![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Wczoraj prosto ze sklepu pojechałem na "trójeczkę" pośmigać na nieśmiganych niuwkach. Rewelacja. Kiedyś przejechałem to jeziorko na rowerze w poprzek, teraz prawie, że na łyżwach. Cóś pięknego. W tygodniu jak przestanie padać podjadę pod PKZ. Opowiem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: sob, 11 sie 07 Nr użytkownika: 781 Płeć: Mężczyzna GG: 6042215 ![]() |
Byl ktos ostatnio na lodowisku??Jak tak niech powie czy cos sie polepszylo z jakoscia tego czegos po czym sie jezdzi ,bo jezeli jest jak bylo w okresie swiatecznym to niemam po co tam jechac
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: śro, 12 gru 07 Skąd: IX Nr użytkownika: 944 Płeć: Mężczyzna GG: 5855609 Tlen: zskywalker@o2.pl ![]() |
Ja byłem przedwczoraj i słabiutko jest niestety, pierwszy raz byłem na łyżwach i jak już zacząłem łapać o co chodzi
![]() ![]() PS. Pierwszy raz, a udało się obejść bez gleby ![]() Ten post edytował Karolyfer śro, 23 sty 2008 - 10:42 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: pią, 06 maj 05 Skąd: się biorą dzieci? Nr użytkownika: 143 ![]() |
ja bywam dosyć często na lodowisku w centrum i dla mnie wrażenia jak najbardziej pozytywne. Wiadomo ze nie jeździ się tak jak na lodzie ale dla mnie za dużej różnicy niema poślizg na tym czymś OK
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Co do Lodowiska, to ktoś wcześniej powiedział o zadaszeniu... Takie musi być, było to widać choćby wczoraj... Deszcz lał, a nikogo na lodowisku ;p. Nie wiem jak z wodą, czy się tam zbierała czy jakieś dziurawe to lodowisko i wypłyneła =]
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Widziałem wczoraj to lodowisko, dwie osoby na krzyż i do tego pełno kałuż na nim
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Co do Lodowiska, to ktoś wcześniej powiedział o zadaszeniu... Takie musi być, było to widać choćby wczoraj... Deszcz lał, a nikogo na lodowisku ;p. Nie wiem jak z wodą, czy się tam zbierała czy jakieś dziurawe to lodowisko i wypłyneła =] Na samym lodowisku nie byłem jeszcze ale codziennie przechodzę obok i zauważyłem, że jak jest choć trochę mokro to ludzie się tam bardzo męczą, zamiast się ślizgać praktycznie chodzą robiąc dobrą minę to złej gry a wygląda to żałośnie niestety. Poza tym strasznie brudna ta "tafla"jest, nie wiem czy taki już jej "urok" czy może nieodpowiednio się o nią dba ale nie wygląda to zachęcająco imho. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nasze lodowisko było dzisiaj pokazane w Aktualnościach o 18:00 na TVP3
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Oglądałem to wydanie właśnie =]. Szkoda tylko, że powiedzieli o nim tak późno ;p. Co do przenosin to tak nad Pogorię 3
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Dorobiliby najpierw zadaszenie
![]() A nasze lodowisko takie malutkie w sumie nie jest. Byłem w styczniu w Londynie i tam mają niewiele większe ![]() Swoją drogą ciekawe czy ludzie będą tam jeździć latem. -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
Pewne jest to, ze ludzie nad Pogorie z łyżwami chodzić nie będą ;p... Więc jeśli chcą zarabiać na tym to musza zmniejszyć cene wypożyczenia...
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pewne jest to, ze ludzie nad Pogorie z łyżwami chodzić nie będą ;p... Więc jeśli chcą zarabiać na tym to musza zmniejszyć cene wypożyczenia... No ponoc normalnie jest za ok. 6zł a nie 10....kto by tam dal 10zl latem za lyzwy, wogole jakos nie czuje klimatu w upale 30+ z lyzwami na nogach jeszcze bez zadaszenia..... |
|
|
![]()
|
|
Fakt... Chyba, że by to lodowisko na tafli wody położyli ^^... No zobaczymy jak to będzie prosperować. na dzień dzisiejszy nie widze przyszłości dla tego lodowiska...
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: pon, 27 lis 06 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 343 Płeć: Mężczyzna GG: 728011 ![]() |
ja byłem 2 razy... i wiecej tam nie zawitam, ponieważ szkoda mi łyżew, zbyt szybko się tępią
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na stronie CSiR jest ankieta dot. nowej lokalizacji lodowiska.
Gdzie według Was bedzie najlepiej ? Imho uważam, że w parku na placyku przy placu zabaw na półkolu byłoby najlepiej, bo zabezpieczając lodowisko (moze w koncu jakaś kamera !) udałoby sie powstrzymac dewastację samego placu, a w przyszłości lepiej go wyposażyć w inne atrakcyjne dla dzieci urządzenia. Koniecznie pomyślałbym o zasaszeniu lodowiska. Ten post edytował Zibar pią, 08 lut 2008 - 08:07 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
Na stronie CSiR jest ankieta dot. nowej lokalizacji lodowiska. Gdzie według Was bedzie najlepiej ? Imho uważam, że w parku na placyku przy placu zabaw na półkolu byłoby najlepiej, bo zabezpieczając lodowisko (moze w koncu jakaś kamera !) udałoby sie powstrzymac dewastację samego placu, a w przyszłości lepiej go wyposażyć w inne atrakcyjne dla dzieci urządzenia. Koniecznie pomyślałbym o zasaszeniu lodowiska. racja. przeniesienie w okolice Pogorii lub Parku Zielona spowoduje, że lodowisko nie bedzie wykorzystywane. Myslę, że albo w Parku (podejrzewam, że nadal musiałoby być chronione - więc w ten sposób plac zabaw też byłby pilnowany) albo trzeba je na wiosnę rozmontować i poczekac do kolejnej zimy. No, chyba, że nagle znajdzie się spora grupa miłosników "śmigania" po lodzie - np po kolejnej odsłonie jakiegoś szoł w tv. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pią, 08 lut 08 Nr użytkownika: 1,104 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no w parku dużo lepiej lepszy dojazd i tam zrobiłby się mały park sportowy:)
jak czynne i jaka cena za 1h jest za lodowisko |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tylko nie wiem jak zostanie rozwiązany problem wody potrzebnej zdaje się do czyszczenia tego lodowiska, bo w tej chwili panowie z CSiRu wodę pobierają z PKZ A w parku? musiało by stanąć gdzieś w pobliżu Hali albo aquaparku, albo jakiś samochód z wodą?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
no więc właśnie dlatego zagłosowałam na lodowisko przed aquaparkiem
![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |