![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
Dobry WETERYNARZ w mieście? Możecie polecić kogoś,kto ma serce do zwierząt i jest dobrym wetem?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
SORRY ZA OFF TOPIC,ale skoro temat juz poruszony:
Mam numer do kliniki w Warszawie dla zwierzakow,ktore maja jakies choroby oczu. Podobno naj w polsce i mozna sie dogadac co do ceny. Niedlugo siora tam ma jechac z jej gryzoniem takze zdam relacje,ale jakby ktos byl zainteresowany to prosze pisac. Lecza podobno od nosoroszcow po karaluchy ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobry WETERYNARZ w mieście? Możecie polecić kogoś,kto ma serce do zwierząt i jest dobrym wetem? Powiem Ci tak. Z weterynarzami to jest tak ze nie ma dobrego, serio. Ja z moim psem mialem przypadek taki ze wet kolo plastyka powiedzial ze ma zlamana jakas kosc skokowa i kazal mi z psem jechac do Wroclawia bo tam mi go wylecza ![]() Jest jeszcze d. dobra klinika w Katowicach, ale to kawal drogi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja od dziewczyny mam namiar na doktora Judyma w dziedzinie weterynarii. Koles bierze bardzo malo, tam gdzie inni by wzieli za podanie jakis witamin ten by nic nie wziol-a widac po czlowieku ze mu zalezy na zdrowiu "pacjentow"
(zreszta ilosc ludzi ze swymi pupilami jakie go codzien odwiedzaja swiadczy tylko na jego korzysc) ...jest jeden problem - weterynarz pracuje w rudzie sl. :/ -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: nie, 10 paź 04 Skąd: Reden Nr użytkownika: 113 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja chodzę z moim psem do weta na alejach i nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: wto, 13 lis 07 Nr użytkownika: 880 Płeć: Kobieta ![]() |
Dobry weterynarz w okolicy to tylko w Będzinie przy targu KLINIKA DLA ZWIERZĄT. Polecam! Lekarz z Aleji - nie polecam zaraził mi szczeniaka
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Ja tam juz z drugim chodze koło plastyka i jestem zadowolony... Co do aleji to kuzynki psa, który był po wypadku chcieli uspić a przy plastyku go wyleczyli... I piesek żyje, nawet nie widać, że miał kiedyś jakiś wypadek
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
ja tam mam świnki morskie i zawsze chodze na aleje
moja swinka miała zapalenie dziąsła dostała zastrzyk i jej przeszło po godzinie ![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: wto, 13 lis 07 Nr użytkownika: 880 Płeć: Kobieta ![]() |
no możliwe że na ALEJACH to tylko na świnkach morskich się znają.
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pią, 17 paź 08 Nr użytkownika: 1,946 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja polecam wybrać się do Będzina na Syberkę, jest tam Alaskan, w którym przyjmują super wetki. Naprawdę są świetnymi lekarzami. Ja już zawsze będę tam jeździł ( fachowcy, super lecznica, dobre ceny, porady też ok.).
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 204 Dołączył: wto, 04 kwi 06 Skąd: DG - korzeniec Nr użytkownika: 198 GG: 105879 ![]() |
Mojego briarda nie raz dobrze potraktowali na alejach - przedtem musiałem praktycznie 2-3 razy w roku jeździć do weterynarza, po zmianie lecznicy praktycznie pojawiam się tylko na szczepienia.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 103 Dołączył: pią, 10 lis 06 Skąd: Mydlice North Nr użytkownika: 277 ![]() |
Zdecydowanie polecam klinikę p. Molickiego na Alejach
http://www.molicki.pl/ Przedłużyli życie mojemu jamnikowi o dobre 5-6 lat. -------------------- 127.0.0.1 sweet 127.0.0.1
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A słyszał ktoś, coś o tej?
Kloryga Agnieszka Kloryga Radosław S.C. Lecznica Weterynaryjna Dąbrowa Górnicza, ul. Legionów Polskich 79, tel. 032 2625000 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pią, 17 paź 08 Nr użytkownika: 1,946 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja zawsze ze swoimi zwierzakami chodziłam do lecznicy na ul. Kosmonautów 6 (przy Plastyku). Wetów tam jest paru.
Zwierzaki miałam różne ![]() Lecznica dla zwierząt - Kuciński, Merta, Wolski Dąbrowa Górnicza 41-303 Ul.Kosmonautów 6 tel: 260 28 21 a tu: http://leksykot.top.hell.pl/koty/zdrowie/w...cza-kosmonautow też ktoś poleca tą lecznicę ![]() Ten post edytował sowa czw, 30 paź 2008 - 13:52 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,973 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Też chodzę na Kosmonautów z kotką, jak do tej pory wszystko OK
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 11 Dołączył: wto, 02 gru 08 Nr użytkownika: 2,754 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: śro, 07 kwi 10 Nr użytkownika: 3,808 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja mykam z kotką aż na Psary - lekarz przyjmuje prywatnie w swoim domu - niewiele zostawiam u niego pieniążków, a wyleczył nam 3 kociaki (3 tygodniowe!) z kociego kataru i innych przypadłości. Z kolei na Łukasińskiego za te same zastrzyki zapłaciłam 2 razy więcej i na dodatek wypaliło mojemu kociakowi sierść
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: wto, 28 wrz 10 Nr użytkownika: 4,122 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja z moimi poprzednimi zwierzakami jeździłam zawsze do wetów koło plastyka. Byłam zadowolona, ale z czasem zauważyłam ich przedmiotowe podejście do pacjenta i tzw. rutynę (w złym tego słowa znaczeniu). Teraz jeżdżę do Centrum Zdrowia Małych Zwierząt i jestem baaardzo zadowolona z Ich usług
![]() ![]() Ten post edytował Diegunia śro, 29 wrz 2010 - 00:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 27 marzec 2023 - 03:52 |