![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Piszcie jakie fajne kawaŁy trza sie troszke poŚmiac od czasu do czasu :)
-------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
John O'Riley byŁ czŁonkiem Irlandzkiego Klubu MistrzÓw ToastÓw i pewnego wieczoru podczas lokalnego konkursu na najlepszy toast wygraŁ zawody. Jego toast, ktÓry zostaŁ uznany za najlepszy brzmiaŁ: "Wypijmy za najlepsze lata mojego Życia spĘdzone miĘdzy nogami mojej Żony !"
Kiedy John wrÓciŁ do domu, Żona spytaŁa jak byŁo na spotkaniu klubu oczywiŚcie pochwaliŁ siĘ, Że wygraŁ konkurs na najlepszy toast. Żona oczywiŚcie spytaŁa jak brzmiaŁ ten toast ... - "Wypijmy za najlepsze lata mojego Życia spĘdzone w koŚciele z mojĄ ŻonĄ !" - To miŁe John, Że wspomniaŁeŚ o mnie w swoim toaŚcie.... NastĘpnego ranka pani O'Riley wybraŁa siĘna zakupy i spotkaŁa znajomego policjanta, ktÓry teŻ byŁ na konkursie toastÓw. - Witam pani O'Riley, toast pani mĘŻa byŁ niesamowity, musiaŁ wygraĆ... - Faktycznie - rzekŁa pani O'Riley - ale Żeby byĆ caŁkiem szczerĄ byŁ tam tylko dwa razy, za pierwszym razem zasnĄŁ, a drugi raz musiaŁam go tam wciĄgnĄĆ za uszy... -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:37 |