![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak pewnie zauważyliście
![]() Wszystkich nowych serdecznie witam i przypominam o zapoznaniu się z regulaminem forum -> Regulamin PS Zachęcam również do przejrzenia pozostałych działów forum, na którym znajdziecie wiele ciekawych informacji, a pewnie sami macie do przekazania wiele. Ten post edytował Zibar wto, 27 lis 2007 - 07:39 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
http://www.mksdg.fora.pl/
słyszeliście wcześniej o tym forum??? moze tylko ja o nim nic wczesniej nie wiedzialem ![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
gdzieś już kiedyś widziałem...lecz myślę że nie ma co się rozdrabniać i zakładać tysiące forów dla każdej dyscypliny.. trochę wybiegłem w przyszłość ale myślę że tak by mogło się skończyć.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Hmmm ja już słyszałem o tym forum, aczkolwiek nie wiem po co ono zostało założone... Dosyć ciekawe dyskusje mamy tutaj i często ludzie tutaj właśnie zaglądają
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
nie wiem ile osób na forum to obchodzi, ale postanowiłem zacząć wątek klubu PLS z sosnowca
ja kibicuje płomieniowi i ciesze sie ze mamy w zagłebiu dwa kluby w najwyższych siatkarskich ligach w polsce i mam tez nadzieje ze obydwa utrzymają sie w swych ligach ![]() a to o ostatnim meczu: CYTAT Od porażki ze Skrą Bełchatów rozpoczęli II rundę zasadniczą Polskiej Ligi Siatkówki podopieczni trenera Mirosława Zawieracza. Poprzednie spotkanie obu drużyn miało miejsce 30. września w Sosnowcu. Wówczas lepsi okazali się Mistrzowie Polski wygrywając 3:0 (25:16, 29:27, 25:22). Podobny wynik padł w dzisiejszym meczu. Z tym wyjątkiem, iż dziś Sosnowiczanie w całym meczu nie mogli znaleźć sposobu by dotrzymać kroku gospodarzom. W każdym z trzech setów pod początku warunki dyktowali zawodnicy PGE Skry Bełchatów. Nieporozumienie w szeregach Płomienia i kontra Alexa, który w ostatnich spotkaniach wyśmienicie zastępuje kontuzjowanego Mariusza Wlazłego już na samym początku spotkania dały prowadzenie mistrzom Polski, 4:1. Chwilę później po świetnej obronie Gruszki Brazylijczyk ponownie atakuje z kontrataku i jest 6:2 dla Skry. Po sprytnym zagraniu Antigii zespoły zeszły na pierwszą przerwę techniczną w tym spotkaniu, przy prowadzeniu bełchatowian 8:4. Po przerwie jeden punkt odrobił Kaźmierczak atakując z przechodzącej. Jednak już niedługo potem dwa razy skutecznie zaatakował Damiao i gospodarze prowadzili już 13:8. Sosnowiczanie starali się nie odstawać aż tak bardzo poziomem od zespołu z Bełchatowa, jednak to gospodarzom wszystko wychodziło. Gdy dwa razy nieskutecznie atakowali bełchatowianie Pliński i Antiga sprawy w swoje ręce wziął młody rozgrywający Skry, Bartek Neroj, który zaatakował tak jak potrafi z drugiej piłki. As Plińskiego, kontra Gruszki i jego wspólny z Heikkinenem blok na Kaźmierczaku sprawiają, że podopieczni Daniela Castellaniego uciekają sosnowieckiej drużynie na osiem punktów przewagi. Gdy dwa razy Neroj posyłał piłki do Antigii ten nie mógł ich skończyć. Trzeci raz bełchatowski rozgrywający, który od początku zastąpił w tym spotkaniu Dobrowolskiego wystawił już piłkę do Alexa Damiao, który bez problemu skończył całą akcję. W samym