![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
PiS ogłosił kandydatów w wyborach prezydenckich w części miast, w Dąbrowie Górniczej kandydatem jest Tatiana Duraj-Fert. Google ogólnie rzecz biorąc milczy na temat zasług tej pani dla DG, poza tym, że w 12 lat temu pracowała w ząbkowickim domu kultury i kandydowała na radną. Ktoś może wie coś więcej?
Źródło -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Też byłem pewien, że poseł się szykuje. A radny - no cóż, nie jest w PiS, tylko w ich klubie radnych - i nie jest na tyle popularny, żeby PiS go miał poprzeć mimo to. Pewnie znowu się sprzeda za miejsce na liście do RM. I znowu będzie bezproduktywnie bić pianę przez cztery lata.
A co do Rolowanej Dąbrowy - znalazłem to kiedyś w skrzynce, jakoś od razu po "subtelnej i wysmakowanej" okładce mogłem się zorientować, czyj to tfur* *oczywiście pisownia zamierzona -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:17 |