IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

7 Stron V  « < 3 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Graffiti Music Club
kloncd
post czw, 20 gru 2007 - 14:03
Post #81

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 975

Tak zgadzam się z przedmówcą Tomek_dg .Byliśmy razem i panowie bokserzy i ochrona jest tak poje*** że szkoda gadac na ich temat. Wielka banda nafuranych kolesi którzy nie mają mózgu. Bramka w takim lokalu powinna interweniowac spokojnie tym bardziej, że powiedzieliśmy że opuszczamy lokal.Ale niestety chyba te koksy wyżarły im totalnie resztkę mózgu.

Nie polecam

Aha no i zapomniałem dodac ze na parkiecie rozbijała się z łapami pewna dziwka do której docierają tylko słowa 50zł albo 100zł

Dyskoteka dla Dzieciaków w wieku 15-18lat

Chcesz miec prokuratora na chacie zapraszamy do GRaffiti:-)
Go to the top of the page

+Quote Post
papa
post czw, 20 gru 2007 - 19:00
Post #82

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 593

CYTAT(kloncd @ czw, 20 gru 2007 - 12:03) *
Tak zgadzam się z przedmówcą Tomek_dg .Byliśmy razem i panowie bokserzy i ochrona jest tak poje*** że szkoda gadac na ich temat. Wielka banda nafuranych kolesi którzy nie mają mózgu. Bramka w takim lokalu powinna interweniowac spokojnie tym bardziej, że powiedzieliśmy że opuszczamy lokal.Ale niestety chyba te koksy wyżarły im totalnie resztkę mózgu.
Nie polecam
Aha no i zapomniałem dodac ze na parkiecie rozbijała się z łapami pewna dziwka do której docierają tylko słowa 50zł albo 100zł

Dyskoteka dla Dzieciaków w wieku 15-18lat

Chcesz miec prokuratora na chacie zapraszamy do GRaffiti:-)

UUU panowie(?) dostali oklep i płaczą. laugh.gif
Przed monitorem sie napinacie w realu was tłuką, fakt przegrać to nie żadna ujma ale płakać po tym jak łajza to tak.
Docierały do niej tylko słowa 50-100zł, co nie ma sie tyle? laugh.gif

W Graffiti bywałem regularnie pare lat temu, niedawno byłem na chwile, rzeczywiście bardzo niska wieku.

+Quote Post
szer
post czw, 20 gru 2007 - 19:12
Post #83

UZYTKOWNIK

Grupa: FdZD
Nr użytkownika: 152
GG: 7413760 status gadu-gadu

Heh pierwszy post i jakie wejście... Odrazu z grubej rury widać wyższość kolegi... Ja jakoś nie widziałem, by tutaj koledzy z forum płakali czy coś... Wyrazili swoje zdanie o klubie, widać Tobie się to nie podoba, stąd taki ton wypowiedzi "UUU panowie(?) dostali oklep i płaczą" (jednoznacznie naśmiewający się z kolegów. Czyżbyś był wielkim zwolennikiem Grafa? :>. Heh ja tam nie chadzam, bo i po co? Ale tak czytam sobie czasami ten temat i sobie myślę, że lepiej już się zabawić w kąciku zabaw dla dzieci w Plejadzie tongue.gif

--------------------
33001,04

+Quote Post
papa
post czw, 20 gru 2007 - 19:50
Post #84

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 593

CYTAT(szer @ czw, 20 gru 2007 - 17:12) *
Heh pierwszy post i jakie wejście... Odrazu z grubej rury widać wyższość kolegi... Ja jakoś nie widziałem, by tutaj koledzy z forum płakali czy coś... Wyrazili swoje zdanie o klubie, widać Tobie się to nie podoba, stąd taki ton wypowiedzi "UUU panowie(?) dostali oklep i płaczą" (jednoznacznie naśmiewający się z kolegów. Czyżbyś był wielkim zwolennikiem Grafa? :>. Heh ja tam nie chadzam, bo i po co? Ale tak czytam sobie czasami ten temat i sobie myślę, że lepiej już się zabawić w kąciku zabaw dla dzieci w Plejadzie tongue.gif

W Graffiti bywałem regularnie pare lat temu, niedawno byłem na chwile, rzeczywiście bardzo niska wieku.

