IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> a może ktoś z Was kocha niebo tak jak my, albo jeszcze o tym nie wie
FHU EFEKT
post sob, 03 sty 2009 - 18:52
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 2,308

Witamy serdecznie!

Mam na imie Bartek razem z moją lnr (3).gif dziewczyną Sylwią prowadzimy w waszym mieście sklep ale nie o tym.

Tak sobie czytamy i pomyśleliśmy, że może zapodamy temat odnośnie skoków na spadochronach rolleyes.gif .

Szukamy bratnich dusz - ludzi którzy skaczą albo tych którzy pragną coś takiego zrobić.

W zeszłym roku udało mi się zrealizować moje marzenie no i hop. W marcu rozpoczyna swoją przygodę z czaszą Sylwia. Zapraszam wszystkich chętnych nie ma się czego obawiać, instruktorzy są profesjonalistami potrafią nauczyć każdego (teraz bardziej się boje gdy jadę autobusem niż gdy oddaje się w ich ręce tam u góry).

jeśli chodzi o koszty to kurs wraz z trzema skokami wychodzi taniej niż prawo jazdy

Pisze o tym bo wiem że ten sport jest w polsce mało rozpromowany ja miałem problem odnaleźć odpowiedni aeroklub a naprawde warto spróbować - rodzisz się od nowa a adrenalina jaka temu towarzyszy i widoki... (tego się nie da opisać).

Z tego co się orientuje najbliżej z D.G. jest aeroklub Gliwicki ja tam należe atmosfera jaka tam panuje jest wspaniała nikt nie patrzy na ciebie jak na świerzaka, każdy chce ci pomóc jak wielka rodzina.

to tyle gorąco pozdrawiamy BiS

Ten post edytował FHU EFEKT sob, 03 sty 2009 - 18:54
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:13
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza