![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nic się od tamtej pory nie zmieniło - zobacz wcześniejsze posty i wypisany przeze mnie rozkład jazdy. Aktualnie ostatni bezpośredni autobus (PKS Płock) do Krakowa z DG jedzie o 15:20. Później to już tylko na przesiadkę w Olkuszu busami. A nie, sorry! Jeszce jest jakoś o 18:30 chyba czy coś autobus do Zamościa przez Kraków, ale on jedzie w wybrane dni (co drugi dzień w weekend) jakoś. Jego koszt w kursie dziennym (12:20 z centrum DG) to chyba 13 zł cały i koło 9 zł studencki. Ten wieczorny też chyba tyle kosztuje. Pozdrawiam!
![]() PS. Ten wieczorny do Zamościa jeździ tylko w piątki i poniedziałki i jest o 18:50 w DG - sprawdziłem ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 04 maj 08 Nr użytkownika: 1,268 Płeć: Kobieta ![]() |
dzieki bardzo! Dzwonilam tez na informacje PKS i dowiedzialam sie, ze do KRK o 19.20 z DG w poniedzialkii piatki tak jak napisales. W ogole to ten bus zatrzymuje sie na kazdym przystanku, czy musze dojechac do DG centrum? Ta babka z informacji niestety nie wiedziala tego..:/ nie wiesz moze czy zatrzymuje sie w golon na manhatanie:)?? dzieki jeszcze raz!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
zależy który, ten do Płocka i ranny do Zamościa z tego co pamiętam zatrzymują się koło Word-a (tak sie to pisze?) - ośrodka nauki jazdy
![]() ps: serdecznie gratuluję tego, że dodzwoniłaś się na inf. PKS ![]() ![]() Ten post edytował Maryhna wto, 06 maj 2008 - 13:24 -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Eee tam! Ja ile razy dzwoniłem na info do PKS Katowice, to prawie zawsze się dodzwoniłem - ale teraz sie skubańcy wycwanili i na info dzwoni się pod płatny numer - ponad 1 zł za minutę!
Nie wiem czy ten nocny Zamość staje w Gołonogu akurat, bo ten południowy staje. Przez Gołonóg na pewno nie jadą kursy w stronę Krakowa tj.: 1) 9:04 do Zakopanego; 2) 13:40 do Hrubieszowa; 3) 15:20 do Krakowa (z Płocka). Nie wiem jak te prywatne busy. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 06 lip 08 Nr użytkownika: 1,363 Płeć: Kobieta ![]() |
Hej! Bardzo prosze, podpowiedzcie mi, gdzie -na jakiej ulicy ( przy czym) jest przystanek w Gołonogu??? Chodzi mi o połaczenie do Krakowa o 7.27.Dzieki:)
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: pon, 01 paź 07 Nr użytkownika: 819 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli chodzi o lokalizację przystanku, to znajduję się on na tej ulicy(dokładnie nie pamiętam nazwy), co jest dentysta na rogu. to jest w stronę WORDA jak się idzie, po przeciwnej stronie jest Plastyk.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 06 lip 08 Nr użytkownika: 1,363 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: pon, 01 paź 07 Nr użytkownika: 819 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzieki ![]() Pozdrawiam Sporo wcześniej, niż jest Lidl. tamtędy wcześniej autobusy jeździły i się zatrzymywały. Jak spojrzysz za siebie to widzisz Manchatan. Tam jest przystanek autobusowy starego typu Ten post edytował troll nie, 06 lip 2008 - 10:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
mowa o starym przystanku autobusowym znajdującym się NA TEJ MAPIE , mapa przedstawia blok 36 przy ul. piłsudskiego na manhattanie, a przystanek jest na ulicy tysiąclecia (równoległej)w połowie długości ulicy łączącej rondo przy ośrodku egzaminacyjnym z krzyżówką przy której stoi apteka "świt"
aha, rozkład autobusów: na Kraków: 7:27, 11:04, 12:27, 19:20 w tygodniu 8:45, 14:05 w piątek, sobotę i niedzielę (chyba) to rozkład prywatnego przewoźnika -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
Dokładnie o to mi chodziło. Dzięki Marychna za podpowiedź - coś ostatnio kiepsko u mnie z pamięcią .
|
|
|
![]()
|
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: wto, 11 mar 08 Skąd: z Dupy Nr użytkownika: 1,151 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Możesz również z Centrum DG jechać :-) Tylko nie znam rozkładu
![]() ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
nie za ma co
![]() pozdrawiam -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
Maryśka! O 19:20 ni ma żadnego PKSu co jedzie codziennie przez Kraków! :>
|
|
|
![]()
|
|
Dave no to albo ja źle przeczytałam rozkład przy przystanku albo zrobiłam to dobrze a przewoźnik wprowadza ludzi w błąd O.o ale słońce, nie chce mi się tego już sprawdzać
![]() ![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Możesz również z Centrum DG jechać :-) Tylko nie znam rozkładu ![]() ![]() Pozdrawiam "Morze to pomorze" ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: sob, 02 sie 08 Nr użytkownika: 1,392 Płeć: Mężczyzna GG: 5797626 ![]() |
ja do jechal z dg do olkusza i z olkusza do krakowa
Ten post edytował wolek sob, 02 sie 2008 - 14:33 |
|
|
![]()
|
|
Na tym rozkładzie brakuje jeszcze kursu do Krakowa z Giżycka o 6:00 (kursuje codziennie w wakacje, poza wakacjami kursował od soboty do wtorku, ale teraz po wakacjach moze byc inaczej) i kursu z Karwi (po sezonie wakacyjnym z Gdyni) do Zakopanego o 3:15.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pią, 08 sie 08 Nr użytkownika: 1,401 Płeć: Kobieta ![]() |
a jeżdżą jeszcze takie busy żeby w olkuszu być przed 7 rano?? bardzo mi zależy na tym a na rozkładzie nic takiego nie widziałam
|
|
|
![]()
|
|
Znaczy o 18 chyba, bo w DG jest ok. 19:45 (jechałem nim na urlop ![]() Nie, o 6:00 z Giżycka do Krakowa - to ten, co wraca. O 20:00 jest do Giżycka z Krakowa ![]() ![]() Na 7 rano do Olkusza raczej sie nie dostanie - chyba, że spróbować tym o 6-ej do Krakowa, ale on oficjalnego przystanku w Olkuszu nie ma. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |