![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 25 sty 06 Nr użytkownika: 179 ![]() |
Witam wszystkich!
Może ktoś wie gdzie w Dąbrowie jest dobry dentysta?? Pozdrawiam |
|
|
Guest_mikidg_* |
![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: nie, 10 paź 04 Skąd: Reden Nr użytkownika: 113 Płeć: Kobieta ![]() |
U mnie na osiedlu jest dobra dentystka. To jest na ulicy Poleśnej. Jak znajdę telefon, to dopiszę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 15 lis 06 Nr użytkownika: 298 ![]() |
Polecam gtyczny gabinet dentystyczny Pani Wołoszyn. Profesionalne i bezbolesne leczenie ( przynajmniej narazie ) oraz co również ważne bardzo sympatyczna młoda Pani doktor :)). Gabinet mieści się obok "biedronki" przy ul. Dąbrowskiego a nr tel to 261 95 72
|
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Ja polecam Jomadent na 3 Maja. Odrazu ostrzegam, że jest bardzo drogo i trzeba się dużo wcześniej umawiać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
elmadent na mydliach.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 54 Dołączył: wto, 07 lis 06 Nr użytkownika: 265 ![]() |
Pani dr. Trzewiczek-Olech. przyjmuje koło baru inferno. jeden problem wizyty tylko po nowym roku na ten wszystkie terminy są zajęte i pani dr. przyjmuje tylko stałych pacjentów
-------------------- .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: Londyn Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Ja też polecam Elmadent
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 940 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja chodzę (chodziłem) do Elma-Dentu. Różne są zdania na jego temat, spotkałem się z tymi, co go zupełnie odradzali. Ja go średnio polecam bo moja doktorka stamtąd błędy też popełniała
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 360 ![]() |
To z forum na gazeta.pl
• Super dentysta Dąbrowa Górnicza hahaharahahaha 18.11.05, 00:58 + odpowiedz Mój dentysta jest naprawde swietny, dokładny, delikatny, wszystko potrafi wytłumaczyć. Do kliniki Reden a Dąbrowie Górniczej trafiłam z bólem zęba (jedynka!!)Pewna dentystka powiedziała mi że musze go usunąć, byłam przerażona wizją szczerbatego uśmiechu.Ale doktor Radek Maj podjął sie leczenia.Wydałam troche kasy, ale mam nadal swojego zęba.Naprawde polecam ten gabinet.Świetny dentysta-a na dodatek przystojny. • DR IWONA KALIŃSKA weronusia 12.12.05, 19:16 + odpowiedz Polecam dr IWONA KALIŃSKA 41-300 Dąbrowa Górnicza woj. śląskie, ul. Dąbrowskiego 24/82 , tel: 032-7642033 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
NZOZ DENTATUS
Przychodnia, ośrodek zdrowia ul. Żeromskiego 13, 41-300 Dąbrowa Górnicza Kierownik: Joanna Wołoszyn Tu pisze,ona na Żeromskiego przyjmuje. Mial ktoś jeszcze mozliwsc sprawdzenia i ocenienia jej uslug? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: Londyn Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Zakład Opieki Zdrowotnej "ELMADENT" s. c. Elżbieta Fabian - Capiga, Małgorzata Fabian - Laskowska
Adres: ul. Szpitalna 14 41-300 Dąbrowa Górnicza (woj.śląskie) Telefon: 032-7646060 Fax: 032-7645324 POLECAM ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 173 Dołączył: nie, 10 sie 08 Skąd: Strzemieszyce Wielkie Nr użytkownika: 1,404 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odświeżam temat.
Szukam dobrego dentysty gdzie nie czeka się zbyt długo. Byłe ostatnio u dentysty i mi powiedzieli, ze wszystko jest ok, że może uraziłem sobie dziąsło, ale minęły 3 tygodnie (brałem tabletki i jakiś płyn na płukanie no i zmieniłem pastę do zębów) a ciągle od czasu do czasu mnie trochę zaboli więc wolę iść teraz gdzieś indziej. W polecamy wyżej Elmadent była moja siostra i ... nie mam zamiaru tam iść |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
Odświeżam temat. Szukam dobrego dentysty gdzie nie czeka się zbyt długo. Byłe ostatnio u dentysty i mi powiedzieli, ze wszystko jest ok, że może uraziłem sobie dziąsło, ale minęły 3 tygodnie (brałem tabletki i jakiś płyn na płukanie no i zmieniłem pastę do zębów) a ciągle od czasu do czasu mnie trochę zaboli więc wolę iść teraz gdzieś indziej. W polecamy wyżej Elmadent była moja siostra i ... nie mam zamiaru tam iść Co prawda to nie Dąbrowa,ale blisko autobusem na Pogoń. tel.032 291 34 05 Iwona Kata,ul. Staropogońska 52 Bardzo dobrze i dokładnie leczy. Polecam. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: pon, 18 maj 09 Nr użytkownika: 3,324 Płeć: Kobieta ![]() |
Mieszkam w Dabrowie od nie dawna i trafilam do BK Dent-u na Leknicach. Polecam. Ceny bardzo rozsadne.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: pią, 22 maj 09 Nr użytkownika: 3,327 Płeć: Kobieta GG: 2269365 ![]() |
ODŚWIERZAM TEMAT!!!!
Witam, szukam dobrego i nie drogiego dentysty. Jesli mogł by Mi ktoś udzielić informacji gdzie mogę sie udać i jakie są ceny np. plomb światłoutwardzalnych. Pozdawiam i czekam na wiadomości. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: pon, 01 paź 07 Nr użytkownika: 819 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: wto, 08 wrz 09 Nr użytkownika: 3,448 Płeć: Mężczyzna GG: 12680529 ![]() |
Pani dr. Trzewiczek-Olech. przyjmuje koło baru inferno. jeden problem wizyty tylko po nowym roku na ten wszystkie terminy są zajęte i pani dr. przyjmuje tylko stałych pacjentów Tej Pani to ja dziękuję...kilka miesięcy leczenia zęba, kilkaset wydanych złotych i .... ekstrakcja, bo jak to Stomatolog, który mi owego zęba usunął ujął: ciągnęła kasę od Pana i z NFZ...bo ząb albo jest do uratowania albo nie...wystarczy zrobic RTG.... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,974 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
bo ząb albo jest do uratowania albo nie...wystarczy zrobic RTG.... Erm, to akurat nie całkiem prawda jest. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: śro, 07 kwi 10 Nr użytkownika: 3,808 Płeć: Kobieta ![]() |
Długi czas chodziłam do gabinetu na rogu ulic Cieplaka i Konopnickiej - nie narzekałam. Ale jak tam jest teraz, nie wiem niestety...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: piątek, 08 grudzień 2023 - 03:26 |