![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: czw, 22 gru 11 Skąd: DG - Centrum Nr użytkownika: 4,882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam, z tej strony Błażej - od dawna szukałem w miarę aktywnego forum mieszkańców naszego miasta
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 26 lut 12 Nr użytkownika: 4,955 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam, z tej strony Błażej - od dawna szukałem w miarę aktywnego forum mieszkańców naszego miasta ![]() Witam Nazywam się Maciej i jesten nowym mieszkańcem Dąbrowy Górniczej. Myśle że poznam tu kilka ciekawych osób. -------------------- Dywaniki gumowe bmw -sprzedaż
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witamy, witamy - napisz chociaż kilka słów o sobie
![]() ps. moglibyśmy obligatoryjnie poprosić nowych użytkowników o chociaż 2-3 zdania na swój temat: zainteresowania, umiejętności, dlaczego do nas dołączyli etc? Ten post edytował Slyzaba nie, 26 lut 2012 - 23:11 -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: pon, 18 lip 11 Skąd: Staszic Nr użytkownika: 4,717 Płeć: Kobieta ![]() |
Wobec tego ja napisze bo nie znalazłam tego wątku kiedy się zarejestrowałam:
Mieszkam w D.G. z małą przerwą od zawsze, jestem przedsiębiorcą i z tego powodu znalazłam sie na tym forum. Ale kiedy zaczęłam je czytać częsciej dowiaduje tutaj mnóstwa ciekawych spraw Szczególnie interesują mnie bolączki naszego miasta, ale tez jego wielokierunkowy rozwój! Lubię poczytać o historii naszego miasta i pooglądac zdjęcia [stare i nowe] -------------------- Masz wrogów? To dobrze. To znaczy , ze masz jaja! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pią, 01 cze 12 Nr użytkownika: 5,022 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam - Michał - Gołonóg - lat 29.
Odwiedzam to forum od dawna, ale zarejestrowałem się teraz. Taki prezent dla siebie na dzień dziecka ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 33 Dołączył: pią, 25 sty 13 Nr użytkownika: 5,150 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam.
Po przeczytaniu kilku postów na forum i namowach znajomych postanowiłam pojawić się na tym forum. Z racji tego , że mam bardzo mało czasu z góry przepraszam jeżeli będę rzadko tu pisać natomiast zaręczam , że będę dokładnie czytać i reagować pozytywnie na Wasze wpisy. Zadziało się wiele bez mojej wiedzy , szkoda , że nie wpadłam wcześniej tutaj. Jeżeli pozwolicie to faktycznie od czasu do czasu zareklamuję Optyka lub nasze Origami sushi . Oczywiście jestem jak najbardziej za konkursami - wręcz uwielbiam konkursy :-) ![]() To jak ? Przyjmujecie ? ;p |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witamy Pani Izabelo
![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: pią, 25 sty 13 Nr użytkownika: 5,151 Płeć: Kobieta GG: 1603361 ![]() |
Cześć wszystkim, mam na imię Kasia, mieszkam w Centrum DG.
Pracuję w sklepie motoryzacyjnym ( odróżniam sworznie od łączników i tarcze od bębna ;-) ) Mocno kibicuję chłopakom z MKSu, regularnie chodzę na mecze. Hobbistycznie, bez większych sukcesów piszę bloga. Można mnie spotkać wszędzie tam, gdzie można dobrze zjeść i wypić. Jestem blondynką ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witamy - jak już wspomniałaś o tym blogu, to napisz może, czy ma jakiś tematyczny zakres?
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: pią, 25 sty 13 Nr użytkownika: 5,151 Płeć: Kobieta GG: 1603361 ![]() |
Piszę o swoich (nie)mądrych poglądach , komentuje niektóre bieżące sytuacje, czasami recenzuje. Słownictwo nie jest książkowe, czasami ociera się o wulgaryzm. Nic szczególnego, takie tam babskie gadanie:)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czytałem kiedyś Twój blog
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: sob, 29 mar 14 Skąd: Łęknica Nr użytkownika: 5,378 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Bartek dzielnica Łęknice, w tym roku mija 30-lecie zamieszkiwania, Sp nr16 / ZSZ Sztygarka, bardziej czytam niż piszę, pozdrawiam. ps. temat odkopany;) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witaj
![]() -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
BogorJan - jakbyś miał stare zdjęcia z DG, plakaty, reklamy, mapy, proporczyki etc. to proszę o kontakt.
ps. oczywiście witamy na forum ![]() -------------------- pozdrawiam,
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: czw, 03 kwi 14 Nr użytkownika: 5,384 Płeć: Mężczyzna GG: 2345259 ![]() |
Witam
Krystian Od urodzenia mieszkam w DG na Mydlicach Zaczynałem od ZSS, następnie ZST Na forum trafiłem dzięki tematowi Komunikacja drogi ulice… |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 765 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witamy cię na naszym forum, zapraszamy do aktywnej dyskusji
|
|
|
![]()
|
|
Witamy Kingston - jesteś jednym z nielicznych, który ma jeszcze gg w profilu
![]() -------------------- pozdrawiam,
|
|
![]()
|
|
Witamy Kingston - jesteś jednym z nielicznych, który ma jeszcze gg w profilu ![]() E tam! Ja też mam gg w profilu. A w dodatku je codziennie używam! :-) Siema Kingston! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: sob, 01 lis 14 Nr użytkownika: 5,531 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cześć wszystkim,
Waldek mam na imię jak z nicka wynika (się mi zrymowało ![]() W Dąbrowie od zawsze. Rowery i koncerty to moje pasje. Miło mi będzie Was poznać. Pozdrawiam! ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: pią, 14 lis 14 Nr użytkownika: 5,543 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja napiszę nieco mniej bo nie lubię być bardzo znana w sieci. Mam na imię Ania, mam lat 30, męża i dzieci. Pracuje jako księgowa, uwielbiam sport, motocykle i modę. Witam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:32 |