![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 737 Płeć: Mężczyzna GG: 4738334 Skype: nikczemnyseler ![]() |
Powszechnie Dąbrowski klub Graffiti uznawany jest za miejsce spotkań małolatów i gimnazjalistów. Faktycznie tak było jeszcze do niedawna, kiedy przechodząc obok zapchanych loży, słychać było piski smarkaczy którzy jak zwierzęta były trzymane w domach przez swoich nad opiekuńczych rodziców. Wielu ludzi odstraszał też klimat ciągłych bijatyk... krążyły opinie "że w "grafie" można za darmo w pysk dostać" etc. To też faktycznie była prawda. Była prawda, obecnie zostały tylko plotki. W piątki o 22:00 lokal świeci pustkami!! O sobocie już nawet nie wspomnę. Ku szczęściu innych wszystkie małolaty napinacze i reszta buractwa przeniosła się do Mandaryna i Nemo. Club Graffiti zmienił trochę klimat. Muzyka w klimacie Lat 60', 70', 80', Dance oraz Rock do tego dochodzą utwory lat 90 R&B i hip-hop. Techno bardzo rzadko. Raczej stawiamy na, house wokalny, delikatny. To też jest druga sprawa że dzieci vivy MTV i 4FunTV przeniosły się do bardziej komercyjnych lokali, gdzie przez pół nocy leci MIKA- Relax, kalwi i remi i inne paści które nie zasłużyły na miano muzyki. Postanowiliśmy postawić na ludzi którzy potrafią się bawić przy naprawdę dobrej muzyce nie jedząc do tego 12 tablet. Oby to byli ludzie o wysokiej kulturze osobistej.
Startujemy 29.06 w piątek od godziny 18, Wjazd FREE i w Sobote 30.06 z Wakacjami Z Graffiti. Specjalnie na tą okazje wystrój zostanie zmieniony, na jaki?? nie zdradzę tej tajemnicy ale będzie naprawdę baunsowo. Do tego klimatyczna muzyka, reggae, szalone lata 60' 70' 80'. Będzie Wakacyjnie i Przyjemnie!! Opinie klientów są dla nas ważne wiec proszę o wszystkie sugestie, zażalenia itd. Pozdrwawiam i Zapraszam!!!!! Ten post edytował esenem śro, 20 cze 2007 - 16:18 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 25 Dołączył: pon, 19 lut 07 Skąd: Będzin Nr użytkownika: 480 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kto dokładnie będzie serfował muzyke?
Pozdrawiam. -------------------- ___________________________________________
yardee sound -> myspace.com/yardeedasquad baloman -> myspace.com/baloman |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
![]() W grafie bujałem się ze znajomymi(Teraz nikt już tam nie przychodzi) co łikend przez parę lat...dawno temu...chętnie przyjdę. Od razu apeluję żeby CAŁY CZAS BYŁO ZIMNE PIWO!!! ![]() ![]() Moim zdaniem wspaniale by było gdyby posiadał własną kuchnię. Nie potrzeba ogromnego Menu wystarczy coś więcej niż tosty, czipsy i paluszki. Dawno nie byłem więc może coś się zmieniło w tej kwestii ale wątpię. Ten post edytował Jashi śro, 20 cze 2007 - 19:39 -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 737 Płeć: Mężczyzna GG: 4738334 Skype: nikczemnyseler ![]() |
Muzyke serwuje ja:) Zachęcam do odwiedzenia, bo naprawde już nie przychodzą dzieciaki. Teraz walczymy o starsza klientele. Lokal sie troszke zmienił są żutniki, niebawem ma być telewizja mecze nocne walki bokserskie i oczywiscie rajdy naszego Roberta:) Co do kuchni Ciężka sprawa ale wszystko da sie zrobić. Pozdrawiam i Zapraszam.:)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pozbądźcie sie tego bramkarza, tego steryda, raz, że cham z nigo, dwa, kluby juz taklich kolesi nie zatrudniają wioche robi
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
wiadomośc dobra, no i życze realizacji planów - szczególnie tych związanych ze zmianą wizerunku lokalu.
