![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,179 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Sorki :)
I wszystko jasne ![]() ![]() Pozdrawiam :) |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
z innej beczki
co ludzie z google robia na forum ![]() a tak na serio - zobaczcie na liscie userow - bo ciagle mnie nurtuje o co w tym chodzi :)) pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
z innej beczki co ludzie z google robia na forum ![]() a tak na serio - zobaczcie na liscie userow - bo ciagle mnie nurtuje o co w tym chodzi :)) pozdr Zdaje się, że po prostu robot google indeksuje strony. Takie częste odwiedziny robotów zauważyłem tylko na forach - widocznie ma to związek z częstymi zmianami [nowe posty itp.]. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 77 Dołączył: sob, 04 lis 06 Nr użytkownika: 261 ![]() |
Do admina
Nie uważasz, że stosujesz autocenzurę i jest to niesprawiedliwe, przecież nikogo nie obrażam i nikogo nie krzywdzę |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Do admina Nie uważasz, że stosujesz autocenzurę i jest to niesprawiedliwe, przecież nikogo nie obrażam i nikogo nie krzywdzę W sumie to nie tak do końca. Bo jeśli to prawda z tym podszywaniem się pod Pana Kościelniaka to myślę, że zrobiłeś mu antyreklamę i możliwe, że dzięki tobie ma głos lub dwa mniej -> a więc krzywda jest. Chyba, że to ty naprawdę jesteś Panem Kościelniakiem ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,179 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
PICK, nie rób z siebie niewiniątka - po prostu łaskawie odpowiedz, jak grzecznie pytamy. To chyba nie takie trudne, skoro masz czyste sumienie..? Jaką wystawiasz sam sobie opinię od dawna ignorując tę sprawę..?
|
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
PICK napisał na PM
QUOTE Szanowny Adminie Dlaczego mam z całym szacunkiem mam się spowiadać Tobie oraz co gorsza opisywać strukturę Pis-u, czy uważasz mnie za konfidenta. Jest to z twojej strony nie szlachetne - powtarzam nikogo nie obrażam, a jest to podstawa funkcjonowania na jakimkolwiek forum. Dziwi mnie więc twoja postawa, a z tym dnia dziecka z całym szacunkiem, ale to było żałosne. Przykro mi. W związku z próbą permanentnej kontroli wypowiedzi oraz szantażu proszę o wyrejestrowanie mnie z listy użytkowników Pozdrawiam Serdecznie Ponieważ nie czerpie żadnej przyjemności w komentowaniu takich oskarżeń proszę o wypowiedzenie się innych użytkowników. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: czw, 10 lis 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 167 ![]() |
A ja mam jedną uwagę. Zauważyłem że ktoś dołączył nowy temat o wycinaniu drzew do megawątku "drogi, ścieżki rowerowe i coś tam jeszcze". Uważam, że ten wątek nie ma sensu. Jest zbyt obszerny. Każdy remont, każda droga, każdy chodnik to osbny temat i uważam że nie należy na siłę wrzucać wszystkiego do jednego wora. Może lepiej stworzyć dodatkowy dział dot. dróg, gdzie będzie można otwierać poszczególne wątki?
-------------------- (...) Miliony much nie moga sie mylic!
|
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Ja osobiście nie popieram twojego zdania ale niech ale niech inni użytkownicy zdecydują.
|
|
|
![]()
|
|
To ja założyłem ten temat i powiem, że na początku też chciałem zapostować w megawątku ale ponieważ ruch na forum jest ostatnio spory to ponieważ tematyka niektórych wątków jest rozległa i sporo jest również wypowiedzi to coraz łatwiej jest się zagubić (co mi się zdarzyło w wątku wyborczym
![]() Ale jednak mała uwaga - jeśli ruch na forum utrzyma się po wyborach to może warto byłoby jednak zastanowić się nad rozdzieleniem kilku "megawątków", bo przy większej liczbie użytkowników faktycznie może zrobić się mały chaos... |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 8,700 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
mozna sie zastanowic nad rozdzieleniem - ale bez skrajnosci ze kazdy chodnik powinien miec swoj temat
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: czw, 10 lis 05 Skąd: Broadway Nr użytkownika: 167 ![]() |
mozna sie zastanowic nad rozdzieleniem - ale bez skrajnosci ze kazdy chodnik powinien miec swoj temat ![]() Może po prostu pozwolić na zakładanie nowych wątków w przypadku jakichś nowych większych inwestycji? Marzyłyby mi się relacje ze zdjęciami - tak jak na forum "skyscrapercity". A "megawątek" zostawić dla spraw drobniejszych...? -------------------- (...) Miliony much nie moga sie mylic!
|
|
|
![]()
|
|
Ja takowe inwestycje się pojawią to i wątek się pojawi.
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 8,700 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Może po prostu pozwolić na zakładanie nowych wątków w przypadku jakichś nowych większych inwestycji? Marzyłyby mi się relacje ze zdjęciami - tak jak na forum "skyscrapercity". A "megawątek" zostawić dla spraw drobniejszych...? dla wiekszych oczywiscie ale takie sie narazie nie szykuja ![]() o nareszcie ktos z mojego ulubionego forum na ktorym jestem niemal od jego poczatkow :))))))))) -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,799 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No można spróbować oddzielić kolejne tematy to forum stanie się bardziej przejrzyste, żeby byc na czasie proponuję temat CH Pogoria wydzielic z Hipermarketów
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Proponowałbym przenieść post vacu do tematu "Przyroda w DG", założonego kiedyś przez Pawelele. Kwestia zieleni miejskiej jak najbardziej pasowałaby do niego :)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
a co ze starymi postami z tematu "hipermarkety" ???
3/4 tamtego tematu albo wiecej jest przeciez o tej Galerii!! no bez sensu!!!! Lepiej bylo zmienic nazwe tamtego a inne przeniesc do nowego -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dobra podejmujcie jakąś decyzje, bo wszsytkich na raz nie zadowolę
|
|
|
![]()
|
|
Nie przesadzajmy - hipermarketów w naszym mieście nie ma kilkunastu. Wg mnie dotychczasowy megawątek powinien być bez zmian. W nim w końcu od początku historia owego CH "Pogoria".
Ten post edytował pulsatilla1214 pią, 10 lis 2006 - 17:06 |
|
|
![]()
|
|
ja swoje zanie przedstawilem. Albo teraz przejrzec te kilkanascie stron tematu hipermarkety i 3/4 wiadomosci przeniesc do CH Pogoria
Nie przesadzajmy - hiperrmarketów w naszym mieście nie ma kilkunastu. Wg mnie rotychczasowy megawątek powinien być bez zmian. W nim w końcu od początku historia owego CH "Pogoria". wlasnie tematy sie przez siebie przeplataly i teraz troche problem z rozdzielaniem -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 29 marzec 2023 - 02:10 |