końcu seta skutecznie zaserwował Heikkinen, którego zagrywki nie przyjął Eithun. Całą partię zakończył kontratakiem Alex. Od początku drugiego seta na boisku w zespole z Bełchatowa pojawił się Michał Bąkiewicz. Po pierwszej akcji w partii sosnowiczanie wyszli na prowadzenie 1:0. Jednak zespół z Bełchatowa szybko odrobił te niewielkie straty. Po akcji z kontrataku punkt zdobył Alex i było już 3:2 dla gospodarzy. Kiedy Heikkinen razem z Nerojem zatrzymuje atak Legienia a Damiao popisuje się asem serwisowym jest 5:2 dla Skry. Drużyny na pierwszą przerwę techniczną schodziły po zablokowanej przez Plińskiego kiwce Masnego. Skra prowadziła wtedy 8:4. Przy stanie 13:8 na boisko w miejsce Heikkinena pojawił się trzeci bełchatowski środkowy Radosław Wnuk. Na drugą przerwę techniczną zespoły zeszły po skutecznej zagrywce Alexa, której nie przyjał libero gości. Po przerwie Wnuk z Nerojem zatrzymali atak Kaźmierczaka i podpieczni Daniela Castellaniego prowadzili już 17:9. Niedługo potem blok w tym samym składzie powstrzymał atak z drugiej linii Eithuna. W kolejnej akcji na siatce, do blokującej wcześniej dwójki dołączył Michał Bąkiewicz i zatrzymał atak z prawego skrzydła Grygla. Do bloku popularny ?Bąku? dołożył jeszcze atak z przechodzącej a Piotr Gruszka posłał w pole przeciwników asa serwisowego. Skra prowadziła wtedy 22:10. W końcówce seta zawodnicy Płomienia odrobili kilka punktów straty, m.in. dzięki dwóm atakom z drugiej piłki drugiego rozgrywającego Jurkojca oraz bloku tego zawodnika na Damiao. Seta skończył Michał Bąkiewicz, a Skra wygrała go 25:17. Trzeciego seta w składzie Skry rozpoczął jej kapitan Krzysztof Stelmach, który zastąpił Piotra Gruszkę, a początek tej partii to koncertowa gra gospodarzy. Atak i wspólny z Wnukiem blok Bąkiewicza, kontra z krótkiej bełchatowskiego środkowego i dwie punktujące zagrywki (w tym jeden as) Plińskiego nie dały szans przyjezdnym i mistrzowie Polski wyszli na prowadzenie 5:0. Podopieczni trenera Zawieracza zdobyli swój pierwszy punkt po bloku Kosoka i Legienia na Damiao. Dwa autowe ataki gości i blok Neroja i Wnuka na Eithunie dały bełchatowianom prowadzenie 10:2. Po bloku gospodarzy i asie serwisowym Neroja było już 15:4 dla Skry. Atak Grygla i blok Kosoka na Bąkiewiczu zmniejsz styły straty gości do stanu 16:7. Po ataku Wnuka w siatkę jest 17:8, jednak środkowy drużyny z Bełchatowa w następnej akcji już się nie myli, a niedługo później pojedynczym blokiem zatrzymuje atak ze środkowa Kosoka oraz wspólnie z Nerojem powstrzymuje zbicie Eithuna. W końcówce Maciejewicz, który pojawił się w miejsce Damiao kończy długą wymianę, a seta oraz całe spotkanie kończy Bąkiewicz. PGE Skra Bełchatów - Płomień Sosnowiec 3:0 (25:17, 25:17, 25:15) Skra: Neroj, Alex, Antiga, Gruszka, Pliński, Heikkinen, Milczarek (L) oraz Bąkiewicz, Wnuk, Stelmach, Maciejewicz Płomień: Masny, Grygiel, Legień, Eithun, Kosok, Kaźmierczak, Stańczak (L) oraz Kuczko, Jurkoić, Pietkiewicz Po meczu powiedzieli: Michał Masny (Płomień Sosnowiec): Bełchatów przez cały mecz był lepszym zespołem. Skra w ogóle jest dużo lepszym zespołem niż nasz. Bełchatowianie byli dużo lepsi w zagrywce, obronie a także w bloku. Co tu dużo mówić wynik 3:0 mówi sam za siebie. Nie mieliśmy dużych szans w