![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witam
majac nadzieje ze forum to w przyszlosci czesto bedzie miejscem konsultacji nas mieszkancow z radnymi/prezydentem ![]() Na dzien dobry miloby bylo
jak ktos ma jeszcze jakies propozycje, sugestie i uwagi - niech pisze pozdr -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Podlesie ma swój urok. Zwłaszcza kwietniem, majem, październikiem. Te białe dywany zawilców na brzegu jeziorka... Tam zaś konwalie pachnące, niebieskie dąbrowki... I tak cudnie rozświergotane ptasimi głosy... Jesienne kolory odbijające się w lustrze wody... Za olkuską trasą wijący sie strumyk wśród kaczeńców i starych olch... Czasem przemknie wielki leśny ptasi król z przeciągłym hijeeeee, po którym zapadnie cisza.... I takie trochę tajemnicze, to tu, to tam rozrzucone pojedyncze bunkry, pocięte zarośniętymi liniami okopów... A po ścieżkach świetnie się śmiga rowerem. Zarośnięte hałdy urozmaicają konfigurację terenu ![]() Trafiłeś w samą 10-tke! O to mi własnie chodziło. Aczkolwiek są miejsca gdzie leżą śmieci, bo ktoś sobie zrobił tam wysypisko ![]() Myślę że sam lasek powinniśmy zostawić w spokoju, natomiast jeśli cokolwiek miałoby ulec modernizacji, to własnie okolice strzelnicy, oraz ten placyk o którym była mowa wyżej w temacie. A propo tamtego miejsca, i tego placyku, kilka lat temu super śmigało się tam tuż obok na takich malutkich górkach. Fajna zabawa za łebka to była, tyle że nieco niebezpieczna, gdyż jeździło się między drzewami. Raz nie wyrobiłem, na szczęście jakoś i ja i drzewo wyszło z tego cało.. chodź do domu wracałem na piechotę z pomocą kumpli. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:53 |