![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pon, 19 mar 07 Nr użytkownika: 575 ![]() |
Wiec na dzień 19.03.07 to ja moge sobie nadać miano najmłodszego użytkownika a raczej najmłodszj użytkowniczki
mam na imie IWONA wiek: 31 od urodzenia mieszkam w DG, obecnie na oś Mydlice. Zawodowo od 10 lat pracuje w dziale personalnym rekrutacje, szkolenia, oceny pracownicze, liecznie płac itd. Dla bardziej wtajemniczonych tzw miękki i twardy HR. Obecnie pracuje na Akademii Ekonomicznej, choć zamierzam to zmienić. Kończyłam I LO Na forum trafiłam podczas poszukiwania osób które dojeżdzaja z DG do Krakowa, chciałabym zebrać grupe i zorganizować jakiś sensowny transport, bo okazuje sie ze jest kilka osób zainteresowanych które borykają sie z problemem komunikacyjnym. W razie zainteresowania tematem prosze napiszcie iwaiwi@wp.pl Przepraszam odeszłam od tematu przewodniego interesuje mnie psychologia, refleksologia (masaż leczniczy stóp) mam już swoje sukcesy terapeutyczne. Muzyka tak w duzej ilości gatunek zależy od mojego nastroju. No, chyba sporo wiecie o mnie teraz ja śmigam sie dowiedzieć czegoś z forum. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,842 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm ja się też jeszcze nie przedstawiałem...więc na imię mam Sebastian wiek 24 w sumie w czasie pisania tego tekstu to juz prawie 25....od dziecka jestem związany z DG......teraz Gołonóg....ukończyłem TZN (jak widzę większość i dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Witam Forumowiczów i Gości!
Przesyłam wszystkim wyrazy zainteresowania, niektórym nawet sympatii. Pozdrawiam z wiosenny nastrojem! Uważam się na forum za stażystę - nie minęło nawet pół roku od momentu zarejestrowania. Jestem więc "na okresie próbnym". Uważam również, że dzień bez forum, to dzień stracony. Wszystkie gaduły tak mają. Szczegółów o sobie nie podaję, ponieważ nie są ciekawe. Zapewniam, że moje posty są szczere i wypływają z troski o dobro mojego miasta. Jeśli się komuś wpisem osobiście naraziłem - ubolewam, ale nie przepraszam. Specjalne ukłony dla Pulsatilli, który mnie powala swoją wrażliwością i wiedzą nie tylko na tematy przyrodnicze. Hatorowi gratuluję pasji z jaką przekazuje interwencje do Urzędu Miejskiego w naszym imieniu. Wszystkim kibicom sportowym w tym sobie, życzę ogromnego bębna gratis i Bębniarza, któremu nigdy sił nie zabraknie! a |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 613 ![]() |
Nie znalazłem odpowiedniego tematu żeby się przywitać więc postanowiłem zrobic to w tym miejscu.
Witam Wszystkich forumowiczów. Mam na imie Marcin i mieszkam na "pięknym" osiedlu Manhattan. ![]() Mod: Coś słabo szukałeś ![]() Witamy na forum i zapraszamy do jak najbardziej aktywnego uczestniczenia w życiu forum Pozdrawiam Ten post edytował kwintosz pią, 23 mar 2007 - 23:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: Londyn Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
A ja jestem już tutaj prawie dwa lata i nie przedstawiłem się ponieważ na samym początku nie chciało mi się grzebać na forum. Chyba to nie czas by pisać coś o sobie ponieważ każdy (stały) bywalec forum wie coś o mnie. Więc tak, mam na imię Krzysztof od urodzenia (hi u mnie to mało od tego czasu mineło nie tak jak niektórym z forum ehhh starszyzna
![]() ![]() ![]() Na forum trafiłem no właśnie jak to było.........a wiem! Na google szukałem jakiegoś forum o DG i tam jeszcze na 5 czy na której to było stronie znalazłem właśnie to forum ![]() ![]() Jak już wszystkim wiadomo interesuje się hipermarketami oraz marketingiem, zarządzaniem, miastami Dąbrowa Górnicza i Londyn(Wielka Bryt.). Ten post edytował syzio śro, 25 lip 2007 - 10:57 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
ehhh a ja mam znowu zaległości....
