![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Jak wygląda "biały nastolatek"? Nazbyt domyty? To ciekawe...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: śro, 27 cze 07 Nr użytkownika: 743 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie, BIAŁY w sensie że na biało, żeby świeciło ładnie w ultrafiolecie. Koszmar w biały dzień.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
@homofobia
Dzięki za szybką informację. Jeśli chodzi "fosforyzującą" biel strojów dyskotekowych, zgadzam się z Tobą całkowicie. Rzeczywiście bije po oczach, a panny się odwracają bo na wzrok szkodzi. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: śro, 09 maj 07 Nr użytkownika: 678 ![]() |
Hehe, a kilkanaście postów wczesniej było pisane, że pozbyli się małolatów i graf przyjmuje nowe oblicze
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: śro, 27 cze 07 Nr użytkownika: 743 Płeć: Kobieta ![]() |
No ja dlatego czuję się rozczarowana nieco, bo choć nie mam czasu żeby biegać po pubach i trafiłam tam przypadkowo, myślałam że rzeczywiście będzie tak, jak zapowiadano, czyli zero małolatów :]
chociaż może jestem niesprawiedliwa, bo trzy lata temu chodziłam tam i też mogło się to komuś nie podobać :) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a no własnie, każdy kiedyś miał "naście" lat
![]() i cóż tu mówić, ja ma wrażenie, że Graffiti zawsze było lokalem dla małolatów, bo sam tam bywałem tylko za "gówniarza". mam też wrażenie, że gdyby właściciele zdecydowali się na "selekcję" czyli np. od 18l albo i 21l, to raczej już nikt tam by nie chodził, bowiem musieli by strasznie dużo pracy włożyć w zmiane marki tego lokalu. no i kwestia jeszcze jedna ![]() ![]() a co do tych "białych nastolatków" (hehe), to troszkę inaczej mi sie skojarzyli w pierwszej chwili, ale jeśli o chodzi o ubiór to nawet jest zabawne, że ktoś lubi świecić jak Świetliki, albo banknot najlepiej z dużym nominałem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Mydlice Pn. Nr użytkownika: 916 Płeć: Kobieta GG: 8664757 ![]() |
Młodzież potańczyć może, ale żeby wyczołgiwać się później w stanie wyraźnego upojenia alkoholowego to już średnio.
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_loxley_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Rzeczywiście, fajnie gdyby Graffiti nie było spędem fajnych małolatów, chociaż muszę przyznać się bez bicia że chodziłem tam głównie 5,6 lat temu w czwartki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 15 Dołączył: sob, 01 gru 07 Nr użytkownika: 922 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dwa tygodnie temu po przeczytaniu postów na forum postanowiłem wybrać się do Graffiti. Towarzystwo bez zmian, czyli dres, małolaty. Kupiłem sobie sok, gdy go dopijałem znalazłem na dnie kawałek rozbitej szklanki, poszedłem do barmani i usłyszałem skromne przepraszamy ale to nie możliwe?!
Moja noga już więcej tam nie postanie! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 738 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam! Czytam to co piszecie i naprawde nie wiem co powiedzieć. Bo szczerze nie wiem o co chodzi..... Wypowiadacie się o knajpie, wydajecie opinie na podstawie nie wiem jakich spostrzezeń, czy swoich czy też moze znajomych którzy rzekomo byli w Grafie i widzieli to i owo. Gromki śmiech ogarnia mnie jak czytam teksty pt. '' bo tam chodzą małolaty i dresiarze'', a kto pisze takie rzeczy? Ludzie którzy mają 19 lub 20 tat!!! Bardzo przepraszam,ale chyba coś jest nie tak skoro 19 latek mówi że przeszkadzają mu małolaty. A jezeli juz faktycznie tak bardzo przeszkadzają Wam 19-latkom 18-letni klienci to zapraszamy po 23.00 bo wtedy nie ma śladu po tych ''małolatach''. Bo gdyby faktycznie ludzie którzy piszą cokolwiek o tej knajpie mieli o niej znikome pojęcie to wiedzieliby ze po 23.00 nie ma śladu po ''małolatach'', o sobocie nie wspomne bo w ten dzień nie ma ich wogóle. Po drugie czyli dresiarze. Nigdy nie wchodzili do nas ludzie ubrani w dresy!!! Nie wiem co jeszcze mogę dodać, Graffiti zmieniło sie o 180 stopni ale nikt tego nie zauważył. Zmieniła sie nazwa, zmieniła sie muzyka, pojawiły sie imprezy tematyczne ,promocje na barze, powoli zmieniamy kolorystykę na cieplejszą i przyjemniejszą itd... I na koniec BARDZO, ale to BARDZO przepraszam pana który mial przygode ze szklanką. Jezeli da nam jeszcze jedną szanse to napewno wynagrodzimy mu tą złą przygode...jeszcze raz Bardzo przepraszamy!!! Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przy najblizszej okazji wpadne do Graffiti