Proonuję brać przykład z Nietoperza i Pod spodem w Sosnowcu (tematyczne imprezy w róznych klimatach) nie mówiąc juz o ŚP Desnondzie i U-bocie w jego najlepszym wydaniu sprzed kilku lat czy legendarnych imprezach w będzińskim Lotnku Obawiam, się tylko nieco, że pora roku mało odpowiednia do wystawrtowania z lokalem zamkniętym i dlatego proponuje mocno uderzyć jesienia z fajnymi imprezami. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: śro, 09 maj 07 Nr użytkownika: 678 ![]() |
Ja proponuje zejść z ceny browców bo w DG najdroższe browary sa u Was :/
Pozatym zrobić tematyczne imprezy - dzień -> konkretna muza To się naprawdę sprawdza. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Ja proponuje zejść z ceny browców bo w DG najdroższe browary sa u Was :/ A to fakt, poszedłem tam zachęcony klimatem po koncercie Konopiansów i za małe tyskie zapłaciłem 3 i pół zeta. Totalne nieporozumienie. W piątek byłem z Farbenami w Drukarni w Zawierciu, najdroższy browar w butelkach po 4 zeta, lane po 3,5 za 0.5 i schodził litrami. Atmosfera w klubie rewelacyjna, mimo małolatów, którzy po 22 się zmyli do domów. Obawiam się, że długo do Was nie zajrzę, mimo, żem nie na garnuszku. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Myślę, że to cena piwa "zaporowa" - wspomaganie bramkarza?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tylko że im droższe piwo tym lepsza klientela
![]() ![]() Ten post edytował Bartek pią, 22 cze 2007 - 10:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() Gorąco Zapraszam!! Ten post edytował esenem pią, 22 cze 2007 - 12:18 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no ciekawe jak to będzie z tym liftingiem, ale trzymam kciuki
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Odnosnie strony muzycznej Zapraszam do współpracy. Jak to sie mowi klient nasz pan. W ten weekend ostatni raz w głośnikach bedzie można usłyszeć muzyke Clubową. Nastepne weekendy to wakacyjny chillout. Z tego co mozna zauważyć w DG brakuje lokalu z Czarna Muzyką, hip hopem, i reggae niewspominając o szalonych klimatach lat 60' 70' oraz 80'. Chcemy zapełnić tą luke. Przecież lepiej przyjść bobaunsować do Graffiti niż tułać sie do Mega Klubu. Oczywiście Mega Klub ma swoj klimat i swoje Gwiazdy za sterami, jednak mieszkańcy DG bedą mieli imprezy na miejscu. Co do obniżek piwa i drinów, zastanowimy sie:) Jak juz wpomniałem chcemy uderzyć w starsza klienele i stworzyć wyluzowany klimat. Bez ćpunow, bo przecież do reggea to co najwyrzej mozna przyjarać:)
Jak ktoś ma propozycje co do utworów to prosze o kontakt na GG:4738334 Wkońcu to my jesteśmy dla Was! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: śro, 09 maj 07 Nr użytkownika: 678 ![]() |
Tylko że im droższe piwo tym lepsza klientela ![]() ![]() Yyy ... Może i lepsza... ale zdecydowanie mniejsza ta klientela jest. Nie czarujmy się... młodzieży głównie chodzi o tani browar przy dobrej muzyce. Kiedyś byłem kilka razy w grafie, ale odstraszyły mnie ceny. Wiele moich znajomych zrezygnowało przez to samo. Wolą posiedzieć w mniej klimatycznym pubie ale napić się piwa o 50% taniej. Z tego co mozna zauważyć w DG brakuje lokalu z Czarna Muzyką, hip hopem, i reggae niewspominając o szalonych klimatach lat 60' 70' oraz 80'. Nie zapominajmy o ostrzejszym graniu, bo notabene w DG jest spooooro fanów tej muzyki. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Szkoda że nigdzie nie widać tych fanów:) Osoboście mam dość specyficzne pojeście do muzyki. To Co można ogladać na vivie czy słuchać w Radiu ESka nie wiele ma wspólnego z muzyką. Bo jak można zrobić Loopa 5 sec i puszczać go w kółko przez 6 min z jakimś ch**owym przejściem, no poprostu żal. Powino być mocne Pie***nięcie Soczysty werbel i mocna stopa a nie elektroniczne gówno tworzone w jakiś komorach. No ale sa gusta i guściki. Słysząc muzyke czeba płynąć a nie wymachiwać łapami bo sie wciągneło 3giety jejo.
