![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mecz o 18 więc wszystkie osoby które chcą tego dnia wspomoc siatkarki dopingiem proszone są o pojawienie się na sektorze najpóźniej do godziny 17:45 .
Ten kto nie ma koszulki niebieskiej niech założy białą . Jeśli chodzi o koszulki to zostało ich ok. 18-20 ( nie wiem kto co i jak dostał podczas wyjazdu do Mielca ale sie dowiem) , osoby które je maja dostać dostana je jutro . Prawdopodobnie jutro bedzie także prowadzona sprzedaż pozostałych koszulek ale w jakiej cenie i czy napewno jutro nie wiem . Młyn na prośbe podobno wielu osób - na dole , który sektor to już mi to obojętne. Wy wybieracie. Byle nie środek. Jak będzie odpowiednia ilość osob, pojawi się sektorówka , będa flagi , będzie wszystko . Jeszcze odnośnie koszulek ! z racji tego że doszły mnie sluchy że osoby, które pojechały na grzyby a nie na NAJWAŻNIEJSZY MECZ W SEZONIE pomimo tego że zaliczyli przypuśćmy 3 wyjazd KOSZULKI NIE DOSTANĄ ! Są osoby które sie bardziej staraja od Was! Jedno buractwo zostało "sprowadzone na ziemie" ręcznie , druge nie dostanie koszulki - TO ŻE JESTEŚMY OD WAS MŁODSI PANOWIE NIE ZNACZY ŻE BĘDZIEMY SOBIE DAWAĆ W KASZE DMUCHAĆ !!!!!! Jesli komuś nie podoba się to co jest napisane w ostatnim akapicie - TRUDNO ! porządek musi być i porządek będzie ! Jak chcesz Zbyszku możesz nawet tego posta wrzucić na ogólny , niech jeden z drugim wie na czym stoi jeżdząc z nami na mecze ! Jutro doping na maxa , bo SKOŃCZYŁA SIĘ ZABAWA A ZACZEŁĄ SIATKÓWKA !!!!!!!!!! Ten post edytował Goły pon, 17 mar 2008 - 21:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:09 |