Kolego szer czytaj uważnie.
Nie jestem zwolennikiem żadnego klubu, rzadko bywam w jakimkolwiek.
Jeżeli takie mordobicie mieli w graffie to nie wiem co by ich spotkało w mandarynie wink.gif

+Quote Post
Tomek_dg
post pią, 21 gru 2007 - 01:12
Post #85

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 906
GG: 3176132 status gadu-gadu

"papa" nie wiem o co ci chodzi przecież nikt tu się nie napina tylko wyraziłem opinię o tym miejscu, aby inni wiedzieli czego mogą się spodziewać jeżeli będą chcieli się tam wybrać. Fakt kilka lat temu panował tam całkiem inny klimat i było ok, ale teraz to co tam się dzieje to masakra. Mam nadzieję że ten "klub" upadnie bardzo szybko, a w jego miejscu otworzą coś fajnego gdzie bedzie można sie dobrze i kulturalnie pobawić w weekendy.

+Quote Post
picaro
post pią, 21 gru 2007 - 14:09
Post #86

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 75

w Mandarynie butla w łeb - tak jakiś czas temu zarobił mój znajomy, pęknięta czacha i groźby od ochrony, ale na szczęście ten znajomy nie jest miękki i właściciele się przed sądem będą tłumaczyć, bo impreza była zamknięta. No ale żal, że w DG tak wygląda rozrywka, tyle że jak ktoś mi coś tam opowiada, że kiedyś było inaczej (czyt. lepiej) to chyba się wychowałem w innym mieście wink.gif
Ale żeby nie było, to wcale nie uważam, że w tym względzie nasze miasto jest jakieś wyjątkowe. Przemoc była jest i będzie, a alko robi z niektórych szmaty. A już najlepsi są kolesie, co popiją kozaczą, dostają, a później pierdoły wciskają, bo ich pamięć zawodzi... oczywiście to takie ogólne stwierdzenie nie skierowane do konkretnych osób smile.gif

+Quote Post
Tomek_dg
post sob, 22 gru 2007 - 00:18
Post #87

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 906
GG: 3176132 status gadu-gadu

Czyli z tego wynika, że w DG niestety nie ma się gdzie fajnie pobawić... szkoda.

+Quote Post
wrONa
post sob, 22 gru 2007 - 14:36
Post #88

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 678

No nie ma się gdzie zabawić bo większośc lokali idzie na komerche licząc tylko zyski - nie dając przy tym nic od siebie...

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Jashi
post sob, 22 gru 2007 - 19:14
Post #89

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 9

Zbliża się karnawał... ciekawe czy w Grafie będą jakieś imprezy tematyczne które przyciągna tłumy.

--------------------
Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !

+Quote Post
kloncd
post nie, 23 gru 2007 - 15:07
Post #90

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 975

papa czy jak ci tam jest słuchaj ja napisałem co widziałem w klubie i to jest fakt. Napisałem tez o dziwce bo tak jest a skoro ty za to płacisz:-) to gratulację. A tak propo od niej nawet za free bym nie chciał:):) hahah.Pozdrowienia

Wesołych Świąt

+Quote Post
Jashi
post nie, 23 gru 2007 - 18:05
Post #91

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 9

Dziewczyny co robią różne rzeczy za hajs są chyba w prawie każdym klubie gdzie jest potańcówka ale...
na takim "Cmentarzu Rozrywkowym" jak DG to raczej szokuje:-)...LOL Często tez są mylone z dziewuchami które są zatrudniane w klubach do rozkręcania imprez...

--------------------
Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !

