![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Piszcie jakie fajne kawaŁy trza sie troszke poŚmiac od czasu do czasu :)
-------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Pierwszego dnia szkoŁy, przed rozpoczĘciem lekcji, nauczycielka przedstawia nowego ucznia amerykaĹskiej klasie:
- To jest Sakiro Suzuki z Japonii. Lekcja siĘzaczyna. Nauczycielka mÓwi: - Dobrze, zobaczymy jak sobie radzicie z historiĄ. Kto mi powie, czyje to sĄ sŁowa: "Dajcie mi wolnoŚĆ albo ŚmierĆ"? W klasie cisza jak makiem zasiaŁ, tylko Suzuki podnosi rĘkĘi mÓwi: - Patrick Henry, 1775 W Filadelfii. - Bardzo dobrze Suzuki. A kto powiedziaŁ: "PaĹstwo to ludzie, ludzie nie powinni wiĘc ginĄĆ"? Znowu wstaje Suzuki: - Abraham Lincoln, 1863 w Waszyngtonie. Nauczycielka spoglĄda na uczniÓw z wyrzutem i mÓwi: - WstydĹşcie siĘ. Suzuki jest JapoĹczykiem i zna amerykaĹskĄ historiĘlepiej od Was! W klasie zapadŁa cisza i nagle sŁychaĆ czyjŚ gŁoŚny szept: - PocaŁuj mnie w dupĘpieprzony japoĹczyku - Kto to powiedziaŁ? - krzyknĘŁa nauczycielka na co Suzuki podniÓsŁ rĘkĘi bez czekania wyrecytowaŁ: - GeneraŁ McArthur, 1942 w Guadalcanal, oraz Lee Iacocca, 1982 na walnym zgromadzeniu w Chryslerze. W klasie zrobiŁo siĘjeszcze ciszej i tylko daŁo siĘusŁyszeĆ cichy szept: - RzygaĆ mi siĘchce... - Kto to byŁ? - wrzasnĘŁa nauczycielka, na co Suzuki szybko odpowiedziaŁ: - George Bush senior do japoĹskiego premiera Tanaki w 1991 podczas obiadu. Jeden z naprawdĘjuŻ wkurzonych uczniÓw wstaŁ i powiedziaŁ kwaŚno: - ObciĄgnij mi druta! Na to nauczycielka zrezygnowanym tonem - To juŻ koniec. Kto tym razem? - Bill Clinton do Moniki Levinsky w 1997 roku w Gabinecie Owalnym w BiaŁym Domu odparŁ Suzuki bez drgnienia oka. Na to inny uczeĹ wstaŁ i krzyknĄŁ: - Suzuki to kupa gÓwna! Na co Suzuki: - Valentino Rossi w Rio na Grand-Prix Brazylii w 2002 roku. Klasa juŻ caŁkowicie popada w histeriĘ, nauczycielka mdleje, gdy otwierajĄ siĘdrzwi i wchodzi dyrektor: - Cholera, takiego burdelu to ja jeszcze nie widziaŁem. Na co odpowiada Suzuki: - Leszek Miller do wicepremiera Hausnera na posiedzeniu komisji budŻetowej w Warszawie w 2003 roku. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:36 |