![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiem czy zauważyliście ale ta mapa była spreparowana, więc tylko widać jak Amerykanie wierzą we wszystko co widzą
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,467 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Tak zauważyłem =]. Na innej mapie był tam Iran ^^... Buahahaha ludzie są śmieszni musze powiedzieć
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja dziękuję amerykanom za to, że są naiwni i dzięki nim zarabiam w pokera 10 razy więcej od swoich kieszonkowych
![]() Ten post edytował ario śro, 23 sty 2008 - 18:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
![]() (polska wersja) ![]() I jeszcze: http://news.nationalgeographic.com/news/20..._geography.html Ten post edytował vacu śro, 23 sty 2008 - 18:31 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Haha nieźle..
![]() Jeśli chodzi o Anglie, to tam spora część społeczeństwa zadeklarowała wiarę w Zakon Jedi. Wiarę w Moc Jedi zadeklarowało... 390 tysięcy osób. Tak oto religia Jedi wyprzedziła popularnością judaizm, a rząd był zmuszony uznać ją za czwarte pod względem liczebności zwolenników wyznanie na ziemiach "Jej Wysokości." |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 175 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
Ogólnie jest tak, że prywatne jest lepsze od państwowego ;p. Np. w Polsce tez to odczułem, gdyż do podstawówki i gimnazjum chodziłem prywatnego i wyniki w miare dobre były ;p. Teraz liceum państwowe i wyniki no powiedzmy ^^. A mnie się wydawało że wyniki w nauce i poziom nauczania to dwie różne sprawy. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,467 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Tylko zauważ, że to jest bardzo ze soba powiązane... Bo to czy w szkole kładą większy nacisk na to by Cię nauczyć czegoś pożytecznego i na dobrym poziomie jest dla mnie ważniejsze... No nie wiem jak u Ciebie... Poziom nauczania zawsze przekłada się na wyniki w nauce...
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Przekładać się przekłada ale to 2 różne sprawy. Bo w słabszej szkole łatwiej o dobre wyniki, a w lepszej trudniej. I to jest fakt niezaprzeczalny.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Często jeszcze zależy jaki tryb nauczania stosuje szkoła
![]() ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
Albo każdy ma własny i w końcu wychodzi jakby nie mieli żadnego
![]() ![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
heh co do hamerykańskich instrukcji obsługi, właśnie zauważyłam, ze w polskich McDonald's-ach na kubkach widnieje napis "uwaga, gorący napój!" O.o
-------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
O rotfl... Może jeszcze powiesz, że na kubkach do Coca-Coli? Ewenement na skale światową
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
uhhh..... ale zainteresowanie tą amerykom 2 strony w dwa dni
![]() ps. w sumie rzeczywiście ciekawy temat ![]() Ten post edytował filip13 czw, 24 sty 2008 - 14:59 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
szer na kubkach do kawy albo herbaty
-------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 14 grudzień 2019 - 09:11 |