![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
WpisaŁem w Goolach: "dĄbrowa gÓrnicza forum", i dostaŁem
QUOTE spoŚrÓd okoŁo 38,200 w jĘzyku Polski dla zapytanie dĄbrowa gÓrnicza forum. (Znaleziono w 0,36 sek.) a wŚrÓd nich: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=334 http://dabrowagornicza.naszemiasto.pl/forum/5503.html PrzejrzaŁem pierwszych 10 stron i znalazŁem 2 (sŁownie dwa, nie liczĄc niniejszego) fora poŚwiĘcone tylko naszemu miastu. Na Gazecie w ostatnim tygodniu byŁy trzy wypowiedzi, na NaszmMieŚcie ani jednej (ostatna z 27.08.2004). Na niniejszym forum zarejestrowanych jest 68 osÓb. 28 ma 10 i wiĘcej wpisÓw, 7 po wiĘcej niŻ 100. Ostatnio wypowiada siĘregularnie okoŁo 20 osÓb. CoŚ jest nie tak: stukilkudziesiĘciotysiĘczne miasto, i taka nĘdza? Jak sĄdzicie, jaki jest tego powÓd? Mam swojĄ teoriĘ, ale pozwolĘsobie jĄ zaprezentowaĆ dopiero po jakowymŚ odzewie na mÓj wpis. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Na sam początek chciałem napisać, że zawsze jesteśmy gotowi na wszelką współprace, która ma celu zwiększenie popularności.
Tylko niestety ten temat nie jest taki prosty jak fairplay i mucha myślicie. To nie forum ma żenujący zasięg tylko ludziom wisi los naszego miasta a już na pewno nie mają ochoty się zajmować polityką. Oczywiście wcześniej trudno było dotrzeć do forum, ale teraz na pewno każdy, kto interesuje się miastem dotrze tu bez problemu. Mam nadziej, że wkrótce będzie jeszcze łatwiejszy dostęp do forum. Niestety patrząc na fora innych miast mam wrażenie, że nasze z około tysiącem odwiedzających i tak jest najlepsze. A co do układu stron to konkretnie, co nie pasuje. Chodzi o rozmieszczenie tematów czy o sam skrypt. Bo jeśli chodzi o skrypt to jest on używany na większości forach i nikt jeszcze nic lepszego nie wymyślił. I ostatnia sprawa jak się źle czyta to nie powodujcie, że forum staje się jeszcze mniej czytelne. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:50 |