imie: Maria wiek: 22 jak tu trafiłam? nie pamiętam ![]() jak długo tu siedzę? też nie pamiętam ![]() urodzona... ekhm w Krakowie ![]() ![]() miałam przyjemność ![]() obecnie studiuję, kierunek : praca socjalna ps: zastanawiam sie czy Waszka przypadkiem nie jest moją kuzynką ![]() ![]() dodatkowe informacje w celu identyfikacji: zdarzało mi sie pracować dla rozrywki w knajpce "Sonata" a nawet ... w Kaufflandzie ![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Imię: Kamil
Wiek: 17 lat Szkoła: V LO im. Kanclerza Jana Zamoyskiego Zainteresowania: Sport, Polityka, Historia, Budowa maszyn-rowerów ![]() W wolnym czasie: gram w piłke nożną (obecnie rzadziej z powodu kontuzji), w siatkówke, jeżdżę na rowerze: dość agresywnie lub typowo szosowo ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 02 wrz 07 Nr użytkownika: 796 Płeć: Mężczyzna GG: 6523997 Skype: nemoein ![]() |
Jestem Przemek mam 19 lat w Dąbrowie mieszkam od 4 lat, przedtem w Czewie ale DG jest lepsza, skończyłem Zamoskiego LO, teraz ide na studia do Rzeszowa, ale bede wpadał co tydzień-dwa spowrotem
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: śro, 17 paź 07 Skąd: Centrum DG Nr użytkownika: 843 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
forum śledzę już od dłuższego czasu. Mam nadzieję, że będę mógł przyłączyć się do aktywnej i pełnej pomysłów dyskusji. Mam na imię Marcin, rocznik 86. Skończyłem I LO, obecnie dziekanka na AE w Katowicach. Interesuję się informatyką i reklamą, a moją największą pasją jest lotnictwo i miłość do Saab-ów. Ten post edytował aero śro, 17 paź 2007 - 22:50 -------------------- {Identyfikacja wizualna - Branding - Reklama}
www.aviaservice.pl |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
jescze nie zajrzałem tu od kiedy sie zarejestrowalem ale sie teraz przedstawie
imię: Filip nazwisko: Parulski ur. 95r. szkoła: ZS2 w DG zainteresowania: -siatkówka 70% -muzyka (szczególnie oratoryjna) 20 % i jeszcze motoryzacja i piłka nożna ![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: wto, 02 paź 07 Nr użytkownika: 821 Płeć: Kobieta GG: 6791698 ![]() |
Dzień dobryyyyy , nazywam się
![]() wiosenki: licze sobie ich aż 20 co lubię: spacery, czytanie książek, swoją prace :) czego nie lubię: jak ktoś śmieci obok kosza, takie moje małe skrzywienie ![]() ![]() jak będę duuzia to zostane : pedagożką albo psycholożką należę do : Greenpeace marzę: ooooo ... ciii, bo jeszcze się nie spełni ![]() jestem to: ponieważ myśle, że dobrze jest dowiadywać się czegoś o swoim mieście i aktywnie uczestniczyć w jego życiu : mam nadzieje, że nie wniosę coś do tej społeczności forumowej. namiętności: książki, muzyka (głównie poezja śpiewana ![]() i to by było tyle co o mnie w skrócie , pozdrawiam :) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Imie : Zbyszek
Wiek : 15 ![]() Szkoła : Gim nr. 10 w DG Miejsce zamieszkania : DG -> Strzemieszyce Muzyka : trance, hardstyle W wolnych chwilach robie : jumpstyle, komputery, sport ![]() Na forum trafilem dzisiaj, czesciowo przez wfiste, czesciowo przez siatkowke w naszym miescie. Jestem tu pierwszy dzien i narazie sledze wszystkie tematy :) Mam nadzieje na mile chwile spedzone na tym forum. -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Imię: Piotrek
Wiek: 16 lat Lokalizacja: Mydlice Północ Szkoła: ILO im. Waleriana Łukasińskiego w DG Hobby: Poker, siatkówka, piłka nożna, kolarstwo Ulubiony przedmiot w szkole ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,560 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Mhmmmm już tyle czasu tutaj jestem, a się nigdy nie przedstawiłem
![]() No więc(wiem, zdania nie zaczyna sięod no więc) czas się przedstawić ![]() Na imię mi Emil, a na nazwisko Szer. Jak już niektórzy zauważyli nick mam szer (wiem oryginalne ![]() ![]() Pozdrawiam, szer -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 15 Dołączył: sob, 01 gru 07 Nr użytkownika: 922 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam wszystkich.
Imię: Bartłomiej tyle wystarczy Skończyłem liceum w tym roku, obecnie studiuję na WNoZ w Sosnowcu. Jak coś pisać PW ![]() Pozdrawiam ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
Siemanko.
![]() Mam na imię Kamil,29 lat,mieszkam w Dąbrowie od urodzenia.Skończyłem "SZTYGARKĘ",a teraz pracuję jako kierowca i włóczę sie po Europie.To tyle ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: sob, 02 lut 08 Nr użytkownika: 1,083 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imie Paulina i jestem z naszej pieknej Dąbrowy Górniczej
![]() Konkretnie z osiedla Morcinka. Mam 19 lat. O forum dowiedziałam sie dziś, gdy przeglądałam wiadomości o pożarze na Mydlicach [*]. Chodze do trzeciej klasy liceum profilowanego, w ZST nr 4, profil socjalny. Jestem tegoroczną maturzystką, ehh ![]() Interesuje sie pisarstwem, muzyką, lubię czytać, uwielbiam fora ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Paoletta podaj link do Twego fora. Ja tez lubie przeglądać fora internetowe
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: sob, 02 lut 08 Nr użytkownika: 1,083 Płeć: Kobieta ![]() |
Heh, własnie przeczytałam, że nie mozna tu reklamowac innych for, bez uzgodnienie tego z adminem
![]() Ten post edytował Paoletta sob, 02 lut 2008 - 15:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
To mi wyślij na PW!
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 24 wrzesień 2023 - 23:09 |