![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,974 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Mam pytanie. Na forum jest włączona taka funkcja, że jeżeli loguję się z różnych IP to mnie wylogowuje. Czy jest ona niezbędnie potrzebna? W tej chwili jestem zmuszony korzystać z mobilnego internetu i VPNa więc dziennie mam kilka-kilkanaście IP więc za każdym razem muszę się logować na nowo. Rozumiem, że jest to zabezpieczenie przed kradzieżą kont ale chyba raczej temu forum coś takiego nie grozi ![]() Odgrzeję kolejnego kotleta ![]() Ponawiam pytanie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,974 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Mam pytanie. Na forum jest włączona taka funkcja, że jeżeli loguję się z różnych IP to mnie wylogowuje. Czy jest ona niezbędnie potrzebna? W tej chwili jestem zmuszony korzystać z mobilnego internetu i VPNa więc dziennie mam kilka-kilkanaście IP więc za każdym razem muszę się logować na nowo. Rozumiem, że jest to zabezpieczenie przed kradzieżą kont ale chyba raczej temu forum coś takiego nie grozi ![]() Odgrzeję kolejnego kotleta ![]() Ponawiam pytanie. Miesiące lecą, a tu nadal nic ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Nie wiem jak u innych ale mnie ostatnio co chwila wyskakuje:
![]() Tak co trzecie-czwarte klikniecie... [Edytka] No i podczas pisania tego postu wyskoczylo mi trzy razy :/ Ten post edytował vacu pon, 11 sie 2014 - 11:36 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 178 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Wczoraj wiele razy, dziś na razie OK.
Edit: przy wysyłaniu odpowiedzi właśnie error poszedł ![]() Ten post edytował Leszek pon, 11 sie 2014 - 13:32 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Od kilku dni obserwuję taki problem - klikam w zakładkę, która prowadzi do "Zobacz nowe posty" i wyświetla mi się komunikat o ich braku. Ale jak wejdę na główną, widzę, że nowe posty jednak są. Czy u kogoś z Was również jest podobny problem? Mam tak na dwóch komputerach.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Drugi problem - przy próbie wyczyszczenia ciastek (z wykorzystaniem linka na głównej) dostaję komunikat:
CYTAT Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy.
Napotkane błędy: Nie masz uprawnień pozwalających na używanie tej opcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, zrób to korzystając z formularza poniżej. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
<div class="toplinks"><span><a href="http://www.dabrowa-gornicza.org/delete-cookies.html">Usuń cookies utworzone przez to forum</a>
tu jest fragment kodu - jak widać to link do podstrony "delete-cookies.html" jeśli chcesz "jednym kliknięciem" usunąć ciasteczka i inne badziewie użyj np. ccleanera -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
Usunąłem je ręcznie i w końcu pomogło, ale ten link albo trzeba naprawić albo usunąć z głównej chociaż.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: śro, 20 maj 15 Nr użytkownika: 5,654 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czemu wysłane wiadomości nie są zapisywane w Sent Items?
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,012 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Czemu wysłane wiadomości nie są zapisywane w Sent Items? przed wysłaniem trzeba zaznaczyć okienko, żeby się zapisało -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: piątek, 08 grudzień 2023 - 04:24 |