![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pią, 21 wrz 12 Nr użytkownika: 5,071 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapraszam Państwa do mojego gabinetu irydologicznego, w którym przeprowadzę dla Państwa profesjonalne badanie stanu zdrowia oparte o tajniki medycyny naturalnej.
Moje wieloletnie doświadczenie pozwala mi zapewnić Państwu rzetelne usługi z zakresu: - diagnostyka irydologiczna (bezbolesna ocena stanu zdrowia i wykrycie chorób na podstawie zmian występujących w tęczówce oka) - ziołolecznictwo i dietetyka - odnowa biologiczna (masaż i techniki relaksacyjne) Cena badania 40-80zł Zapraszam do zapoznania się z terminami wizyt, które są zamieszczone na mojej stronie internetowej: irydodiagnoza.pl Nawiąże również współpracę z gabinetami, sklepami zielarskimi, pensjonatami itd celem możliwości przeprowadzania konsultacji irydologicznych. Pozdrawiam Marek Jaskola, Irydolog tel.: 515 256 405 e-mail: irydodiagnoza@gmail.com ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:49 |