![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Człowiek Legenda ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 99 Dołączył: czw, 28 kwi 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 141 Płeć: Mężczyzna GG: 2594367 ![]() |
Siemka. Szukam dobrą mieszalnie gdzie na podstawie numeru dobiorą mi srebrny lakier do samochodu.
Zlikwidowano chyba mieszalnię lakierów koło Sztygarki na Czapińskiego (w kamienicy na dole) bo jak dzisiaj tam podjechałem to wszystko zamknięte i szyld zdjęty. Może ktoś orientuje się gdzie ją przeniesiono ?. Znalazłem mieszalnię "Sławoj. Mieszalnia, sprzęt lakierniczy, lakiery Legionów Polskich 39, Dąbrowa Górnicza" >>> Google Street View <<< ale nie mam z nimi doświadczenia i nie wiem jaką mają opinię, warto tam iść z z zamówieniem (potrzebuję lakier (baza) w sprayu) ?. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 37 Dołączył: śro, 21 lip 10 Nr użytkownika: 3,980 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Siemka. Szukam dobrą mieszalnie gdzie na podstawie numeru dobiorą mi srebrny lakier do samochodu. Zlikwidowano chyba mieszalnię lakierów koło Sztygarki na Czapińskiego (w kamienicy na dole) bo jak dzisiaj tam podjechałem to wszystko zamknięte i szyld zdjęty. Może ktoś orientuje się gdzie ją przeniesiono ?.Znalazłem mieszalnię "Sławoj. Mieszalnia, sprzęt lakierniczy, lakiery Legionów Polskich 39, Dąbrowa Górnicza">>> Google Street View <<<ale nie mam z nimi doświadczenia i nie wiem jaką mają opinię, warto tam iść z z zamówieniem (potrzebuję lakier (baza) w sprayu) ?. Mieszalnia, o której mówisz (przy "Zamoyskim") została przeniesiona na Legionów Polskich naprzeciwko stacji Orlen (przy światłach przy nemo), całkiem niedaleko bo jakieś 800m na Dekerta też jest mieszalnia.Tu i tu nabijałem bazę do sprayów i byłem w miarę zadowolony (wiadomo zaprawka sprayem to nie to o kompresorem i pasowalność też niższa).Siemka. Szukam dobrą mieszalnie gdzie na podstawie numeru dobiorą mi srebrny lakier do samochodu. Zlikwidowano chyba mieszalnię lakierów koło Sztygarki na Czapińskiego (w kamienicy na dole) bo jak dzisiaj tam podjechałem to wszystko zamknięte i szyld zdjęty. Może ktoś orientuje się gdzie ją przeniesiono ?.Znalazłem mieszalnię "Sławoj. Mieszalnia, sprzęt lakierniczy, lakiery Legionów Polskich 39, Dąbrowa Górnicza">>> Google Street View <<<ale nie mam z nimi doświadczenia i nie wiem jaką mają opinię, warto tam iść z z zamówieniem (potrzebuję lakier (baza) w sprayu) ?. Mieszalnia, o której mówisz (przy "Zamoyskim") została przeniesiona na Legionów Polskich naprzeciwko stacji Orlen (przy światłach przy nemo), całkiem niedaleko bo jakieś 800m na Dekerta też jest mieszalnia.Tu i tu nabijałem bazę do sprayów i byłem w miarę zadowolony (wiadomo zaprawka sprayem to nie to o kompresorem i pasowalność też niższa).-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Człowiek Legenda ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 99 Dołączył: czw, 28 kwi 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 141 Płeć: Mężczyzna GG: 2594367 ![]() |
Dzięki za odpowiedź, w tygodniu sprawdzę oba adresy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 27 marzec 2023 - 02:26 |