![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
![]() CYTAT www.dabrowa-gornicza.pl Lodowisko coraz bliżej [2007-12-20 15:17:18] Na placu przed Pałacem Kultury Zagłębia dobiegają końca prace przy montażu lodowiska. Ułożono już panele tworzące taflę ślizgawki i ustawiono otaczającą ją bandę oraz słupy oświetleniowe. Obok lodowiska stanęły drewniane budki, w których znajdzie się kasa biletowa i wypożyczalnia łyżew. Otwarcie lodowiska odbędzie się jutro o godzinie 17. Serdecznie zapraszamy mieszkańców, atrakcji nie zabraknie. niech bedzie jednak jeszcze ale ![]() ...ale budki mogly byc dalej a lodowisko zmiesiloby sie szersze az do latarni -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Na zdjęciu wygląda to jakoś, ale w rzeczywistości jest to....małe :|.... No nie wiem zobaczymy jak to tam będzie. Ktoś się wybiera na to otwarcie? Ja myśle czyby nie wziąść aparatu i nie podskoczyć :).
No i zobaczymy jaka będzie frekwencja -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
wiadomo ze nie bedzie lodowiska na caly plac
![]() ale atmosfera będzie fajna ![]() Ten post edytował filip13 czw, 20 gru 2007 - 20:32 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
To, że na cały plac to pewne, ale jeszcze troche większe mogło by być... No i w kształcie prostokąta, a nie kwadratu
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
jutro pójdę pooglądam, ale aparatu nie mam, więc zdjęć nie zrobie
Ten post edytował filip13 czw, 20 gru 2007 - 20:43 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
możesz szer śmignąć, będziemy potem podziwiać Twoje dzieła (zdjęcia)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
same lyzwy platne juz od jutra
![]() i fotka "nocna" ZI: ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
z tego co wiem to ma być muzyka, tyle że nie wiem czy zakupili już nagłośnienie, bo niestety to nie mogą być zwykłe głośniki, nie wytrzymały by zbyt długu wilgotności
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 54 Dołączył: wto, 07 lis 06 Nr użytkownika: 265 ![]() |
przechodziłem dziś obok to jakiś głośnik tam widziałem!
to pewnie i muzyka będzie! Bez muzyki to nie było by sensu! -------------------- .
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie jest to strzał w 10! Byłem tam z parę minut, ale patrząc na tłumy ludzi, pełno choinek oświetlonych na niebiesko to naprawdę sprawa że czuć Święta! Jeszcze jakby z głośników leciały kolendy to już nic nie dodawać :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
No właśnie i te tłumy mnie trochę martwią. Zobaczymy jak będzie z frekwencją po świętach. Tak czy siak będzie trzeba się wybrać. A klimat na prawdę ok. Byłem, widziałem jakieś 15 min..
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Jak dla mnie pełna profeska :) Centrum miasta mimo dużego mrozu takie tabuny ludzi chętnych do jeżdżenia ale także do pooglądania jak inni dają sobie radę. Na prawdę super!!!! Centrum odżyło !!! Klimat świąteczny jak najbardziej szczególnie wieczorem gdy sączy się muza z głośników a światełka dodają atmosfery. No i ten pokaz laserów na wolnym powietrzu chyba po raz pierwszy w Dąbrowie Górniczej - dla mnie extra pozdro i do zobaczenia na tafli :) p.s. komentarz kogoś z tłumu " w końcu k***a coś zrobili dla ludzi" Ten post edytował kursor sob, 22 gru 2007 - 11:47 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
A tak dla tych którzy nie byli (ja też byłem tylko na 15 min i się zmyłem bo nuda była a ja prosto z uczelni wracałem.. kilka fotek na dabrowa.pl jest.
Jak ktoś będzie wiedział czy są hokejówki do wypożyczenia niech da znać. Ten post edytował kwintosz sob, 22 gru 2007 - 12:00 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
bylem z 15 minut przed 18 i pozytywnie zaskoczony. Super choinki dookola i dzieki temu atmosfera, i odgrodzone od przystanku. Do tego te lasery na otwarciu
![]() Jednak samo lodowisko wyglada jakby dla dzieci, a zmiesciloby sie o 1/3 wieksze Telebim tez fajny, zebysmy za dlugo nei czekali na jego rozbudowe. i te fotki nddg: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 103 Dołączył: pią, 10 lis 06 Skąd: Mydlice North Nr użytkownika: 277 ![]() |
Dzisiaj po ok 10 osób śmigało dzielnie na lodowisku
O 20 ja spróbuję, może będzie miejsce :) Do zobaczenia! -------------------- 127.0.0.1 sweet 127.0.0.1
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To jakieś lasery nawet były?!
![]() O 18:30 już ich nie było ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: pon, 27 lis 06 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 343 Płeć: Mężczyzna GG: 728011 ![]() |
wszstko super ladnie wglada.....
ALE moje spostrzezenia po pierwszej jezdzie... niestety LIPAAAAAA. jak 1 raz wszedlem to odrazu chamowanie... no i masakrcznie lyzw sie rozjezdzaja na boki.. nie wiem moze kwestia naostrzenia.. jutro skocze na zwkle lodowisko i sobie naostrze.. 4 kolka szybkim tempem i nogi bola.. bo ciezko sie jest odpychac.. i wogole jakos smiesznie i ciezko sie jezdzi :) aaa no i zabil bym sie bo chamowalem sobie bokiem a tam laczenie plyt i sru.... banda mnie uratowala ![]() jak na 1 wizyte tam.. wglad 5/5 ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 103 Dołączył: pią, 10 lis 06 Skąd: Mydlice North Nr użytkownika: 277 ![]() |
Heh, też mi się łyżwy rozjeżdżały, ale myślałem że to przez to że są tępe
![]() Jeździ się trochę inaczej niż na normalnym lodzie, ale nie jest źle. Podobnie jak Ajax, naostrzę porządnie i sprawdzę jeszcze raz. -------------------- 127.0.0.1 sweet 127.0.0.1
|
|
|
![]()
|
|
Rozumiem że obaj mieliście swoje łyżwy. Nie wiecie czy można wypożyczyć hokejówki?
![]() ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: pon, 27 lis 06 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 343 Płeć: Mężczyzna GG: 728011 ![]() |
aaa właśnie apropo... wczoraj jak byłem to całą tą imprezą kierował dziadzia który zapuścił RMF moim zdaniem o pół skali za głosno!
po 2 cały czas jazda w 1 kierunku! przecież to nogi wysiadają ![]() spytałem tego pana czy są jakieś zmiany kierunku jazdy :) hehe a on: "zawsze i wszędzie jeździ się tylko w tą stronę, ale jak pan chce to może sobie pan zrobić jedno kółeczko w przeciwnym kierunku, tlko uważać na innych :)" hehehe tak czy siak dziś ostrze łyżwy i wtedy zobaczymy -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |