![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
ja to nierozumiem, jak normalny człowiek może się bawić w lokalach typu "smród graffiti" czy "burakomandaryn", ja wytrzymałem w tych tanich spelunach 5 minut. Nawet puls na gołonogu przeistoczył się w tanie badziewie dla żelusiowatych ped a kłów i małolatek. Na ścianie wizerunek dżemu a na środku kula i stroboskop. Żenada.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
może się bawić, jak lubi takie klimaty, kwestia gustu, potrzeb itd.....
myślę, że przecietny statystyczny przedsiębiorca otwierający kanjpę patrzy na szybki zysk, przy mozliwie małych nakładach, więc przy takiej a nie innej liczbie mieszkańców DG (a co za tym idzie liczbie młodych ludzi, którzy oczekuja czegoś więcej niż mandaryn), raczej zerowej liczbie turystów, bliskości Katowic, czy Sosnowca, gdzie sporo młodych ludzi woli spędzać czas mimo trudności komunikacyjnych, tego, że taki lokal to inwestycja długoterminowa i wymagająca więcej zaangażowania (dobry pomysł, wystrój, lokalizacja, jakiś marketing) cięzko bedzie oczekiwać, ze pojawi się dobra klimatyczna knajpa... chociaż, wolałbym, żeby było inaczej........ a mandaryna czy grafiti nie żałuję, choć w tym drugim byłem na kilku fajnych imprezach, ale kiedy to było......... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
tyle, że w dg jest multum ludzi, którzy, żeby dobrze się zabawić muszą z tego miasta wyjechać, albo wogóle się niebawią i zostają w domu. Niema w DG, dobrego klubu, wszystkie są dla odmóżdżonej młodzieży, mającej na celu zajarać zapić za-du-pczyć, nieważne co nieważne gdzie nieważne z kim.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: sob, 24 sty 09 Nr użytkownika: 3,148 Płeć: Mężczyzna GG: 8049302 ![]() |
Graffiti to jeszcze działa?
![]() Jakieś koncerty? ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Ludzie na miescie gadają, że juz niedlugo, a byc może za tydzień będzie otwarcie lokalu tam gdzie było graffiti.
-------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 88 Dołączył: czw, 07 sie 08 Nr użytkownika: 1,400 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nowa strona Graffiti.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Aj, moje oczy!
-------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
dobrze, że dali fotki z otwarcia, patrząc na klientele i urodę nastoletnich dąbrowianek mam pewność, że tam nie zawitam
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Według mnie dobra strona jak i sam lokal.
Byłem w piatek i Polecam. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 67 Dołączył: śro, 05 lis 08 Nr użytkownika: 2,358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ile teraz kosztuje wjazd do Graffiti?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 77 Dołączył: wto, 15 kwi 08 Skąd: Czeladź Nr użytkownika: 1,222 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@ xMarcinx
wpadaj do Traffica w piatek ![]() Ten post edytował adinhace wto, 05 maj 2009 - 15:46 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie ma opłaty za tzw. wjazd do Grafiti
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
nie, żebym sie czepiał, ale niektóre osoby na zdjęciach trzymające piwo nie wyglądają na pełnoletnie.....
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bo nie są
![]() |
|
|
![]()
|
|
to może jakiś donosik i grafitti znów na kłóteczkę
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Panowie czy macie cos konkretnego do napisania czy chcecie sobie ponabijac posty ?? radze zajrzec do regulaminu zanim posypią sie ostrzezenia.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:10 |