![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 8,934 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
macie jakies ulubione dabrowskie taksowki? Jakie maja stawki?
Chyba nie maja stron internetowych. Wykaz z http://dabrowa.pl/dg_informator.htm: QUOTE RADIO TAXI "ABC VIVA" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA tel. 032 2625555 tel. 032 2626666 RADIO TAXI "BRAVO" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA tel. 032 2629999 RADIO TAXI "CASYNO" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Kasprzaka 38a/66 tel. 032 2603003 RADIO TAXI "COSMOS" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Wybickiego 1 tel. 032 2649999 RADIO "TAXI SIEDEM" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Królowek Jadwigi 27 tel. 032 2627777 tel. 032 2647777 RADIO TAXI "HALO" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Kościuszki 27 tel. 032 2645555 RADIO TAXI "REDEN" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Królowek Jadwigi 27 tel. 032 2682222 "YELLOW TAXI" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. tel. 032 2504040 tel. kom. 0.510 101101 POSTÓJ TAKSÓWEK PKP - ZĄBKOWICE Zrzeszenia Transportu Prywatnego - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Dworcowa tel. 032 2640421 ostatnio podoba mi sie jednakowe mlaowanie Yellow taxi i te fajne reklamy na dachu - prawie jak w NY heh ![]() Wielka szkoda ze wszystkie taksowki w naszym kraju nie maja jednakowego malowania. Albo przynajmniej w miastach -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
tak, mam ulubione taxi, zawsze dzwonie po Cosmos :)
-------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Moim ulubionym taxi są moje nogi, nie muszę nigdzie dzwonić:)
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przez długi czas tylko Cosmos , a ostatnio Yellow Taxi :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 34 Dołączył: wto, 07 sie 07 Skąd: D.G Nr użytkownika: 777 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziękujemy WSZYSTKIM za miłe zdanie o Nas i za wystawienie tych komentarzy. Dziękujemy również WSZYSTKIM klientom obecnym jak i przyszłym. Będziemy robić wszystko by sprostać Państwa oczekiwaniom. Serdecznie ZAPRASZAMY do korzystania z Naszych usług. Jeszcze raz PODZIĘKOWANIA od całego YELLOW TAXI tel. 510-101-101
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Czy ktoś posiada dane o cenach za kilometr poszczególnych sieci taksówkowych? Także w rozbiciu na ceny w poszczególnych strefach, międzymiastowe czy nocne. Pytanie do domina czy mógłbyś podać taryfy Yellow Taxi? myślę, że fajnym i pomocnym dla wszystkich było by naklejenie na szybach samochodów cen za kilometr tak jak to mają taksówkarze w Warszawie. pozdro |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: śro, 08 sie 07 Nr użytkownika: 778 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam czasami jezdze taxi do domu z imprez zwlaszcza w soboty z pod mandaryna i wtedy wole wezwac YELLOW bo sa tani a co do cen i naklejek to maja cenniki na szybach bocznych i ceny sa przystepne mianowicie 1 strefa 1.5zl 2strefa nocna 2zl 3 strefa w dzien poza miastem 2.5 i 4 w nocu poza miastem 3zl i zapomnial bym 2 dyszki za postoj za godzine to wszystko wiem dzieki kierowca z YELLOW wylumaczyli mi oco w ym biega pozatym pozdro dla nich
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 933 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oo! Porządną reklamą mi tu zapachniało! :>
Ja się właśnie zacząłęm zastanawiać od niedawna, co to za "YELLOW" się pojawiło w naszym mieście (a w Sosnowcu tego nie ma ![]() ![]() Aha! A jaka jest cena startowa w YELLOW i innych? Bo to jest dość istotne! :> |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 34 Dołączył: wto, 07 sie 07 Skąd: D.G Nr użytkownika: 777 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeżeli chodzi o zastanawianie się czy firma YELLOW jest prawdziwym TAXI to warto najpierw pomyśleć nad tym czy firma przewozowa posiada licencje taxi... bo to istotne ponieważ w przeciwieństwie do nich my ją posiadamy a oto one : licencja taxi 1136 , 1263 , 1296 , 1297 , 1298 oraz 1313. Jeżeli natomiast chodzi o konkretny napis taxi na kogucie to oczywiście jest taki umieszczony na samej jego górze nad nazwą YELLOW. A odnośnie startowego to wynosi ono 3zł. Jeżeli są jeszcze jakieś pytania odnośnie naszej korporacji to z chęcią udzielimy odpowiedzi na wszelkie pytania. Co do reklamy to trzeba być szczerym i potrafić odpowiedzieć tak jak jest... dziś bez reklamy nie ma nic... każdy kto prowadzi jakąkolwiek działalność to wie jak jest ciężko bez tego więc nie ma co się oszukiwać.. kto odpowie inaczej ten mówi tylko to co inni chcą słyszeć. Naszym głównym założeniem i celem jest to by stworzyć "COŚ" z czego Dąbrowa Górnicza byłaby dumna.