+Quote Post
mazi
post pią, 04 sty 2008 - 09:47
Post #92

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,008

Kiedyś poprowadziłem klub. Niebędę pisał jaki bo nie o to chodzi. Chciałem zrobić coś "kulturalnego" po 21 roku życia, muzyka z lat 60, 70 i 80. Ochrona profesjonalna wynajeta z firmy.
Jest to bardzo dużo pracy. Klub który odkupiłem miał już swoją "renome", a ja chciałem to zmienić. A więc najpierw zmiana całego wystroju, ochrona i pierwsze próby.
Na początku zaczęli się schodzić "starzy bywalcy" i chcieli aby atmosfera była taka jak im się podobało.
A więc całkowita zmiana muzyki, sprawdzanie dokumentów przy wejściu i po niecałych dwóch miesiącach można powiedzieć że do lokalu przychodziły tylko osoby od 21 lat.
Następnie można było zaobserwować jedynie spadki obrotów, a potem sprzedaż lokalu (po 8 miesiącach)
Niestety lokale aby istnieć muszą zarabiać pieniądze, właściciele nie robią tego dla satysfakcji. A jeśli popatrzymy kto przychodzi to jest to młodzież. Oni bywają najczęściej.
Teraz każdy mówi że DG to raczej sypialnia a nie miasto, w/g mnie tak jest.
Wszyscy jeżdżą do Sos. i Kat. aby się zabawić, ja również. Ale jak często bywacie w lokalach?
Czy sądzicie że jak przyjdziecie do swojego ulubionego baru dwa razy na miesiąc to z czego on ma się utrymać?
Nie bronię Grafu, ale dużo pracy muszą włożyć aby się to zmieniło, a jakie będą skutki niewiadomo.
Powiem szczerze, że jak zacząłem czytać ten wątek, to ucieszyłem się że gdzieś można pójść w DG. Niestety dalsze opinie postawiły mnie na podlodze.
A więc poczekam i poczytam dalej czy coś się zmieni. Nie jestem na tyle odważny by sprawdzać że dostane tam butelką.

Ten post edytował mazi pią, 04 sty 2008 - 09:49

+Quote Post
Pawelele
post pią, 04 sty 2008 - 18:14
Post #93

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 145

Czy ktoś z grafa może powiedzieć czy i jakie tematyczne imprezy są przewidziane w tym karnawale??

Może jakaś rasta-nocka, co? biggrin.gif

+Quote Post
KAMAZ
post pią, 04 sty 2008 - 22:47
Post #94

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 711
GG: 3933460 status gadu-gadu

CYTAT(mazi @ pią, 04 sty 2008 - 09:47) *
A jeśli popatrzymy kto przychodzi to jest to młodzież. Oni bywają najczęściej.

No właśnie o to chodzi. Z młodzieżą jest najłatwiej. Młodzież zawsze ma ochotę wypróbować nowy klub. I nie potrzba więkzych wysiłków marketingowo/promocyjnych. Jeżeli chce się sprowadzić młodzież studencką bądź delikatnie starszą to trzba już się bardziej postarać. Trzeba wyjść do klienta. Samo otworzenie klubu to za mało. Trzeba przekonać ludzi że w klubie jest bezpiecznie, kulturalnie i z szeroko rozuminą klasą. Najpierw trzeba to zapewnić a potem przekazać to ludziom. Tylko nie tym ludziom co już przyszli (tych trzeba już w tym utwierdzić) a tym którzy jeszcze nie wiedzą o klubie. Trzeba zadbać o promocję i reklamę. Ale nie byle gdzie i najtaniej a tam gdzie są odbiorcy w których celujemy.

+Quote Post
Maryhna
post pią, 11 sty 2008 - 01:08
Post #95

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 652
GG: 2636495 status gadu-gadu

heh ja zawsze byłam opóźniona jeśli chodzi o bywanie w lokalach, ale ostatnio zdarzyło mi się być w Mandarynie, nie uwierzycie ale byłam tam pierwszy raz! biggrin.gif
Na parkiecie wywijaliśmy do 5 rano, było ok, znaleźliśmy stolik i muszę przyznać, że obszar bar-parkiet wygląda nawet nawet ale część ze stolikami jak za PRL-u biggrin.gif Dwa światy... ale to też nic strasznego biggrin.gif
Już byłam nastawiona optymistycznie do momentu gdy poszłam do toalety i nasłuchałam sie dyskusji szalonych 17-stek, wtedy już nie byłam tak pozytywnie nastawiona...
I jeszcze jedno zauważyłam... przez całą noc przy barze ( a ma on kilka długich metrów) sterczała spora grupa mężczyzn i nic by w tym dziwnego nie było... jednak duża ich część sprawiała wrażenie alfonsów wyszukujących przyszłych pracownic... subiektywizm ale ja w tych sprawach mam intuicje

Ogólnie bawiłam się nieźle... a uważam, że butelką można zarobić wszędzie... prócz renomowanych restauracji hotelowych

