![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: śro, 21 maj 08 Nr użytkownika: 1,296 Płeć: Mężczyzna GG: 784484 ![]() |
ZAGINĄŁ PIES Dnia 08.10.2011 w Dąbrowie Górniczej – Sikorka (okolica ulicy Hallerczyków) zaginął piesek. Wabi się FAFI. Wiek 4 lata, wzrost około 35 cm, sierść średniej długości, koloru szarego . Na języku charakterystyczna ciemna plamka. Piesek nie miał obroży. Jest bardzo grzeczny i ufny. Na znalazcę czeka NAGRODA!!! Kontakt:608-431-468 (zdjęcie w załączniku!!!!!!! ) nie jestem pewien ale bardzo podobnego psa widziałem wczoraj i dzisiaj na początku ul.Hallerczyków w rejo nie tam gdzie były wcześniej tory z ERG-u, chodził i chodził i tak się błąkał, mniej wiecej na wysokości posesji 4,6,8,10 te rejony |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: czw, 30 cze 11 Nr użytkownika: 4,696 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,973 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Może najpierw przeczytasz cały wątek?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: czw, 29 mar 12 Nr użytkownika: 4,985 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: czw, 02 wrz 10 Nr użytkownika: 4,073 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Odświeżam temat. Proszę o namiar na dobrego weterynarza dla małego psa. Nie chodzi o chorego psa, tylko o opiekę od szczeniaka. Pozdrawiam Ten post edytował Dąbrowiak sob, 09 kwi 2016 - 10:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Jak wyżej! Tj. Kosmonautów/ 3-go Powstania Sląskiego naprzeciwko "plastyka"...
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: czw, 02 wrz 10 Nr użytkownika: 4,073 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziękuję.
Dziś byłam - sprawdziłam. I polecam. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: nie, 10 lut 13 Nr użytkownika: 5,156 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na szczęście jest większy wybór niż tylko Kosmonautów, Molicki, Wróblewscy i czmz. Reklamy lecznicy, z której usług korzytam, robił nie będę, bo im niepotrzebna, a i dla mnie to niekorzystne (po co robić tłok). Ale jak ktoś skorzysta z neta, to znajdzie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Na szczęście jest większy wybór niż tylko Kosmonautów, Molicki, Wróblewscy i czmz. Reklamy lecznicy, z której usług korzytam, robił nie będę, bo im niepotrzebna, a i dla mnie to niekorzystne (po co robić tłok). Ale jak ktoś skorzysta z neta, to znajdzie. Akurat Molicki to żaden wybór! Po co ludzie tam chodzą? Pewnie z przyzwyczajenia... -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 27 marzec 2023 - 03:53 |