![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Jako że forum już działa od dość dawna a większość forumowiczów jeszcze się nie zna osobiście może w końcu byśmy się zebrali na nasze pierwsze oficjalne spotkanie forumowe??
![]() Wyskoczyli wspólnie na jakieś piweczko, pogadali.. Co wy na to.. sprawę trzeba postawić jak najbardziej konkretnie, wtedy nie będzie kręcenia nosem. Kto się zdecyduje to się zdecyduje.. Może w najbliższy weekend? Czy to za wcześnie, to może następny - w końcu chyba lepiej niż w środku tygodnia. Pozdrawiam. Ten post edytował kwintosz wto, 06 lut 2007 - 01:03 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem jak najbardziej za !!!
Ten weekend mi pasuje ! Pozniej moge byc niedostepny w naszym kaczym kraju. ![]() Zreszta czesc osob z forum znam osobiscie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja proponuje sobote - wpier na meczu w siate kibicowac a pozniej na piwko/a
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
To też jakiś pomysł, byle by chętni się znaleźli.
![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() baczny obserwator:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
..my juz mielismy jedno spotkanko z Zibarem,Endriem i Robertem na piwku po jednym meczyku:)..mam na nocke w sobote ale jestem winien piwko Robertowi wiec nie mam nic przeciwko na jedno i pogaduchy:)
-------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
..na dobre i na złe..i w kazdej lidze..będziemy zawsze tam,gdzie one będą grać.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Z mojej strony 3xTAK!
![]() pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Coś widze użytkownicy do wątku zaglądają ale jakoś nikt nie chce się spotkać??
![]() ![]() Ten post edytował kwintosz śro, 07 lut 2007 - 15:51 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
No to ja tak krótko napiszę, że nawet jestem zainteresowany, ale termin dość szybki i nie wiem czy dam radę przyjść - może tak na 50%.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja jako wierny kibic jestem jak najbardziej za tylko- pytanie czy obsługa hali wpuści mnie nam mecz za moje krytyzne komentarze????????
Ten post edytował Robert123 czw, 08 lut 2007 - 19:57 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja mogę też być?
Choć ja tu dopiero drugi tydzień pisze i nikogo nie znam ![]() Ale może bym się przyłaczył? Zobaczę jeszcze... |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale ale...
w sob po siatkarkach jest kosz - ja bym chetnie tez koszykarzy obejrzal a dopiero potem na piwko ... i co teraz? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
witam
czy bylo to spotkanie? ja niestety nie wyrobilem - do nd przebywalem poza domem (dowiedzialem sie o tym w sob rano i nie moglem dac znac - soryyyyyy) :/ Ten post edytował pulsatilla1214 nie, 11 lut 2007 - 22:55 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Cześć!
Myślę, że spotkanie się nie odbyło, ponieważ nie podano daty, godziny i miejsca. Szkoda, że forumowicze nie zaznaczyli swojej obecności na hali. Brakowało paru zdań ze strony spikera lub zebrania się zainteresowanych pod czytelnym transparentem.Nic straconego! Odbedzie sie później. |
|
|
![]()
|
|
Padła propozycja, abyśmy zrobili spotkanie przy okazji Dni DG.
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Ten post edytował kwintosz nie, 20 maj 2007 - 23:06 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zmawiacie się jak sójki za morze !!!
Przecież w najbliższym czasie jest niebywała okazja (i to podwójna !!) na pierwsze spotkanie forumowiczów. Przy okazji możecie pomóc miejscowej drużynie. Tak że moja propozycja: PRZYJDŹCIE NA MECZE FINAŁOWE i zróbcie przy okazji dobry uczynek pomagając głośnym dopingiem naszej drużynie i promując miasto i forum. Ideałem byłoby, żeby się przynajmniej zmówić w tyle osób, aby każdy z forumowiczów mając kartkę z jednym znakiem utworzyć napis www.dabrowa-gornicza.org -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Dobrze prawi , dać mu miodu!!!
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Jako człowiek praktyczny popieram propozycję ZIBARA
"2 w 1". Spotkanie na hali i wspólne dopingowanie dziewcząt pod czytelnym napisem /duuuuuuuże litery!/ FORUM MIESZKAŃCÓW... itd. to jest to. Posiedzieć przy piwku też potem można. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: czw, 16 lis 06 Skąd: Reden Nr użytkownika: 301 ![]() |
Może ktoś rzuci dokładniej miejsce (przed halą) kiedy-dzień i godzina w której forumowicze wyciągną nagle ciepłe zimowe kolorowe szaliki aby się rozpoznać i razem na mecz!!!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja chętnie bym się spotkał np. na dniach D.G., bo na mecze bardzo rzadko chodzę - po prostu nie przywykłem głośno kibicować i śpiewać bo to jakoś nie dla mnie - ale naszym kobitkom jak najbardziej dobrze życzę i liczę na wygrany mecz! ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 02:17 |