![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Hator - tez mam takie obawy. Problem w tym ze w akurat przypadku sond nie moge tego sprawdzic. Byc moze moga to zrobic admini.
Kazdy zarejestrowany uzytkownik moze zaglosowac tylko raz. Problem w tym czy ktos sie nie resjestruje wiecej razy -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
Tzn zakładacie, że nowe konta tworzone są po to, żeby oddać głos na Meresa? Przecież nie ma on przygniatającej przewagi :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tylko sie pytam czy sa takie oddane glosy - z 1 IP
(podobnie jak bylo z wypowiedziami "SZTABU ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Niestety da się, właśnie sprawdziłem
![]() A teraz sprawdzając zagłosowałem "nie zamierzam głosować" (bo już wcześniej zagłosowalem, a nie chcę fałszować wyników). P.S. Pod nikogo sie nie podszzywam :) Z tego drugiego konta jedyna rzecz jaka jest na forum to jedna śmieszna ikonka rok temu w dziale test chyba :) Swoją drogą plusem dziś, że można sobie ustawić logowanie automatyczne, ale minusem, że próbując się logować z innego IP można już nie pamietać hasła, skoro się go nie używa od dawna ![]() Ten post edytował pulsatilla1214 śro, 22 lis 2006 - 12:46 |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mi sie wydaje ze to juz dawno wykorzystali
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
na chwile obecna nie wybieram sie na 2 ture
bedzie to pierwsze glosowanie w zyciu na ktore najprawdopodobniej sie nie wybiore -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uśmieszku idz i oddaj niewazny glos zeby byla frekwencja, oczywiscie jesli nie zmienisz zdania :)
|
|
|
![]()
|
|
wkurzylem sie ale kto wie - moze mi przejdzie do niedzieli
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
na chwile obecna nie wybieram sie na 2 ture bedzie to pierwsze glosowanie w zyciu na ktore najprawdopodobniej sie nie wybiore Tak to jest jak się człowiek za bardzo zaangażuje ;) Ale iść musisz, bo wyjdzie na to, że o Twojej przyszłości zadycydują "posłuszne owieczki", które nie zadają niewygodnych pytań, nie interesują się ale za to mają święty spokój ;) |
|
|
![]()
|
|
czy bylem napisze pewnie w niedziele poznym wieczorem
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
na chwile obecna nie wybieram sie na 2 ture bedzie to pierwsze glosowanie w zyciu na ktore najprawdopodobniej sie nie wybiore Hi, hi, hi... to jeszcze musisz napisać, że polityka to bagno, wakacje spędzasz przy grillu, Twoim największym marzeniem jest 20letni WV Golf, a w zasadzie to wyjeżdżasz z tego kraju na zmywak do Londonu. Inaczej nie zmieścisz się w docelowym profilu społecznym ![]() Zmieniam powoli zdanie - dobrze, że jest ta cisza przedwyborcza bo strach pomyślec co by się działo. Może jakieś bojówki kandydatów wyszłyby na ulice ? |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chyba jednak Ankieta nie odbiegła zbyt daleko od prawdy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Mimo wszystko powinniśmy zamknąć ten temat, aby po fakcie już nie można było głosować.
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 00:48 |