![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Był ktoś może tutaj i może się wypowiedzieć o tym gabinecie? http://www.krakowiak-wziatek.pl/o_nas.php
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,634 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
eve - interesuje Cię tylko i wyłącznie ten dentysta? Osobiście nie byłem - od kilku lat korzystam z usług http://www.estetica-cs.pl/ i jestem b.b. zadowolony
![]() -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,219 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To może do Leszka z problemem stomatologicznym. Mamy na forum dobrego dentystę i skromnego, bo nigdy się tutaj nie reklamował
-------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: wto, 05 maj 09 Nr użytkownika: 3,309 Płeć: Mężczyzna GG: 4339982 ![]() |
to moze ktos da namiary na leszka na priv
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,634 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://www.dabrowa-gornicza.org/Leszek-m197.html - z lewej strony opcja WYŚLIJ PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ.
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: pią, 16 lis 12 Nr użytkownika: 5,108 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja szukam ortodonty
chodzi o gorny łuk dla mnie mam 32 (!) lata ale ponoc teraz wszystko jest mozliwe jakie sa orientacyjne koszty? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Był ktoś może tutaj i może się wypowiedzieć o tym gabinecie? http://www.krakowiak-wziatek.pl/o_nas.php Jednak się wybrałam. Dentystki miłe i chyba kompetentne, ale ceny dość wysokie. Najtańsze wypełnienie 200zł. BTW. Ktoś się leczył u Dr Ewy Szymańskiej z Elmadentu? Ten post edytował eve pon, 14 sty 2013 - 21:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
Wiecie gdzie w Dąbrowie usuwają kamień nazębny na NFZ? I czy to obejmuje pełny zabieg czy coś trzeba dopłacać?
|
|
|
![]()
|
|
Ludki wiecie gdzie w naszym mieście albo w okolicach można wyrwać ósemki na NFZ? Znacie jakiegoś dobrego chirurga?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 741 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja swego czasu chodziłem czyścić do Elma dentu zęby na nfz ale ostatnio byłem i pani w rejestracji powiedziała że tylko pełnopłatnie, możesz zapytać w przychodni na ulicy skibińskiego wiem że tam usuwali ,ale to co roku się zmienia w zależnosci jaki podpiszą konktrakt z nfzetem.A co do usuwania zębów w elma dencie przyjmuje lekarz chirurg Wahab Adeb wiem że dużo osób go chwaliło.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja swego czasu chodziłem czyścić do Elma dentu zęby na nfz ale ostatnio byłem i pani w rejestracji powiedziała że tylko pełnopłatnie, możesz zapytać w przychodni na ulicy skibińskiego wiem że tam usuwali ,ale to co roku się zmienia w zależnosci jaki podpiszą konktrakt z nfzetem.A co do usuwania zębów w elma dencie przyjmuje lekarz chirurg Wahab Adeb wiem że dużo osób go chwaliło. No właśnie do tej pory usuwałem kamień na NFZ w Elma Dencie, stąd to moje pytanie ;-) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 741 Dołączył: nie, 17 cze 12 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 5,028 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A czy w Dąbrowie jakiś gabinet stomatologiczny pełni dyżur w święta i weekendy .Ostatnio znajomy miał problem i stąd to moje pytanie na nfz lub prywatnie,może ktoś służyć pomocą.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: czw, 02 wrz 10 Nr użytkownika: 4,073 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A czy w Dąbrowie jakiś gabinet stomatologiczny pełni dyżur w święta i weekendy .Ostatnio znajomy miał problem i stąd to moje pytanie na nfz lub prywatnie,może ktoś służyć pomocą. Z tego co wiem to w Dąbrowie nie ma, ale ratuje nas Czeladź na NFZ (przyjmują w nocy, soboty, niedziele, święta) NZOZ PARTNER-DENTAL SC, ul. Pola 6e, 41-253 Czeladź tel: (32) 265-61-16 lub 503-316-335 Ten post edytował Dąbrowiak nie, 05 maj 2013 - 19:02 |
|
|
![]()
|
|
Ostatnio przejeżdżając koło kompleksu Pogoria Rezidence zobaczyłem napis stomatologia dr Rosak czyli mamy nowy gabinet w DG
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pon, 09 lut 15 Nr użytkownika: 5,605 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem najlepszą opiekę stomatologiczną znajdziesz w Rybniku w gabinetach znajdujących się przy ulicy Kotucza. Przyjmują tam tylko sami specjaliści, którzy świadczą usługi naprawdę na wysokim poziomie. Ofertę możesz sprawdzić pod adresem
|
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mnie Rybnik kojarzy się z trochę innymi usługami medycznymi
![]() -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 27 marzec 2023 - 02:37 |