![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
No więc seta dla wszystkich klubowiczów :)
20. Ten post edytował Mick czw, 30 lis 2006 - 21:38 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Jeszcze się upijemy, zaraz mydliczek bedzie stawiał
![]() A teraz jeszcze powinien @Zibar :) Gratulujemy! Ten post edytował pulsatilla1214 nie, 03 gru 2006 - 20:25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Łooo.... faktycznie stuknęła mi setka,
wychodzi na to, że jestem niezłym spamerem ![]() ale kładę to na karb kampanii wyborczej, i wogóle fajnie mi się pisze na tym forum pomalutku staję się uzależniony ![]() może jeszcze zarażę trochę znajomych ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Dużo kichaj na meczach siatkówki, a zapewne bakcyla złapie niejeden
![]() Wczoraj przybył nam kolejny fan siatkówkowy, który właśnie za Twoją namową zarejestrował się jako użytkownik. Epidemia forum rozszerza się ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Zauważyłem, że coraz więcej osób zaczyna się wypowiadać, chodź muszę przyznać że duża ich część ogranicza się do konkretnych tematów a nie wszystkich dotyczących miasta.
![]() ![]() Jak już tak pijemy w klubie stu, to co z pomysłem, zrobienia spotkania forumowego i zaatakowania jednego z dąbrowskich pubów?? :) -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
Ten pomysł to już ma całe lata
![]() ![]() ![]() kwintosz - ale to naturalne, że po zarejestrowaniu nowi użytkownicy wypowiadają się w tym temacie, który najbardziej ich interesuje. Często jednak zaczynają śledzić i inne tematy, a gdy uznają, ze warto się włączyć do dyskusji - zrobią to. Off Topic nieuchronny, gdy jest niewiele "luźniejszych" tematów ![]() P.S. Krawiec - witamy w Klubie :) ! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
200
![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 293 Dołączył: pią, 08 kwi 05 Nr użytkownika: 139 Płeć: Mężczyzna ![]() |
aaaaaa
![]() ![]() to mój jedyny sukces w życiu ![]() no więc seta wszystkim znajomym z forum ![]() wszystkiego naj naj naj ![]() WESOŁYCH ŚWIĄT przy okazji ![]() P.S Ja już po kolacji wigilijnej i chyba to pierwszy post po wigilii ![]() |
|
|
![]()
|
|
Mydliczek tak się przejadł, że już pości
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
2k
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 293 Dołączył: pią, 08 kwi 05 Nr użytkownika: 139 Płeć: Mężczyzna ![]() |
łooo jaka liczba postów
:) szacuneczek heheh ja nie wiem czy dożyje takiej liczby u siebie ![]() to mówisz, że gdzie świętujemy? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: czw, 10 lis 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 167 ![]() |
Pierwsza setka. Yes, yes, yes!!!
Ten post edytował mucha czw, 04 sty 2007 - 20:21 -------------------- (...) Miliony much nie moga sie mylic!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dołączam sie do biby...
![]() Mod: Gratulujemy ![]() Młody szalony chemik zapewne już przygotował ciekawe extractum z tej okazji ![]() Ten post edytował pulsatilla1214 nie, 14 sty 2007 - 00:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
1000 - "usmiech" masz juz z kim pic
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No tak, długo nikt Wam nie dorówna
![]() Gratulacje, Hator ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Hej
No i to mój 500 post.. ![]() Melduje się jako 7 z tą liczbą postów.. ![]() Myślę że liczba będzie stale rosnąć a forum wraz z tą liczbą.. Pozdrawiam -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
spoznione 2500
gońcie ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
A jak tylko 174
![]() ![]() |
|
|
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
102
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
102 ![]() 102 to moja liczba ![]() A postów mam okrągłe 324! Albo coś koło tego... -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:29 |