starciu z mistrzami Polski. Z zespołami takimi jak Bełchatów czy Olsztyn próbujemy walczyć i być może uda się kiedyś ugrać z nimi jakieś punkty, a z zespołami, z którymi powinniśmy wygrywać, wygrywamy i zdobywamy punkty i to jest dla nas i dla naszego zespołu dobre. Michał Bąkiewicz (PGE Skra Bełchatów): Nie da się ukryć, że zwycięstwa w dwóch ostatnich meczach przyszły nam wyjątkowo łatwo. W moim odczuciu ważne jest to, że zdobywamy punkty i to w jakim stylu to robimy, bo to też jest istotne. A możemy być zadowoleni bo zaprezentowaliśmy naprawdę dobry poziom gry. Tylko należy się cieszyć, że poziom naszej koncentracji idzie w dobrym kierunku. Cieszę się, że mogłem się zaprezentować w dzisiejszym spotkaniu. Na mojej pozycji grają bardzo dobrzy zawodnicy i ja muszę czekać na moją szansę. Teraz gramy w Nowym Sadzie i myślę, że nie należy lekceważyć tego zespołu. Zawsze drużyny grające u siebie są groźne, dlatego musimy podejść do tego spotkania zmotywowani tak jak w meczu u siebie. Jeśli chodzi o mecz w Kędzierzynie to nie będziemy rozpatrywać jak zagrał AZS Częstochowa, będziemy grać to co umiemy i podejdziemy do tego meczu po swojemu. źródło: Strefa Siatkówki Mod - zalozony nowy temat i przeniesiony post Dostajesz ostrzezenie za: "postanowiłem zacząć wątek klubu PLS z sosnowca" nie zakladajac naprawde nowego watku, w dziale MKSu i do tego w temacie o szaliku MKSu Postaraj sie tez w przyszlosci (w innych tematach) pisac posty wnoszace wiecej do dyskusji a nie najczesciej zlozone z kilku slow i spamujace pozdr. -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
nie wiem ile osób na forum to obchodzi, ale postanowiłem zacząć wątek klubu PLS z sosnowca ja kibicuje płomieniowi i ciesze sie ze mamy w zagłebiu dwa kluby w najwyższych siatkarskich ligach w polsce i mam tez nadzieje ze obydwa utrzymają sie w swych ligach ![]() a to o ostatnim meczu: Sportowa Dąbrowa -> Siatkówka wedlug mnie tego tematu powinno nie byc ... -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Założyłem forum dotyczące MKS. Narazie jest w fazie budowy ale mam nadzieję że się rozkręci. Mam już doświadczenie w prowadzeniu for. Udzielam się na forum Wyprzedź mnie! a także CDA. Znam się trochę na grafice więc postaram się aby od strony technicznej i graficznej było jak najlepiej. Potrzebuje chętnych do pomocy przy jego rozkręcaniu.... adres to: http://mksdg.yoyo.pl Zapraszam.
Ten post edytował neodg pon, 17 gru 2007 - 17:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Założyłem forum dotyczące MKS. Narazie jest w fazie budowy ale mam nadzieję że się rozkręci. Mam już doświadczenie w prowadzeniu for. Udzielam się na forum Wyprzedź mnie! a także CDA. Znam się trochę na grafice więc postaram się aby od strony technicznej i graficznej było jak najlepiej. Potrzebuje chętnych do pomocy przy jego rozkręcaniu.... adres to: http://mksdg.yoyo.pl Zapraszam. pytanie tylko po co to forum ? -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chciałem stworzyć odrębne forum poświęcone tylko i wyłącznie siatkówce. Wszystko będzie tutaj uporządkowane i poukładane tak że każdy znajdzie szybko tego czego szuka. Wiem jak ciężko jest rozkręcić forum dlatego poprosiłem was o pomoc ponieważ zagląda tutaj wiele kibiców MKS-u.