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie ma się co przejmować
![]() jakoś tak ludzie w tym narodzie mają (nie lubię takich uogólnień, ale jakoś w ostatnim czasie dostrzegam to tak bardzo wyraźnie ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 15 Dołączył: sob, 01 gru 07 Nr użytkownika: 922 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam! Czytam to co piszecie i naprawde nie wiem co powiedzieć. Bo szczerze nie wiem o co chodzi..... Wypowiadacie się o knajpie, wydajecie opinie na podstawie nie wiem jakich spostrzezeń, czy swoich czy też moze znajomych którzy rzekomo byli w Grafie i widzieli to i owo. Gromki śmiech ogarnia mnie jak czytam teksty pt. '' bo tam chodzą małolaty i dresiarze'', a kto pisze takie rzeczy? Ludzie którzy mają 19 lub 20 tat!!! Bardzo przepraszam,ale chyba coś jest nie tak skoro 19 latek mówi że przeszkadzają mu małolaty. A jezeli juz faktycznie tak bardzo przeszkadzają Wam 19-latkom 18-letni klienci to zapraszamy po 23.00 bo wtedy nie ma śladu po tych ''małolatach''. Bo gdyby faktycznie ludzie którzy piszą cokolwiek o tej knajpie mieli o niej znikome pojęcie to wiedzieliby ze po 23.00 nie ma śladu po ''małolatach'', o sobocie nie wspomne bo w ten dzień nie ma ich wogóle. Po drugie czyli dresiarze. Nigdy nie wchodzili do nas ludzie ubrani w dresy!!! Nie wiem co jeszcze mogę dodać, Graffiti zmieniło sie o 180 stopni ale nikt tego nie zauważył. Zmieniła sie nazwa, zmieniła sie muzyka, pojawiły sie imprezy tematyczne ,promocje na barze, powoli zmieniamy kolorystykę na cieplejszą i przyjemniejszą itd... I na koniec BARDZO, ale to BARDZO przepraszam pana który mial przygode ze szklanką. Jezeli da nam jeszcze jedną szanse to napewno wynagrodzimy mu tą złą przygode...jeszcze raz Bardzo przepraszamy!!! Pozdrawiam Koleżanko byłem feralnego dnia po godzinie drugiej w nocy. Raz że jakieś "koksy" zaczepiały mnie rzucając śmieci w moją stronę. Przyjmuję przeprosiny ale coś takiego nie powinno mieć miejsca! To jest dla mnie chore... Osobiście wolę bawić się w klubach studenckich bo tam kultura jest na pewnym poziomie. Nauczylibyście się dużo od lepszych lokali.... Ten post edytował funki wto, 04 gru 2007 - 09:27 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: pon, 27 lis 06 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 343 Płeć: Mężczyzna GG: 728011 ![]() |
co do dresiarzy... hehe nie wiem czy tak nie wpuszczaja, jakies poltora miesiaca temu zostalem do konca w "grafie" a przez ostatnie 3 godziny widzialem jak 3 gosci ubranych w dresy, lysych zaczepiali kogo popadnie
![]() po wyjsciu oczywiscie zostalismy zaczepieni.. moze to byl jakis felerny dzien, bo przez pare lat tam przychodzilem i nie bylo problemow... nie wiem czy teraz funkcjonuje bramka, bo tej felernej nocy byl tlyko 1 gosc na bramce.. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 738 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam. Napewno jest tak,ze w dużym stopniu to ludzie którzy przychodzą do Graffiti i do każdego innego lokalu tworzą klimat podczas imprezy. Niestety nic nie poradzimy na to że wszyscy Ci fajni ludzie na których tak troche liczymy uciekają z DG do innych miast i tam się bawią. Staramy sią jak możemy,żeby klimat który był kiedyś w Grafie wrócił na nowo. Tylko ręce opadają jak widze gdy ktoś z uporem maniaka niszczy moją i całej załogi pracę. Niedługo Graffiti kończy 10 lat, mam nadzieję że z wybiciem tej daty i przy położeniu jeszcze większego nacisku na wizerunek knajpy wrócą do nas ludzie którzy kiedyś czuli się u nas jak w domu. Pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Mydlice Pn. Nr użytkownika: 916 Płeć: Kobieta GG: 8664757 ![]() |
Muzyka się zmienila? Gdy bylam tam, akurat leciały Kanikuły czy cos w ten desen, więc ja nie uważam, by zmieniła się rzeczywiscie. A btw, ciekawe co by się stalo, gdyby wparowala policja i sprawdzila sobie dokumenty ludzi, ktorzy pija alkohol. Chcialabym, zeby Graffiti naprawde zmienilo sie w miejsce, gdzie mozna spotkac klimatycznych ludzi, a nie tylko wydekoltowane gimnazjalistki. I rzeczywiscie, wiekszosc ludzi z DG woli jezdzic do studenckich klubow w Kato czy gdzies.
