IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Najtańsza apteka w okolicy
michall
post pon, 05 sty 2015 - 12:28
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 4,958

Witam.
Będę wdzięczny za informację jaka apteka jest najtańsza, albo jedna z najtańszych w okolicy. Dziadek otrzymał ostatnio od lekarza tabletki za które w jednej aptece zapłaciłem 120zł za 28 sztuk więc spory wydatek, a cena tego leku jest różna w każdej aptece. Teraz znalazłem ten lek za 90 zł w ZIKO aptece na ul. Królowej Jadwigi 25a w DG. Jakby ktoś wiedział gdzie może być taniej to będę wdzięczny. Nadmienię, że jest to lek na receptę, ale nie refundowany, dlatego w grę wchodzą tylko apteki stacjonarne.
Z góry dzięki za info.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
michall
post sob, 10 sty 2015 - 23:28
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 4,958

CYTAT(Mały77 @ czw, 08 sty 2015 - 21:15) *
Sprawdź tu: www.doz.pl - zamawia się w internecie ale odbiera lokalnie w Dąbrowie - wtedy dajesz receptę.
Ceny internetowe są całkiem inne niż te, które dostaniesz na miejscu w tych aptekach wink.gif
Ja ostatnio zauważyłem, że w aptece Apteka Blisko Ciebie na Sobieskiego (Dąbrowa Górnicza (24h), ul. Sobieskiego 23, tel.: 32 262 68 04) pewien specyfik znalazłem taniej niż w internecie.

Tu akurat te tabletki to są w magicznej cenie 380zł. Dzięki wszystkim za wszelkie propozycje, w najbliższych dniach na pewno sprawdzę wszystkie apteki w okolicy centrum i zobaczę jak to tam wygląda. Według mnie beznadziejny jest zakaz reklamowania cen leków, bo gdy zadzwoniłem do Niezapominajki to Pani mi powiedziała że mają te tabletki, ale cenę mi mogę powiedzieć tylko osobiście, istna głupota, ale to jest Polska tu trzeba tylko ludziom utrudniać życie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:41
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza