![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakie sĄ wedŁug Was najlepsze knajpy w naszym miescie? WedŁug mnie to Partia ,Planeta , Graffiti, Cegielnia. Ostatnio otworzyli w centrum maXmario, ale to raczej dla "starszyzny". A w catamaranie jeszcze nie byŁem. Odradzam wszystkim Pub 21 i Dukat. A co z AtmosferĄ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
QUOTE (Misiek @ Sep 21 2003, 11:12 AM)
Nie wspomniaŁem jeszcze o bardzo miŁym lokalu "An Caffe", koŁo ZUS-u. Spoko miejsce w sam raz na randkĘ(przynajmniej tak byŁo kiedyŚ, dawno tam nie byŁem). Polecam. Czasami wieczorami jakaŚ kobieta graŁa tam na pianinie. Romantyzm peŁnĄ parĄ. Aha, polecam jeszcze sobotnie imprezy w restauracji "Szlacheckiej" (dawny Mandaryn). ![]() ![]() ![]() Szkoda tylko Że to nie mÓj przedziaŁ wiekowy ![]() ![]() ![]() Witam JeŚli chodzi o lokal z gatunku "romantica" pod pannĘ, ŻonĘlub kochankĘ , to polecam TOWER na Okrzei. Dobra nastrojowa muzyczka , kominek, wino i jadŁo w przystepnej cenie powinno otworzyĆ serce najzimniejszej Świnki ;-) . Yo ziomy 8) Ps. Paniom polecam przychodzenie do Partii, gdzie czasem bywam po pracy 8) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:40 |