![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 204 Dołączył: pon, 13 cze 16 Nr użytkownika: 5,808 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ktos zgdanie co sie przed chwila wydarzylo na jednym z dabrowskich trawnikow?
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 113 Dołączył: nie, 18 maj 08 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 1,287 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@Yupi - poniekąd chodzi właśnie o tą wysokość. Jest jakaś mania koszenia trawy (podejrzewam że układy w spółdzielniach = pieniądze dla znajomych). I nie ważne czy to traktor czy czlowiek. Przecież tymi ręcznymi kosiarkami jeszcze gorzej wygląda - kępka trawy, ziemia, kępka trawy, ziemia.
Podpowiem im - nierówny teren :-) Jak mieszkałem pewien czas w Londynie to trawę kosili co 2-3 dni na jedną i tą samą wysokość. Wyglądało to pięknie, powiem więcej, przepieknie ale teren był wyrównany. Jak osoba kosząca nie mogła gdzieś podjechać (murek, klomb, drzewo) to podcinała trawę ręcznie na odpowiednią wysokość. U nas nie, najlepiej przejechać do zera, spalić, zaorać bo i tak mi gówno zrobią. Ufff zeszło że mnie :-) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 204 Dołączył: pon, 13 cze 16 Nr użytkownika: 5,808 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w Niemczech tez jest rowno i kosza jakims cichszym traktorkiem raz w miesiacu.
wyglada to jak murawa na stadionie no a w Polsce mam teraz widok nie na zielony trawnik a na .... klepisko.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:23 |