Ten post edytował neodg pon, 17 gru 2007 - 18:54 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
jak jest sukces to kazdy chce zakladac swoje forum
![]() Pisal sam do siebie i zarejestrowal sie pod kilkoma nickami a reszta zarejestrowanych to spamerskie roboty. @neodg jak na Twoim forum nie bedzie zadnych zasad to nic z tego nie bedzie. A tu nawet nie zapoznales sie z regulaminem i go zlamales podobnie jak i Filip ( no ale on nie rejestrowal sie zeby reklamowac). Ale nic z tym nie zrobie, niech kazdy ma wybor. To Forum Mieszkancow - kazdy moze zglaszac swoje propozycje co do jego funkcjonowania i nie bedzie cenzury jak na innych (np w komentarzach na sosnowiec.info.pl konkurencyjne strony przechodza przez filtr i zamieniaja sie w gwiazdki ![]() Chciałem stworzyć odrębne forum poświęcone tylko i wyłącznie siatkówce. Wszystko będzie tutaj uporządkowane i poukładane tak że każdy znajdzie szybko tego czego szuka. to podforum jest tez poswiecone tylko siatkowce MKSu. A nic nie stoi na przeszkodzie zeby je porozbijac na mniejsze dzialy. Jesli taka bylaby wola to nei ma problemu ale po co tak dzielic zeby w kazdym podforum bylo po 1 temacie a zdjecia do banera sam robiles? Jesli tak do brawo. Wyglada jak prtsc z oficjalnej MKSu -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Niestety uśmieszek ma rację. Może i miałeś dobre intencje, ale raczej wielkiego ruchu mieć nie będziesz :/... Może Cię ten fakt bardzo zniechęcić... Sam coś o tym wiem, bo ile to ja stron nie tworzyłem :). Ruchu nie było, to strona zamknięta ;p.
Ale martwi mnie pewien fakt, który uśmieszek przytoczył... Gdzie były chętne osoby do tworzenia for, stron, a nawet klubu kibica, gdy byliśmy w pierwszej lidze? :>... Ale ważne, że KK jest teraz i dzieweczynąbędzie siędużo lepiej grało :) -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Po pierwsze...fakt sukces jest ale ja nie chcę na jego podstawie bogacić się czerpać jakiekolwiek korzyści,
po drugie...cóż ja akurat kiedy obecny MKS grał w pierwszej lidze nie miałem stałego dostępu do internetu więc jaki sens miałoby tworzenie forum i administrowanie go wpadając od czasu do czasu do kafejki? Chyba żaden. Dlatego dopiero teraz zdecydowałem się na zrobienie czegoś takiego. Mam stały dostęp do internetu, czas na pilnowanie porządku, jestem na każdym meczu MKS i kibicuję klubowi. Więc dlaczego nie spróbować. Wysłałem maila do klubu, do osób które prowadzą fora sportowe i innych, poprosiłem ich o pomoc. Nie wiem co z tego wyjdzie bo przyszłość ciężko przewidzieć... wychodzę z założenia że lepiej czegoś spróbować i potem żałować niż żałować że się nie spróbowało. Ja tylko poprosiłem o pomoc i nikogo nie będę do niczego zmuszał. Wiem tylko że forum bez użytkowników...nie przetrwa. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no cóż według mnie nie ma się co licytować, ale i rozmieniać na drobne. Z całym szacunkiem, ale chyba najlepiej będzie pozostać przy 1 forum. Po co nam podział na 2 fora i dublowanie tematów.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Po pierwsze...fakt sukces jest ale ja nie chcę na jego podstawie bogacić się czerpać jakiekolwiek korzyści, po drugie...cóż ja akurat kiedy obecny MKS grał w pierwszej lidze nie miałem stałego dostępu do internetu więc jaki sens miałoby tworzenie forum i administrowanie go wpadając od czasu do czasu do kafejki? Chyba żaden. Dlatego dopiero teraz zdecydowałem się na zrobienie czegoś takiego. Mam stały dostęp do internetu, czas na pilnowanie porządku, jestem na każdym meczu