![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,881 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Jest potrzebny jego mail i jego działania jako właściciela domeny (kod do transferu). Może - skoro nie uczestniczy już w forum i nie finansuje domeny - byłby skłonny do przekazania jej Tobie?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 7,361 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
wpłynęła jeszcze jedna wpłata
![]() z domeną musimy coś pomyśleć -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,266 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Muszę znaleźć więcej czasu na forum.. po latach nieobecności.
![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 7,361 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
ho ho
![]() czasami się jeszcze ożywia -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
BLINGBLING ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 510 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna GG: 8631168 ![]() |
Jestem jestem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,881 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Pretensji nie ma
![]() Ale rozważ transfer domeny, może przecież nadal być na Ciebie, a będzie taniej. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
BLINGBLING ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 510 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna GG: 8631168 ![]() |
Leszek odpowiem Ci jedno . Nie wiem czy jestes przedstawicielem czy cos, ale rozchodzi sie tu o pare zloty.. Wszystko dziala jak mialo dzialac i jest git. Skad pomysl na zmiane ???? Bo 40 zl bedzie zaoszczedzone ? + Transfer do niepewnej firmy + inne problemy jak zmiany DNSow ? Po co ? Wychodzi na to samo a zyc w niepewnosci zawsze pozostanie. Wszystko dziala ? Po co zmieniac ?. Zmienic to chce tylko wyglad lub skrypt Wiem, ze ludzie z forum wspomagaja to przedsiewziecie za co dziekuje, ale jesli wam nie zalezy...... To nie jest jakas komercha, ale kazdy swoj wklad wlozyl. Postanowilem na samym poczatku, ze ludzie z ktorymi praktycznie zakladalismy to forum beda the BEST. Takimi sie okazali.
|
|
|
![]()
|
|
Nie, nie jestem przedstawicielem. 40 zł - niby nic, tylko, jak widzisz, w tym roku ze składek nawet nie udało się zebrać na serwer i domenę. A ovh na szczęście nie jest niepewną firmą, mam w niej dwie domeny od jakichś 10 lat i problemów nigdy nie było. A zmiana DNS to nie jest problem, zmiana dwóch adresów w panelu i jakieś 48 h, żeby się wszędzie uaktualniły.
Skrypt chcesz zmienić? Świetnie, tyle, że... Skoro zmiana DNS to wg Ciebie problem, wyobraź sobie, co się będzie działo przy konwersji z silnika, który ma ponad 10 lat, dodane mody itp. Jeśli jesteś w stanie to zrobić, to świetnie, bo na fachowca pieniędzy też nie będzie. Nam nie zależy? No sorry, ale akurat to nam zależy, dlatego tu jeszcze jesteśmy i piszemy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 33 Dołączył: śro, 20 maj 15 Nr użytkownika: 5,654 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@kwintosz: wydaje się mi, że raczej forum już tak nie ożywi się.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: piątek, 15 luty 2019 - 19:34 |