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Jeżeli chodzi o zastanawianie się czy firma YELLOW jest prawdziwym TAXI to warto najpierw pomyśleć nad tym czy firma przewozowa posiada licencje taxi... bo to istotne ponieważ w przeciwieństwie do nich my ją posiadamy a oto one : licencja taxi 1136 , 1263 , 1296 , 1297 , 1298 oraz 1313. Jeżeli natomiast chodzi o konkretny napis taxi na kogucie to oczywiście jest taki umieszczony na samej jego górze nad nazwą YELLOW. A odnośnie startowego to wynosi ono 3zł. Jeżeli są jeszcze jakieś pytania odnośnie naszej korporacji to z chęcią udzielimy odpowiedzi na wszelkie pytania. Co do reklamy to trzeba być szczerym i potrafić odpowiedzieć tak jak jest... dziś bez reklamy nie ma nic... każdy kto prowadzi jakąkolwiek działalność to wie jak jest ciężko bez tego więc nie ma co się oszukiwać.. kto odpowie inaczej ten mówi tylko to co inni chcą słyszeć. Naszym głównym założeniem i celem jest to by stworzyć "COŚ" z czego Dąbrowa Górnicza byłaby dumna. powodzenia Panowie! ja jednak wróciłbym do mojego pytania o ceny wszystkich korporacji w DG. Może Ty domin masz możliwość zrobić taką "zbitkę" cen innych firm - skoro jesteście konkurencyjni to będzie to dla Was duży plus pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 8,934 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
no wlasnie cos inni nie chca skorzysac z darmowej reklamy
![]() przydaloby sie jakies zestawienie co by mozna porownac. Piszcie jakie macie doswiadczenia tez z innymi bo widac ze poza Yellow cos sami nie sa zaintersowani. A jesli chodzi o image to Yellow nie ma konkurencji! Przydalyby sie strony internetowe. Moze Yellow tez powinno o takiej pomyslec -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Co do listy cen innych firm to napewno zrobimy taką listę tylko potrzebujemy trochę czasu ponieważ na pierwszym planie ..praca bo przecież trzeba dbać o Klientów bo to tylko dzięki Nim istniejemy na rynku. Mogę obiecać że lista napewno siię pojawi bo nie mamy nic do ukrycia za co Nas konkurencja nie lubi.
|
|
|
![]()
|
|
Co do listy cen innych firm to napewno zrobimy taką listę tylko potrzebujemy trochę czasu ponieważ na pierwszym planie ..praca bo przecież trzeba dbać o Klientów bo to tylko dzięki Nim istniejemy na rynku. Mogę obiecać że lista napewno siię pojawi bo nie mamy nic do ukrycia za co Nas konkurencja nie lubi. To do boju o niższe ceny i zadowolenie dla klientów. Czekamy na listę. pozdro |
|
|
![]()
|
|
Dziękujemy za miłe słowa jeśli chodzi o image. To dla Nas duży komplement ale zdajemy sobie sprawę że przed Nami jeszcze daleka droga i to często "pod górka" by dalej walczyć o spełnienie Naszych marzeń. Nie chcemy zaniedbać czegoś o co tak długo się staraliśmy. Nie poddamy się napewno!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,559 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
A posiadacie jakieś wizytówki firmy? Takie jak mają np. inne korporacje taksówkarskie, gdzie są numery telefonów i takie inne informacje?
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Witam!
prośba a zarazem przypomnienie dla domina/yellowtaxi o sporządzenie listy opłat TAXI dla wszystkich korporacji z DG, który zaoferował się że je wykona i wrzuci na forum pozdro |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
korzystałem z yellow w ostatni weekend i byłem mile zaskoczony cenami
tak dalej |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja bym chciał żeby Yellow Taxi zostało numer 1 w naszym mieście ze względu właśnie na wygląd taksówek, kultury kierowców i z tego co zauważyłem nawet mają żółte koszulki :)
Wcześniej korzystałem z Cosmos, a teraz ja jak i moi znajomi wybierają Yellow :) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,840 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jechałem także Yellow - poza charakterystycznym wyglądem aut mają fajne ceny - polecam!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: piątek, 22 wrzesień 2023 - 13:25 |