![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 40 Dołączył: pon, 17 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 88 ![]() |
szczerze mowiac to nie wiedzialem czy napisac to tutaj czy na imprezach ale do rzeczy:
bardzo interesuje mnie kto w um zajmuje sie organizacja oraz informacja na temat imprez jakie odbywaja sie w miescie. jest wrecz rzecza nie mozliwa, zeby ktos spoza miasta dowiedzial sie o jakich kolwiek imprezach skoro nawet mieszkancy sa w nie dostatecznym stopniu o tym poinformowani. przykladem moze byc dzien dzisiejszy i impreza, ktora od samego rana odbywa sie w parku. szczerze mowiac to mieszkam przy samym parku a o tym, ze cos sie bedzie ciekawego dzialo dowiedzialem sie rano gdy obudzila mnie muzyka. fajna sprawa, ze cos jest organizowane tylko co z tego, skoro i tak nikt nic o tym nie wie, no moze jedna informacja na pkz ale plakatow albo czegos podobnego wogole nie widzialem (moze jestem niewidomy). podobno dziala serwis http://www.tuizi.net tylko, ze ostatnia akutalizacja to juz daleka przeszlosc. moze to tylko ja nic nie wiem, mimo ze mnie to bardzo interesuje. ludzie, ktorzy sie tym zajmuja powinni cos z tym zrobic |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:39 |