![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: śro, 27 cze 07 Nr użytkownika: 743 Płeć: Kobieta ![]() |
Super, jeżeli w klubie ma się coś zmienić. Rzeczywiście nastoletnia klientela odstraszała w miarę normalnych ludzi (czyt. MNIE), ale skoro coś się zmienia, chętnie wpadnę niebawem :]
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: śro, 27 cze 07 Nr użytkownika: 744 Płeć: Kobieta ![]() |
Cieszą mnie wiadomości o zmianach na lepsze i mam nadzieję,
że wakacje z Graffiti ściągną fajną klientelę. 29.06 -będę napewno!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 737 Płeć: Mężczyzna GG: 4738334 Skype: nikczemnyseler ![]() |
Lepiej żeby tak było...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 738 Płeć: Kobieta ![]() |
Picaro- dlaczego wystrój to makabra? Nie masz poczucia że to coś innego? Coś co się wyróżnia w tej naszej obskurnej Dąbrowie Górniczej? Oczywiście napewno są super knajpy,zrobione w świetnym stylu...Ale ja nie mówie o Wrocławiu czy Krakowie...Myśle że Graffiti jest naprawde inne...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: śro, 27 cze 07 Nr użytkownika: 743 Płeć: Kobieta ![]() |
Oczywiście że jest fajny wystrój :]
Kraków to jest wyższa półka, tam się wożą ludzie z całej Europy ;p |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niech wam będzie, że jest inaczej
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
ja tam nie przesadzałbym z tym Krakowem....
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 46 Dołączył: czw, 17 maj 07 Nr użytkownika: 688 ![]() |
fajnie, że będą w koncu jakies zmiany w tym lokalu.
na razie ten lokal sie marnuje. pełno gówniarzy i karków. dobra lokalizacja, centrum miasta a wychodzi z tego taka kupa. z tym krakowem to coponiektórych tu poniosło. nie czarujmy sie, graffiti czy jakikolwiek inny lokal w DG nie dorówna klubom krakowskim. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
graffiti było by może i całkiem przyjazne, gdyby tam tak nie śmierdziało
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 737 Płeć: Mężczyzna GG: 4738334 Skype: nikczemnyseler ![]() |
Co te tego Krakowa czy Warszawy ja bym poruszył inną kwestie:) Mianowicie ludzi ktorzy odwiedzają tamtejsze kluby.
![]() ![]() PS. Mam nadzieje że wszyscy zdali "matÓry":) PS. PAMIĘTAJCIE "DJ TO NIE SZAFA GRAJĄCA!!!!!" Pozdrawiam:) ![]() Aha bo w krakowskich klubach nikt nie zwaraca uwagi na to ile kosztuje piwo i nie targuje sie o szatnie ktora kosztuje tylko albo i aż 1pln. Mod: Jeszcze raz użyjesz niecenzuralnych słów to będzie ostrzeżenie. Teraz zwracam tylko uwagę.. I proszę pisz zgodnie ze słownikiem języka polskiego.. Ten post edytował kwintosz pią, 29 cze 2007 - 16:15 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
w temacie muzyki - to kwestia gustu. Jak sie naród chce i lubi bawić przy disko polo czy innej muzyce - to trudno im zabraniać, z drugiej strony - fakt, że knajp z ciekawszą muzyką w DG brakuje i w porównaniu z Sosnowcem wypadamy bledziutko (patrz: jutzejsza biba w Nietoperzu http://www.soundcrazy.pl/forum/viewtopic.php?t=2233)
pewnie wybiorę sie do Grafiti dziś zobaczyć , co się będzie działo; tyle, że nie poszaleję bo jutro do pracy..... |
|
|
![]()
|
|
Bedzie fajnie jak "wogle" ktos przyjdzie:)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Byłem 2 razy zobaczyłem wyszedłem... nikogo nie było... poszedłem nawet do nemo obczaić...zastałem sprzątaczkę...
Dąbrowa R.I.P -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
xDDDDDDDDDDDDD
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To nie nowość, że Dąbrowskie gusta muzyczne masówki są jakie są. Zresztą podobnie jest w całym kraju. Tylko te studenciaki co się ze wsi zjadą do stolicy albo podobnego miasta to nagle się klubowicze robią
![]() W każdym razie biby w Enigmie pokazują, że jakiś potencjał tam jest w tym naszym mieście. Trzeba by go teraz jakoś zagospodarować. Jednak jeśli nie ściągniecie do Grafa kogoś kogo ludzie znają to będzie ciężko rozbujać, bo pewnie większość jak ja wybierze sprawdzoną knajpę w pobliskim mieście. Tak więc ja sobie zmykam do Nietoperza ![]() |
|
|
![]()
|
|
rzeczywiście, w piatek puściutko, posiedziałem pół godziny, wypiłem piwo i zwlokłem się do domu.
Lato to kiepski czas na "otwieranie" lokali - no chyba, że walnie się coś z grubej rury. A co do wystroju - jak dla mnie zbyt industrialnie - ale to rzecz względna... |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no ja również w Grafiti nie byłem od zimy. i niestety nie moge sie wypowiedziec jak tam jest , a jeszcze rok tem,u byłem tam stałym bywalcem.
Obecnie jestem "rezydentem" Mandaryna hehe |
|
|
![]()
|
|
Ja bym sie nie przyznawał ze chodze do mandaryna. Ale to tylko moje zdanie sam bawie sie w Katosach :x
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 738 Płeć: Kobieta ![]() |
No Kochany ja bym sie nie przyznała na Twoim miejscu że bawisz się w tej.....sama niewiem jak to nazwać.....bo klubem dla młodych ludzi napewno nie!!!! Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy Dąbrowa schodzi na psy. Kazdy ma zawsze jakieś ale do kazdej odwiedzanej knajpy, a to muza nie taka, a to klimy nie ma, a to piwo za drogie wstęp za duży itd itd....wystarczy poczytać sobie wypowiedzi wczesniejsze! A w sobote wszyscy Ci którzy mieli najwiecej zastrzerzen np. do Graffiti spotykają się jak jeden mąż w mandarynie....szkoda słów...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
Pamiętam jak udało mi się zamienić kilka słów z właścicielem graffiti, powspominaliśmy czasy kiedy na scenie "startował" Negatyw a rockoteki przyciągały tłumy licealistów i dorosłych ludzi, którzy mogli i potrafili bawić się z kulturą mimo np. młodego wieku (dot. tych pierwszych).
Chwilę potem byłam zszokowana jak dwie gówniary zaczęły bić się na parkiecie, ludzie mówili, że ochroniarz przesadził dając im po pysku i wyrzucając "za szmaty" z baru. Prawdę mówiąc uważam, że to adekwatne zachowanie w stosunku do tego co "zaprezentowały" te młode panienki . Oby słowa obsługi knajpy nie były rzucone na wiatr. Ten post edytował Maryhna czw, 19 lip 2007 - 23:03 -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:28 |