![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: wto, 06 mar 12 Nr użytkownika: 4,958 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam.
Będę wdzięczny za informację jaka apteka jest najtańsza, albo jedna z najtańszych w okolicy. Dziadek otrzymał ostatnio od lekarza tabletki za które w jednej aptece zapłaciłem 120zł za 28 sztuk więc spory wydatek, a cena tego leku jest różna w każdej aptece. Teraz znalazłem ten lek za 90 zł w ZIKO aptece na ul. Królowej Jadwigi 25a w DG. Jakby ktoś wiedział gdzie może być taniej to będę wdzięczny. Nadmienię, że jest to lek na receptę, ale nie refundowany, dlatego w grę wchodzą tylko apteki stacjonarne. Z góry dzięki za info. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Sprawdź aptekę na rogu Piłsudskiego i Tysiąclecia (dawny Świt), ewentualnie aptekę na Korczaka. Z nieco dalszych - Sosnowiec, apteka Główna (Kościelna róg Małachowskiego).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: czw, 02 paź 14 Nr użytkownika: 5,494 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Sprawdź aptekę na rogu Piłsudskiego i Tysiąclecia (dawny Świt), ewentualnie aptekę na Korczaka. Fajnie, wymieniłeś dwie najdroższe apteki. ?? Najdroższe to chyba są w Realu i w Pogorii (o ile w tej ostatniej akurat będą mieli to, co jest potrzebne, a rzadko się to zdarza). Kilka leków ostatnio kupowanych na Tysiąclecia było najtańszych akurat. Wcześniej szukałem innych - wygrała apteka na Korczaka. Jej zaletą jest też to, że jest czynna non-stop i można zamówić leki/materiały przez telefon -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sprawdź tu: www.doz.pl - zamawia się w internecie ale odbiera lokalnie w Dąbrowie - wtedy dajesz receptę.
Ceny internetowe są całkiem inne niż te, które dostaniesz na miejscu w tych aptekach ![]() Ja ostatnio zauważyłem, że w aptece Apteka Blisko Ciebie na Sobieskiego (Dąbrowa Górnicza (24h), ul. Sobieskiego 23, tel.: 32 262 68 04) pewien specyfik znalazłem taniej niż w internecie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Sprawdź tu: www.doz.pl - zamawia się w internecie ale odbiera lokalnie w Dąbrowie - wtedy dajesz receptę. Ceny internetowe są całkiem inne niż te, które dostaniesz na miejscu w tych aptekach ![]() Ja ostatnio zauważyłem, że w aptece Apteka Blisko Ciebie na Sobieskiego (Dąbrowa Górnicza (24h), ul. Sobieskiego 23, tel.: 32 262 68 04) pewien specyfik znalazłem taniej niż w internecie. Właśnie z aptekami to chyba jest tak, że trzeba się nachodzić bo coś jest tańsze tu a co innego tam. Moja mama niedawno jeszcze miała bardzo chorą znajomą, dla której kupowała leki, dużo i drogie. Więc część właśnie kupowała przez doz.pl bo tam było najtaniej, pamiętam też, że po niektóre chodziła do apteki na Kościuszki 5 (na roku obok wjazdu do Defum) bo akurat nigdzie te konkretne nie były tańsze niż tam. Wychodzi więc , że wymieniliśmy wszystko co się dało tylko, że każdy kupował co innego :/ więc niestety pozostaje obejść i pytać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:10 |