Wracając do ceny piwa. Rozbawiacie mnie!! W wiekszości klubów w DG jest piwo po 5 pln. Nie jestem jakiś wielce dorosły ale potrafie pojąć ze ide do lokalu sie pobawić. Niewiele mnie wtedy intresuje szczególnie po ile jest piwo. Jak nie mam hajsu to poprostu nie wychodze z domu albo ide na ławke spić pare tanich piwek z Żabki. Odkładam wiekszy hajs i ide sie ochlać bez wzgledu na to czy piwo jest po 5 czy 6 zeta. W Sosnowcu w wiekszości knajp ''złoty trunek'' w szkle kosztuje po 6 pln. Przecież lepiej iść do Mandaryna gdzie piwo kosztuje 5pln do tego smierdzi wsią i prostactwem a czas zaczymał sie tam na okresie PRL-u. ![]() W najbliższym czasie do piwką bedzie gratis dodatkowo gorąca potrawa:) Wiec piwo za 5pln w gorącym żarciem. To chyba lepsze niż kebab od brudnego turasa:) Pozdrawiam!! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dlaczego przyjałeś taktykę, żeby pokolei pojechać po wszystkich innych pubach zachwalając grafa? To napewno nie przyniesie pozytywnych skutków.
W większości jest po 5 zł? Dlatego są tam pustki, a tam gdzie jest tanio brakuje miejsc. Pozatym zastanawiając się chwile, to wcale nie w takiej większości... I to, że Ty tak robisz i nie myslisz o cenach nie oznacza, że muszą i robią tak wszyscy - każdy jest niepowtarzalny, dlatego każdy wychodzi z własnego założenia ideologicznego. 75% moich znajomych zrezygnowało z drogich pubów. Nie chwaląc się mam sporą grupę znajomych dlatego nie opieram się tylko na własnym zdaniu. A jak już chce iść do pubu to nie mam zamiaru oszczedzać tydzień czasu, żeby napić się więcej niż 2 pifka i chadzać do parku na łąwke na tanie browary bo własnie po to wybieram się do pubu, żeby nie zalegać na ławkach. A teraz, kiedy na dworze coraz cieplej napewno czymś trzeba przyciągnąć osoby do pubów, taką zachętą są obniżki, bo większość woli wydać 50% mniej i napić się na powietrzu ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pon, 25 gru 06 Nr użytkownika: 384 ![]() |
esenem - jak zwykle, mistrz ciętej riposty :) musiałbym Cię nie znać
![]() wrONa-myślę że browar za 5 to wcale nie jest wygórowana cena, za 3.5 to wiem że w Gondoli chyba był kiedyś (nie wiem czy jest do teraz) a tak to 4.5pln do 5 w prawie każdej knajpce w DG Chyba że tylko ja taki burżuj jestem i się po najdroższych worze... ;D Pozatym esenem nie jedzie po kanjpach tylko stwierdza fakty, w 100% się zgadzam że Nemo i Mandaryn to speluny gdzie teraz się cała dzieciarnia bawi, gorące szesnastki albo sponsorki ![]() georgeb-ten bramkarz to niestety prawie legenda Graffa ![]() ![]() Ogólnie Graff się zmienił na lepsze, ekipa się odmłodziła, mają nowe pomysły, muzyka to też nie tylko techno jazda. Wydaje mi się że Graff pnie się w górę, oby tak dalej, więcej tematycznych imprez, wjazdów Bartka w trumnie itp, to przyciąga ludzi. Pozatym jak widać ekipa ma coraz więcej interesujących pomysłów :) Jak na Dąbrowską knajpke daje Graffiti 4\5 :) PS. Z Żabki to nie tylko piwka pękają na ławeczkach.. ![]() PS2 Jeśli chodzi o kuchnię to służe pomocą ![]() Pozdro dla ekipy
Załączony plik
-------------------- "...za te piętnaście lat
za piątej ligi smak na ekstraklasę przyszedł czas dla Zagłębia przyszedł czas..." |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 738 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam wszystkich!! Czytam wypowiedzi co po niektórych i niewierze własnym oczom!!! Graffiti to jedyna knajpa z takim wystrojem i takim klimatem,niewiem czy wiecie ze to jedna z najfajniejszych knajp w naszym regionie!!! Nigdzie nie ma takiego klimatu jak tam....Ludzie 5zł za piwo to duzo??? To gdzie wy chodzicie? Ja rozumiem ze w knajpach osiedlowych
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jedna z najfajnieszych knajp w regionie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:10 |