![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witam
majac nadzieje ze forum to w przyszlosci czesto bedzie miejscem konsultacji nas mieszkancow z radnymi/prezydentem ![]() Na dzien dobry miloby bylo
jak ktos ma jeszcze jakies propozycje, sugestie i uwagi - niech pisze pozdr -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no o oswietleniu tez myslalem ale te klosze musialyby byc z jakiegos super wytrzymalego materialu - wkoncu to las na uboczu wiec napewno amatorzy rzucania kamieniem bez problemu by sie znalezli - chyba ze wstepnie oswietlenie wokol drogi - zarowno od glownej jak i od dojazdowej do strazy
co do samej strzelnicy to wsumie nie wiadomo co z nia ma byc - mialabyc strzelnica w ujejscu w miejsce zlikwidowanej na podlesiu - ale co z tego wyszlo to wiadomo. Choc oczywiscie drozke park-strzelnica mozna by bylo jakos odswierzyc i dodatkowo puscic po niej jakis szlak rowerowy naprzyklad laczacy pogorie z jamkami, i lasami strzemieszycami i slawkowskimi. @bartek - dyskoteka jest troche w innym miejscu - pewnie chodzi Ci o dawny Trans? :) Ja tam w leb nie dostalem ale tez raz bylem zmuszony do "nocnego joggingu" ![]() pozdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@bartek - dyskoteka jest troche w innym miejscu - pewnie chodzi Ci o dawny Trans? :) Ja tam w leb nie dostalem ale tez raz bylem zmuszony do "nocnego joggingu" ![]() pozdr Do transu to ja sie nie zapuszczalem bo jakos lubie swoje zycie ![]() Jesli chodzi o ta dyskoteke na podlesiu to ona byla na tym takim jakby betonowym parkiecie, jest tam maly budynek. Tam odbywaly sie wlasnie rozne imprezy z muzyka na zywo z sprzetu grajacego. Bylo to ponad 13 lat temu ;-) Bylem maly i bojowo nastawiony z kumplami do zycia hihi ;-) Kiedys to bylo, wojny miedzy osiedlami, strach chodzenia samemu na wrogim osiedlu itd Teraz na szczescie jest juz spokoj ;-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:53 |