![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Widziałem plakaty na mieście informujące o otwarciu grafy w piątek 14-ego Ciekawe czy ktoś przyjdzie...
![]() Ja wpadnę... -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: czw, 13 wrz 07 Nr użytkownika: 807 Płeć: Mężczyzna GG: 4070780 ![]() |
Cieszę się że w Graffiti coś drgnęło bo nigdy nie zapomnę czwartkowych koncertów, na które parę lat temu regularnie wpadałem
![]() No a później to się tam niezłe dąbrowskie zoo zrobiło - nigdy nie zapomnę dwóch zaćpanych kolesi wynoszących za ręce i nogi zaćpaną max 16-letnią "koleżankę" Życzę właścicielom powodzenia a jutro postaram się zajrzeć. I nie będę żałował 5 zł na piwo :) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 738 Płeć: Kobieta ![]() |
No i Graffiti odpaliło! 14.09 ! Moze nie z wielkim hukiem ale nie od razu Rzym zbudowali... Natomiast za tydzień postaramy sie uderzyć mocniej...muzycznie i nie tylko. Takze wszystkich sympatyków i stałych bywalców Graffiti serdecznie zapraszamy. Pozdrawiam.
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
To chyba lepsze niż kebab od brudnego turasa:) Mógłbyś szerzej wyjaśnić, co rozumiesz przez to pojęcie. Jakimś smrodem mi zaleciało? Pozdrawiam!! W najbliższym czasie do piwką bedzie gratis dodatkowo gorąca potrawa:) Wiec piwo za 5pln w gorącym żarciem. To chyba lepsze niż kebab od brudnego turasa:) Pozdrawiam!! Mógłbyś szerzej wyjaśnić, co rozumiesz przez to pojęcie. Jakimś smrodem mi zaleciało? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 738 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam! Poszukujemy DJ!!! Pilnie! Zainteresowanych proszę o kontakt grubba0@buziaczek.pl lub pod nr tel. 507-443-567
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w ramach poszukiwania dj, pytania dodatkowe. w jakim ma zakresie gatunków muzycznych ma się dj owy poruszać? i co ze sprzętem, jest na miejscu, czy własny? i czy to ma być granie z płyt, czy komp (jak to bywa w standarcie Dabrowskich lokali). Pytam bo znam troszkę ludków co grają, a no i jeszcze jedno czy poszukujecie kogoś na stałe, czy granie okazyjne?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: pon, 27 lis 06 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 343 Płeć: Mężczyzna GG: 728011 ![]() |
byłem ostatnio w grafie.. i ... NIE POLECAM !!!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
w ramach poszukiwania dj, pytania dodatkowe. w jakim ma zakresie gatunków muzycznych ma się dj owy poruszać? i co ze sprzętem, jest na miejscu, czy własny? i czy to ma być granie z płyt, czy komp (jak to bywa w standarcie Dabrowskich lokali). Pytam bo znam troszkę ludków co grają, a no i jeszcze jedno czy poszukujecie kogoś na stałe, czy granie okazyjne? Witam! Zakrez gatunków muzycznych bardzo duzy,lata 80-te do dziś. Pomijając techno , bo ten gatunek muzyczny nie wchodzi w grę. Sprzęt jest na miejscu,jest i komp jeżeli ktoś chce się pobawić. Poszukujemy kogoś na stałe. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 37 Dołączył: czw, 19 lip 07 Nr użytkownika: 758 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja troche gram na gitarze oraz śpiewam. kiedyś nawet śpiewałem w chórze santo homilio w zawierciu. jesli klub graffiti jest zaintereseowany koncertami to ja pomoge. pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja troche gram na gitarze oraz śpiewam. kiedyś nawet śpiewałem w chórze santo homilio w zawierciu. jesli klub graffiti jest zaintereseowany koncertami to ja pomoge. pozdrawiam W zasadzie dla mnie okej heheheh A tak na poważnie, to zmieńcie w graffiti wystrój lokalu ( tam jest czarno - takie pierwsze skojarzenie) jakies loże żeby można było usiąść wygodnie, dyskretne lampeczki i ostra selekcja na bramce, zaopatrzyć lepiej bar, jakieś drineczki dobry Dj (nie z kompa). Mysle ze nie ma co liczyć na to że może jakoś sie rozkręci, nie ma co iść po najmniejszeli lini oporu |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: pon, 23 paź 06 Skąd: DG-Reden Nr użytkownika: 244 ![]() |
... ostra selekcja na bramce ... Selekcji raczej nie widzę w Grafitti. Ostatnio tam byłam ze znajomymi z miesiąc temu w sobotę ok. 23- było z 10 osób w wieku gimnazjalno- licealnym. Przy próbie selekcji lokal świeciłby pustkami (ale z drugiej strony można fajne wygibasy porobić gdy parkiet jest pusty;-)). |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 24 paź 07 Nr użytkownika: 855 Płeć: Mężczyzna GG: 5076749 ![]() |
Witam, mimo, że temat dawny, ale aktualny. Graffiti jest rzeczywiscie swietnym lokalem, ze świetną muzyką. Istniejace tam pustki sa dla mnie szokiem. Nie mam zielonego pojecia dlaczego tak sie dzieje. Byłam tam w zeszłym miesiącu ze znajomymi i naprawde mozna sie swietnie bawić, posłuchac dobrej muzyki. to powinno być miejsce kultowe! jest duzo ludzi, którzy chetnie by tam chodzili, ale te pustki...powinniscie koniecznie coś z tym zrobić
|
|
|
![]()
|
|
Witam! 10.11.2007 Serdecznie Wszystkich zapraszamy na ''Wściekłą Sobotę'' !!! Impreza z drinkiem w tle, promocja Wściekłego Psa!!! Zapraszamy od 18.00 do bladego świtu... WSTĘP WOLNY.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeszcze 2-4 lata temu najbardziej oblegany lokal w Dąbrowie , to az dziwi co sie teraz z nim stało
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Graffiti Music Club zaprasza 17.11.2007 (sobota) na Retro Party!!! Super zabawa przy przebojach z lat 60,70,80 i 90-ych. Zapraszamy Start 22.00
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: śro, 09 maj 07 Nr użytkownika: 678 ![]() |
Do rozkręcenia potrzeba ludzi, pomyslów oraz promocji - jeśli szwankuje chociaz 1 - jest ciężko.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
Chodziłam tam b. czesto na przełomie 1998 albo 99 do 2003. kiedyś to był tam metal i rock. Było cool. Masa ludzi. Kiedyś w D.G było sporo alternatywnych,teraz to szczątki.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Graffiti Music Club zaprasza 30.11.2007 na Wieczór Andrzejkowy
![]() ![]() Ten post edytował Różowa pon, 26 lis 2007 - 18:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: śro, 09 maj 07 Nr użytkownika: 678 ![]() |
Chodziłam tam b. czesto na przełomie 1998 albo 99 do 2003. kiedyś to był tam metal i rock. Było cool. Masa ludzi. Kiedyś w D.G było sporo alternatywnych,teraz to szczątki. Niestety w DG wszyscy idą na komerche i pomijają cięższą muze na rzecz umcyków :/ Ale podobno w Partii coraz częściej gra coś ostrzejszego ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: śro, 27 cze 07 Nr użytkownika: 743 Płeć: Kobieta ![]() |
Z braku laku wylądowałam tam w piątek... Chryste Panie, niech ktoś coś zrobi z tymi białymi nastolatami, bo to dramaT! Czy to klub dla gimnazjalistów?!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:28 |