![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 86 Dołączył: nie, 17 paź 10 Nr użytkownika: 4,167 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szanowni
Podzielcie się wrażeniami z korzystania z usług UPC w DG. Najchętniej Mydlice. Od lat (wielu lat) monopol na MDC dzierży TvTom. Jestem ciekaw, jak z jakością usług i obsługi w UPC, które okablowało Mydlice i usiłuje wydrzeć trochę rynku. Interesuje mnie w UPC: ilość ew. awarii, jakość usługi, poziom obsługi, montaż, jakość sprzętu etc. -------------------- pomoc dla Maksymiliana
![]() ------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: sob, 29 mar 14 Skąd: Łęknica Nr użytkownika: 5,378 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mam upc ....od ponad 3 lat, awarii może było z 5 w tym czasie, najdłuższa około 20h.
po telefonie przeprosiny że awaria i naprawią do godz.16, o 13 net działał. jedynie co wqrza to przy końcu umowy opłaca się umowę rozwiązać i podpisać nową z promocji niż kontynuować. mam tylko internet os. Łęknice. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,842 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja od dośc dawna mam UPC, będzie z 10 lat może .... awarie sieci mam bardzo rzadko, posiadam TV + net, łącze stabilne - moge polecić. Warto z nimi się potargować o cene, zwłaszcza jak sie ma kilka usług.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
korzystam z upc telefon, internet, telewizja. Dekodery fatalne, psują się, ale nie ma problemu z wymianą, horizon ponoć nieco lepszy. Internet bardzo dobry, mam 120 stkę, działa bez zarzutów, nie pamiętam kiedy by coś nie działało, telewizja dobrej jakości, drogie pakiety dodatkowe. Obsługa klienta, zwłaszcza przez internet, konsultanci ok, plus dobrze prowadzony facebook. Przez telefon gorzej się dogadać. Jak w przypadku każdej firmy świadczącej tego typu usługi, raz będzie ok innym razem nie.
mam upc ....od ponad 3 lat, awarii może było z 5 w tym czasie, najdłuższa około 20h.po telefonie przeprosiny że awaria i naprawią do godz.16, o 13 net działał.jedynie co wqrza to przy końcu umowy opłaca się umowę rozwiązać i podpisać nową z promocji niż kontynuować.mam tylko internet os. Łęknice. nie prawda, trzeba umieć z nimi gadać i da się wynegocjować lepsze warunki
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: sob, 29 mar 14 Skąd: Łęknica Nr użytkownika: 5,378 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no to widzisz ja nie umiem z nimi pogadać, rozwiązałem umowę i z 30mb mam 60mb w tej samej cenie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mam UPC na manhatanie od 4 lat...wszystko co chciałem wytargałem od nich przy przedłużaniu umowy. awarii brak. raz nie było ani tv, ani netu, ale przez chwile. Pozniej widzialem autko z UPC z agregatem podłączone do jakiejś skrzynki przy moim bloku. Okazało się, że to była awaria prądu niezależna od UPC, a i tak zadbali o to żeby w innych częściach bloku usługi działały. TVTOM na mdc by tego nie zrobił
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakość usług - bardzo dobra, cena - można korzystać taniej z takiej samej jakości usług.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,974 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Jaka firma w Dąbrowie daje 60Mb/s za 45 zł?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,820 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam z Telpol 80 Mb/s za 37 pln, ale z kablówką.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 24 wrzesień 2023 - 22:55 |