![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam.
Wiem,ze dawno mnie nie bylo, ale co zrobic. Niestety zycie sprawilo, ze mieszkam poza granicami Polski, ale przy odrobinie czasu wezme sie za to forum. Zawsze wracam i bede wracal do tego miasta i czuje sie z nim zwiazany. Anyway, przejdzmy do sedna. Domena i serwer sa oplacone. Dzis przelalem im pieniadze wiec nie ma co sie martwic, ze forum zniknie. Dziekuje wszystkim za pomoc w prowadzeniu forum. Widze,ze z roku na rok rosniemy w sile. Pozdrawiam wszystkich i jak pisalem wczesniej postaram sie zrobic wszystko zeby bylo caly czas tylko lepiej. Dzieki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Opłaciłem domenę i serwer (z przejściem na tańszy wariant hostingu)
Rozliczenie: 72,57 zł + 39.90 zł = 112,47 zł Wpłynęły (na ten moment) 4 wpłaty w sumie na 115 zł. Z poprzedniego roku przeszło 13 zł. Pozostało więc 15,53 zł. Albo na następny rok, albo jeśli jeszcze będą kolejne wpłaty to w każdej chwili możemy przedłużyć domenę na kolejny rok. Dzięki dla Wszystkich wspierających. To już razem 12 lat ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Jak z kasą na 2016/2015 ???
Ile potrzeba ??? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:11 |