Ten post edytował Maryhna pią, 11 sty 2008 - 01:11

--------------------
Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże!

www.zaglebiedabrowskie.pl

+Quote Post
Dave
post sob, 12 sty 2008 - 17:19
Post #96

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 432

Ja wczoraj byłem zarówno w Graffiti jak i w Mandarynie!
W tym pierwszym byłem z kumplami 2 godziny od północy do 2 - zdziwiła mnie opłata za wstęp 6 zł, bo wydawało mi się, że (zwłaszcza jak mało ludzi tam miało chadzać) za to nie biorą opłaty tam od dawna! W środku frekwekcja średnia - może z 50 osób było, miejsca wolnego sporo, sam wystrój nam sie spodobał, zwłaszcza ta "cela" i autobus ;-)
Wcale nie powiedziałbym, że chodzą tam tylko "dzieci", choć sporo osó młodych było, ale starszych (22-26 lat średnio) też. Ochrona taka sobie. Muza jak w większości dyskotekach - dance, pop i takie tam do tańczenia. Wsjo byłoby nawet ok, gdyby nie to, że jakiś pan przywłaszczył sobie moje piwo z kufla jak mnie nei było! angry.gif Nie chciałem już po nim pić jak je potem zostawił :>
W Madnarynie z kolei mi się mniej podobało, bo jakoś tak wieśniacko tam było, a jak poszedł do kibla to zarówno w jednej jak i drugiej zastałem zas...y cały klozet i zarzyganą podłogę! ohmy.gif Tragedia z tym! Muza podobna jak w Graffie - zarówno w pierwszym jak i w drugim lokalu trafiliśmy na "Jesteś szalona!" biggrin.gif

Ogólnie - nie dla mnie już takie klimaty tongue.gif

+Quote Post
savalas
post nie, 13 sty 2008 - 10:55
Post #97

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 612

niewiem co się stało z moją wypowiedzią, ale napisze jeszcze raz. Dla mnie te śmierdzące speluny typu mandaryn czy graffiti, są odrażające, wzasadzie jedynym niezłym miejscem w dąbrowie jest puls, chociaż zaczyna też schodzić na psy, bo niby co mają te stroboskopy i kula na środku do wystroju, lokalu, no i te sobotnie wycie karaoke jest niedozniesienia. A graffiti, mandaryn ?? nie chodzę do spelun, gdzie na wejściu "niby bramkarze" czepiają się stroju, a po wejściu chce sie żygać od smrodu i serwowanej tam muzyki.

+Quote Post
michu
post nie, 13 sty 2008 - 12:15
Post #98

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 239

CYTAT(savalas @ nie, 13 sty 2008 - 08:55) *
niewiem co się stało z moją wypowiedzią, ale napisze jeszcze raz. Dla mnie te śmierdzące speluny typu mandaryn czy graffiti, są odrażające, wzasadzie jedynym niezłym miejscem w dąbrowie jest puls, chociaż zaczyna też schodzić na psy, bo niby co mają te stroboskopy i kula na środku do wystroju, lokalu, no i te sobotnie wycie karaoke jest niedozniesienia. A graffiti, mandaryn ?? nie chodzę do spelun, gdzie na wejściu "niby bramkarze" czepiają się stroju, a po wejściu chce sie żygać od smrodu i serwowanej tam muzyki.

he he - kwestia gustu wink.gif
polska złota młodzież lubi takie klimaty

+Quote Post
Master
post wto, 25 lis 2008 - 22:52
Post #99

FdZD

Grupa: ADMINISTRATOR
Nr użytkownika: 5

No i nie ma juz ani Graffiti , ani Mandaryna jakby ktos nie zauważył.

Jestem gorącym zwolennikiem , aby ktoś lub cos zainwestował w NEMO !!

+Quote Post
Dave
post czw, 27 lis 2008 - 15:12
Post #100

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 432

Ano, że Graffiti ni ma to zauważyłem, ino czemu? Tyyyle ludzi marudzi, że w DG ni ma fajnych knajp, dyskotek, klubów, a jak jest to nikt nie chodzi :/ Nie da się zrobić tak fajnego (nie bydlęcego), jak wiele klubów w Katowicach czy w Krakowie? :/

+Quote Post

7 Stron V  « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
3 Użytkowników czyta ten temat (3 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:10
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza