![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: wto, 08 kwi 08 Nr użytkownika: 1,208 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niech będzie pochwalony JCh!
Wróciłem do kraju. Pozdrawiam wszystkich, dla których Bóg, Honor i Ojczyzna to nie są cne słowa! Witam wszystkich komuchów i ich pachołków. Drżryjcie! Major Kuraś niesie wam OGIEŃ! _____ Czołem! KURAŚ, major |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wrócił major do kraju?
a czy major może zdradzić gdzie i w jakim celu był? zarobkował czy turystycznie? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: wto, 08 kwi 08 Nr użytkownika: 1,208 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wrócił major do kraju? a czy major może zdradzić gdzie i w jakim celu był? zarobkował czy turystycznie? Odpowiadam i objaśniam: skoro Angole wykiwały nas w 1939 i po 1945, to ja kiwałem ich przez kilka lat na ich terytorium. Jednocześnie ogłaszam, że poprę wszystkich tych, którzy chcą wyekspiediować PPP i jego sługusów do Kozłówka (jeśli jakiś bolszewik nie wie, szto eta, to niech se da do google), skasować w DG wszelkie pozostałości po komunie w rodzaju ulicy jakiejś tam czerwonej gwardii i w styczniu po wyborach wystawić pomnik ich guru, generała, job twoju mać, Zawadzkiego na licytacji owsiakowej. Z przeznaczeniem na budowę hospicjum sosnowieckiego. Jakiś czerwony burak ma pytania? _____ Czołem! KURAŚ, major |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:09 |