![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zapraszam do wypelnienia ankiety i dyskusji na temat wyborow 26 XI
pozdr Ten post edytował Hator pon, 13 lis 2006 - 18:02 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak sobie patrzę na ankiete i mam wrażenie, że proporcje będą podobne, choć osoba na pierwszym miejscu może być inna, bo wszystko imho zależy od tego, komu udzielą poparcia wyborcy Talkowskiego i pozostałych, a tu nic nie można uważać za pewnik, no i frekwencja w II turze będzie miała ogromny wpływ na wynik, bo im mniej ludzi pójdzie do głosowania tym imho rosną szanse Z. Podrazy, bo wydaje mi sie, że elektorat lewicy jest bardziej zdyscyplinowany.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Mieszkaniec Dąbrowy Górniczej ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 66 Dołączył: nie, 08 sie 04 Skąd: Ząbkowice / Wrocław Nr użytkownika: 104 Płeć: Mężczyzna GG: 11884 ![]() |
Tak sobie patrzę na ankiete i mam wrażenie, że proporcje będą podobne, choć osoba na pierwszym miejscu może być inna, bo wszystko imho zależy od tego, komu udzielą poparcia wyborcy Talkowskiego i pozostałych, a tu nic nie można uważać za pewnik, no i frekwencja w II turze będzie miała ogromny wpływ na wynik, bo im mniej ludzi pójdzie do głosowania tym imho rosną szanse Z. Podrazy, bo wydaje mi sie, że elektorat lewicy jest bardziej zdyscyplinowany. Co do udzielania poparcia - jak to już Marek Borowski w odniesieniu do Warszawy powiedział, wyborcy to nie worek kartofli, przekazać się ich nie da... A szczerze mówiąc - w przypadku takich kampanii samorządowych jak w Polsce to mało który wyborca wie na kogo głosował, jeszcze mniej wiedziało kto się z kim blokuje, a pewnie jeszcze mniej będzie wiedziało, że ten czy inny kandydat przekazał komuś swoje poprarcie. Jeśli chodzi o zdyscyplinowanie - noooooooo nie wiem. Wybory cztery lata temu coś jednak pokazały... :) -------------------- MD
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:42 |