![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak dla odmiany - moze ktos ma jakies doswiadczenia/opinie na temat danego modelu i firmy
Musze kupic jakies zimowki - rok temu wybulilem na asolo, ktore mi przemakaly ![]() ![]() co byscie mi doradzili? pozdr -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
niedawno mialem podobny problem.i postawilem na niskie nbuty gdyz beda uzywane tylko w miescie.objezdzilem troche sklepow.darowalem sobie hi mountain,campus i tym podobne.trafilem na fajne ecco ale cena ciut za wysoka<529 zl>.i wybralem buty firmy merrell<pierwsze slysze>,dostepne w sieci sklepow intersport<silesia city center>.co mnie "urzeklo" w nich:
-wyglad<musza sie podobac> -calkiem dobre materialy uzyte do produkcji -2 lata gwarancji cena-299 zl<na stronie widnieje cena 90$> a tu link do tego modelu: tylko mam inna kolorystyke. http://www.merrellboot.com/Shop/Detail.asp...T&PID=11499 uzywam je dopiero tydzien ale moge powiedziec ze sa wygodne,szybko sie dopasowaly do stopy i nie przemakaja<kupilem impregnat do zamszu za 22 zl> polecam jeszcze odwiedzic sklep horyzont w katowicach.znajomy kupil tam buty<tez niskie>.obsluga dobierze i doradzi. Ten post edytował mary cha wto, 14 lis 2006 - 23:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:55 |