![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
Czyli za 4 lata przypomnimy program, zobaczymy co się udało, a co nie.
A na razie dla Pana Podrazy gratulacje i powodzenia! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Różnica nie jest wielka.. To mogło się różnie zakończyć, gdyby więcej spośród naszych mieszkańców poszłoby głosować.
Sonda forumowa nieco inaczej się przedstawiała, ale wygrał ją ten sam kandydat. p.s jeszcze raz zapraszam "gości " do rejestrowania się.. na forum nikt nie gryzie :) -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czyli oficjalnie juz moge pogratulowac Panu Podrazie wygranej!!! Oby to byly udane 4 lata dla naszego miasta :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Gratulacje dla Pana Podrazy. Nie była to łatwa wygrana.
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czy ktos moze sciagnac www p. Podrazy - szczegolnie program wyborczy i przechowac przynajmniej na 4 lata?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Proponowałbym wysłanie maila do p. Podrazy z gratulacjami od forum i oczywiście zachęte o dalszą "współpracę" pomiędzy forum a prezydentem. :) (byle nie zrobić z nas oficjalnego forum ku czci jego)
Ja osobiście również gratuluje zwycięstwa. Oby nasz wybór był słuszny ![]() Ten post edytował kwintosz nie, 26 lis 2006 - 23:37 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jutro bedzie fajne cyrki w UM
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Ciekawe co z panem Zbyszkiem Meresem teraz..? Prawie po połowie, ciekawy był pomysl rzucony kiedyś ( a może nieoficjalne info), że zostanie wiceprezydentem prezydenta Zbyszka Podrazy
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Również sie dołączam do gratulacji dla Pana Podrazy. I wierze że te cztery lata nie bedą zmarnowane.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: wto, 04 kwi 06 Skąd: DG - korzeniec Nr użytkownika: 198 GG: 105879 ![]() |
Najlepsze życzenia dla Pana Zbyszka Podrazy i oby najbliższe cztery lata były dla naszego miasta lepsze od ostatnich
![]() pozdro Muzzy |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pan Meres to chyba wróci do Piekar i nie ma co się martwić, bo żyć to ma z czego :) nie sądze by został zastepcą, choć politka to brudna gra i wszystko jest możliwe.
no i żeby nie było jakieś propagandy to panu Talkowskiemu życzę zdrowia i wielu pogodnych dni w tę jakże piękną i długą jesień, bo życie jest zbyt piekne by się tak szarpać o te stołki no i rozwagi jako nasze nieustępliwego reprezentanta wśród elit. |
|
|
![]()
|
|
Ciekawe co z panem Zbyszkiem Meresem teraz..? Prawie po połowie, ciekawy był pomysl rzucony kiedyś ( a może nieoficjalne info), że zostanie wiceprezydentem prezydenta Zbyszka Podrazy ![]() ![]() Meres+Zaguła powinni być vice prezydentami. Podraza miałby wtedy mocne zaplecze w RM i może wreszcie skończyłyby się ciągłe wojmy w UM. |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w kwestii informacyjnej
Wyniki z PKW 2 tury wyborów prezydenckich w DG Frekwencja wraz z liczbą kart wydanych (w tym ważnych i nieważnych) okręgów wyborczych od 1 do 20 Frekwencja wraz z liczbą kart wydanych (w tym ważnych i nieważnych) okręgów wyborczych od 21 do 40 Frekwencja wraz z liczbą kart wydanych (w tym ważnych i nieważnych) okręgów wyborczych od 41 do 60 Frekwencja wraz z liczbą kart wydanych (w tym ważnych i nieważnych) okręgów wyborczych od 61 do 67 pozdr Ten post edytował Hator nie, 26 lis 2006 - 23:55 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tak na koniec tego goracego dnia chcialem wam tak szczerze napisac ze stawialem 65% na wygrana Meresa. A tu taki bardzo mily suprise ;-)
Teraz czekam na obiecanego chata z Panem Podraza. Dobranoc :) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
@pozdrawiam - mam nadzieję, że trafnie wytypowałeś wiceprezydentów. To sensowne i naturalne rozwiązanie, mogące także odzwierciedlać stabilny układ w RM. Przedwyborcze sojusze mają mniejszą wagę niż wyniki wyborów.
A może zrobimy zrzutkę, Na do Piekar taksówkę ![]() |
|
|
![]()
|
|
Hmm.. przeglądałem bardzo pobierznie wyniki wyborów i jestem nieco zdumiony..
![]() Spójrzcie sobie na wyniki w komisjach zlokalizowanych na terenach zielonych. Z tego co mi się wydaje i na szybko zdołałem przejrzeć, wygrał tam: p. Podraza!! Sądziłem, że jednak wygra tam p. Meres jako człowiek "namaszczony" przez byłego prezydenta, który ponoć tak dobre kontakty miał właśnie w tych dzielnicach Dąbrowy.. Dziwne.. :) -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Spójrzcie sobie na wyniki w komisjach zlokalizowanych na terenach zielonych. Z tego co mi się wydaje i na szybko zdołałem przejrzeć, wygrał tam: p. Podraza!! Sądziłem, że jednak wygra tam p. Meres jako człowiek "namaszczony" przez byłego prezydenta, który ponoć tak dobre kontakty miał właśnie w tych dzielnicach Dąbrowy.. Dziwne.. :) No nie wiem :) Po aferze z szatażowaniem Spółdzielni Kółek Rolniczych i pyskówkami radnego Woźniczki z viceprezydentem Olszówką sytuacja mogła ulec gwałtownej zmianie. Aby to zobaczyć wystarczy popatrzeć jaki doskonały wynik uzyskał radny Woźniczka - 669 głosów (3 pozycja w mieście). To chyba jakoś tłumaczy antytalkowskie nastroje terenów zielonych i tym samym wygraną pana Podrazy. Ten post edytował bzenek pon, 27 lis 2006 - 00:38 |
|
|
![]()
|
|
Coś z mojego podwórka, że jest to zbyt mocne uproszczenie
środek Gołonoga, zadna zielona dzielnica ![]() W SP nr 18 miały siedzibę dwie obwodowe komisje wyborcze, sąsiadujące (zasięgiem terytorialnym też) nr 46: Meres - 62,15% (!) Podraza - 37,85% nr 47: Meres - 43,18% Podraza - 56,82% Ja z 46 - pan Zbyszek Meres wygrał tam, gdzie najwyższe bloki i niższa średnia wieku (Aleja Piłsudskiego nr: 73 - 85, Cedlera nr: 14 - 26, co dobrze pasowałoby na elektorat PO (do ktorego się zaliczam, choć głosowałem na pana Zbyszka Podrazę) 47 -Cedlera nr: 1 - 13, Spisaka, Tierieszkowej. (tereny otaczające właściwie obwód 46!), choc Spisaka młodzi, to Cedlera 1-13 ludzie starsi. Oba obwody duże po ponad 2000 uprawnionych wyborcow każdy. Ten post edytował pulsatilla1214 pon, 27 lis 2006 - 01:02 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Coś z mojego podwórka, że jest to zbyt mocne uproszczenie W SP nr 18 miały siedzibę dwie obwodowe komisje wyborcze, sąsiadujące (zasięgiem terytorialnym też) nr 46: Meres - 62,15% (!) Podraza - 37,85% Ho, ho to i moje podwórko. Nie wiedziałem, że my są taki bastion PO. Może pan Meres przyjedzie osobiscie podziękować ? :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:21 |