MKS i kibicuję klubowi. Więc dlaczego nie spróbować. Wysłałem maila do klubu, do osób które prowadzą fora sportowe i innych, poprosiłem ich o pomoc. Nie wiem co z tego wyjdzie bo przyszłość ciężko przewidzieć... wychodzę z założenia że lepiej czegoś spróbować i potem żałować niż żałować że się nie spróbowało. Ja tylko poprosiłem o pomoc i nikogo nie będę do niczego zmuszał. Wiem tylko że forum bez użytkowników...nie przetrwa. Nie to miałem na myśli... Nie sądze, że chcesz na tym zarabiać... Poprostu nie opłaca się robić kolejnego forum, skoro forum mieszkańców DG jest bardzo rozbudowane i bardzo chętnie odwiedzane :) -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
hej, hej ":)" ty o mnie mówisz?, a właściwie co ja przeskrobałem? że powiedziałem o tym
forum-niewypale MKS-u? Mod: To jest temat dot. klubu MKS DG. Załatwcie to na prv. Następny post nie na temat bedzie skasowany/przeniesione. Poza tym, posty dot. nowego forum przenisę jutro do Sportowego HP Ten post edytował Zibar pon, 17 gru 2007 - 20:17 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
gdyby ostatnio płomień wygrał ze skrą, z Kędzierzynem i przegrał z jastrzębiem wysunęli by sie na 5 miejsce
![]() ps. właśnie sam się dziwiłem jakim cudem w temacie o szaliku MKS-u się znalazł ten post ![]() Ten post edytował filip13 pon, 17 gru 2007 - 20:40 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Aby ostatecznie zakonczyć sprawę forum siatkówki:
1. Było już takie forum na poprzedniej stronie klubu - umarło z braku forumowiczów. 2. Zakładając nową stronę, mieliśmy wybór - tworzyć nowe, czy wykorzystać już istniejące tematy (z forum mieszkańców) i liczbę zaglądających tu mieszkańców. Wybraliśmy tą opcję i chyba trafnie, bo postów i forumowiczów przybywa. W porozumieniu z adminami forum, wydzieliliśmy siatkówke i chyba każdy łatwo znajdzie co zechce i ten dział kest podlinkowany do oficjalnej strony. Poza tym, z FMDG jest jak z mieszkaniem w centrum ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
CYTAT Noworoczny Turniej Piłki Siatkowej w Będzinie
Tradycyjnie w Będzinie odbędzie się dwudniowy, świąteczny turniej piłki siatkowej. Zmianie uległa tylko nazwa (wcześniej był to turniej Sylwestrowy). W turnieju wezmą udział takie zespoły jak: KS Płomień Sosnowiec, ZAK S.A Kędzierzyn-Koźle, MCKiS Energetyk Jaworzno, Wkręt-met Domex AZS Częstochowa, KS Jastrzębski Węgiel oraz gospodarze turnieju MKS MOS "Interpromex" Będzin. Terminarz rozgrywek: 5 stycznia 2008r. Godz. 10.00 KS Płomień Sosnowiec - MKS MOS Interpromex Będzin Godz. 11.45 ZAK S.A Kędzierzyn-Koźle - MCKiS Energetyk Jaworzno Godz. 13.30 Wkręt-met Domex AZS Częstochowa - MKS MOS Interpromex Będzin Godz. 15.15 KS Jastrzębski Węgiel - MCKiS Energetyk Jaworzno Godz. 17.00 Wkręt-met Domex AZS Częstochowa - KS Płomień Sosnowiec Godz. 18.45 KS Jastrzębski Węgiel - ZAK S.A Kędzierzyn-Koźle 6 stycznia 2008r. Godz. 10.00 mecz o V miejsce Godz. 12.00 mecz o III miejsce Godz. 14.00 mecz o I miejsce Ceny biletów jednodniowych: Bilet normalny 10zł, ulgowy (dzieci i młodzież za okazaniem legitymacji) 5zł. Bilety do nabycia w dniu zawodów oraz w przedsprzedaży w OSiR Będzin. Miejsce: Hala sportowa "Łagisza" przy ul. Jedności 38 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ktoś się wybiera na ten turniej?Ktoś się wybiera na ten turniej?
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 994 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Możliwe, że wybiorę się z aparatem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:11 |