Zycze serdecznie, zeby udalo sie Graffiti odzyskac starych klientow (i mnie m.in ;p), zycze wiecej imprez tematycznych (Retro itp.) :] wybaczcie brak polskich znakow, ale gdy probuje, otwieraja mi sie tu jakies dziwne okna. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
A ja i tak jade dzisiaj i jutro do SO albo KC, już zmarło DG...
-------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
podpisuje sie pod wypowiedzia @jashi obiema rekami.Sec jak narazie bryluje jesli chodzi o imprezy-nawet w porownaniu do Kace-dobre lokale,mili ludzie,ochrona na wysokim poziomie.wiadomo,sa wyjatki ale gina w tlumie.
graf musi sie uczyc od innych-i to duzo.wystroj,selekcja,zmiana bramki(czasy karkow w dresach minely bezpowrotnie-teraz ochroniarz musi wygladac elegancko,byc wygadany i nie lac w morde od razu tylko kulturalnie wyprowadzic z lokalu). przytocze fakt z zycia mego:jakis czas temu przebywalem w szczecinie,zajrzelismy z prezesem do klubu coby sie odstresowac.na bramce mily pan w wieku ok 35 lat,w garniturze,zaden paker czy cos,wygadany i wogole.mial male zastrzezenia do mojego obuwia ale po jednym moim zdaniu(jak sportowe?ladne,biale,stylowe,na rzep.)usmiechnal sie i zaprosil nas do srodka(doslownie nas zaprosil slowami"zapraszam do srodka i zycze milej zabawy".to jest ochrona.fakt,ze gdzies w kacie stalo 2 "duzych"panow ale tylko po to zeby psychika zadziala jakby co. z dzisiaj fakt-zakrecona w secu,strasznie pijany gosc sie przewracal,ochroniarz podszedl do jego znajomych,poprosil zeby go wyniesli bo jak nie to on to bedzie musial zrobic.wyniesli,bez zadnego lania w morde czy cos.to sie chwali. pzdr |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: śro, 09 maj 07 Nr użytkownika: 678 ![]() |
Taaaa graf musi się dużo nauczyc od większych miast ale jak to już kiedyś ktoś z otoczenai grafa napisał, że dg małą miejscowośc i nie będzie tak jak w większych miastach no to teraz są tego skutki.
Szczerze życze powodzenia bo w dg nie ma nic fajnego z pubów, graf się zepsuł ale trzymam kciuki za poprawą i imprezami tematycznymi - nie tylko dansowymi... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gdańsk/DG Nr użytkownika: 906 Płeć: Mężczyzna GG: 3176132 ![]() |
Byłem ostatnio z kumplami w grafie i co by tu dużo mówić dostaliśmy po pyskach i tak się skończyła nasza zabawa w tym "klubie?". Fakt że wdaliśmy się w przepychanki z jakimiś kolesiami jednak kiedy rozdzielili nas bramkarze i spokojnie powiedzieliśmy że wychodzimy dostaliśmy po głowach oraz zaproponowano nam sparing przed grafem (nie skorzystaliśmy z propozycji :) ). Co prawda nie uderzył nas ten wielki wydziarany koleś z bramki (podobno ksywka Liroy) ale też nie wiele robil kiedy jego kolega bezkarnie nas obijał.
Poza tym atmoswera w środku raczej usypiająca jak na piątkowy wieczór no i ta dzieciarnia! Tylko piaskownicy tam brakowało. Więc moja opinia o tym miejscu jest oczywiście negatywna. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:10 |