![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: pon, 17 lut 14 Nr użytkownika: 5,334 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo prosimy wszystkich mieszkańców dzielnicy Aleje o głosy na projekt pt.
„Utwardzenie gruntu między garażami ul. Przemysłowa” Jest b.duże zainteresowanie ww. inwestycją. Projekt ma ogromną szansę na realizację. Szczegóły: www.nowadroga.opx.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: pon, 17 lut 14 Nr użytkownika: 5,334 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Każdy garaż jest odrębną własnością. Droga jest na terenie gminy. Jest tam ok. 160 garaży. Każdy właściciel corocznie wpłaca do kasy gminy ok. 200 zł z tytułu podatku. W sumie rocznie jest to ponad 30.000 zł. W 2016 będzie jeszcze więcej.
Jak pisałem wcześniej z drogi korzystają nie tylko właściciele garaży, ale także klienci hipermarketu. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 106 Dołączył: pon, 26 gru 11 Nr użytkownika: 4,888 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Każdy garaż jest odrębną własnością. Droga jest na terenie gminy. Jest tam ok. 160 garaży. Każdy właściciel corocznie wpłaca do kasy gminy ok. 200 zł z tytułu podatku. W sumie rocznie jest to ponad 30.000 zł. W 2016 będzie jeszcze więcej. Jak pisałem wcześniej z drogi korzystają nie tylko właściciele garaży, ale także klienci hipermarketu. nie bardzo wiem jakim cudem maja z tego kozystac "klienci supermarketu" , ale ok........ dla mnie wazniejsza jest droga od strony parku do Reala, tam zapycha sporo ludzi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:07 |