![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: pon, 17 lut 14 Nr użytkownika: 5,334 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo prosimy wszystkich mieszkańców dzielnicy Aleje o głosy na projekt pt.
„Utwardzenie gruntu między garażami ul. Przemysłowa” Jest b.duże zainteresowanie ww. inwestycją. Projekt ma ogromną szansę na realizację. Szczegóły: www.nowadroga.opx.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
500 metrów, omujborze, toż do takiej wyprawy tydzień się trzeba przygotowywać i suszone mięso wziąć jako prowiant.
A teraz może zaproponuj, gdzie niby ten parking miałby być bliżej? Któryś blok wyburzyć? Ogródki działkowe zrównać z ziemią? A 1 listopada wystarczyłoby postawić tam kilku strażaków miejskich (wiem, wiem, czyste sf). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 106 Dołączył: pon, 26 gru 11 Nr użytkownika: 4,888 Płeć: Mężczyzna ![]() |
500 metrów, omujborze, toż do takiej wyprawy tydzień się trzeba przygotowywać i suszone mięso wziąć jako prowiant. A teraz może zaproponuj, gdzie niby ten parking miałby być bliżej? Któryś blok wyburzyć? Ogródki działkowe zrównać z ziemią? A 1 listopada wystarczyłoby postawić tam kilku strażaków miejskich (wiem, wiem, czyste sf). 1 listopada policja sama ustawia auta na trawnikach od ul. Nowocmentarnej jest troche miejsca, a i owszem , dzialki mozna troche zmiejszyc ( kto normalny chce miec dzialke sasiadujaca z cmentarzem ?) a wracajac do parkingu Reala - mozna tam zostawic auto na max 2 h . I JEST TO PARKING DLA KLIENTOW SKLEPU. Sam cmentarz tez wymaga "rozbudowy", przeciez to chyba najgorzej zarzadzany cmentarz jaki znam, groby na alejkach, w nieladzie, grob jeden na drugim, czasami sie przejsc nie da.... a jak zamierzasz probowac byc dowcipnym, to ci wogole nie wychodzi. Ten post edytował JanekS. pią, 16 paź 2015 - 16:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:08 |