![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 271 Dołączył: nie, 26 lis 06 Nr użytkownika: 336 ![]() |
Po co komu taki wkurzający internet który działa 45 minut a potem robi se 15min przerwę?
Czy to tak już zostanie na stałe? Nie mógłby tylko po 45 min wymagać ponownego zalogowania? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: sob, 29 mar 14 Skąd: Łęknica Nr użytkownika: 5,378 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli o mnie chodzi,
Jadę na upc 24h 7dni w tygodniu, na wyjeździe mam aero jak nie działa to smartfon +play. Kumpel przyjechał na 2 m-ce z Anglii i co ma podpisywać umowę na rok? skoro jest hot spod 200metrów dalej. jeśli coś się robi i nagłaśnia, jacy to jesteśmy super medialni to....niech to będzie super (bez ściemy). Jak ma być dla szkół to chwała im tylko w szkole też się będzie rozłączać na 15 minut wtedy kiedy będzie potrzeba? żenua. Ten post edytował BogorJan czw, 31 lip 2014 - 16:36 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Jeśli o mnie chodzi, Jadę na upc 24h 7dni w tygodniu, na wyjeździe mam aero jak nie działa to smartfon +play. Kumpel przyjechał na 2 m-ce z Anglii i co ma podpisywać umowę na rok? skoro jest hot spod 200metrów dalej. jeśli coś się robi i nagłaśnia, jacy to jesteśmy super medialni to....niech to będzie super (bez ściemy). Jak ma być dla szkół to chwała im tylko w szkole też się będzie rozłączać na 15 minut wtedy kiedy będzie potrzeba? żenua. Szkoły czy inne instytucje publiczne są pewnie podłączone światłowodowo więc co im się ma rozłączać? Hot spoty są udostępnione na innych zasadach. Uważasz, że udostępnienie za darmo internetu mieszkańcom jest do dupy tylko dlatego, że co 45 minut rozłącza się na 15 minut? Dla mnie to nie jest żenua, tak powinno być. Jesteś w zasięgu sieci i masz coś do sprawdzenia na szybko to to robisz. Inaczej wszyscy w zasięgu chcieliby za free jechać na miejskiej sieci. -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Jeśli o mnie chodzi, Jadę na upc 24h 7dni w tygodniu, na wyjeździe mam aero jak nie działa to smartfon +play. Kumpel przyjechał na 2 m-ce z Anglii i co ma podpisywać umowę na rok? skoro jest hot spod 200metrów dalej. jeśli coś się robi i nagłaśnia, jacy to jesteśmy super medialni to....niech to będzie super (bez ściemy). Jak ma być dla szkół to chwała im tylko w szkole też się będzie rozłączać na 15 minut wtedy kiedy będzie potrzeba? żenua. Szkoły czy inne instytucje publiczne są pewnie podłączone światłowodowo więc co im się ma rozłączać? Hot spoty są udostępnione na innych zasadach. Uważasz, że udostępnienie za darmo internetu mieszkańcom jest do dupy tylko dlatego, że co 45 minut rozłącza się na 15 minut? Dla mnie to nie jest żenua, tak powinno być. Jesteś w zasięgu sieci i masz coś do sprawdzenia na szybko to to robisz. Inaczej wszyscy w zasięgu chcieliby za free jechać na miejskiej sieci. Obecnie chyba każdy ma w abonamencie jakiś pakiet internetowy więc do sprawdzenia na szybko wystarczy (a ci co nie mają to raczej nie będą ogarniać 'wifi', 'hotspotów' itd.). Ja jedynie korzystam z hot spotów za granicą ze względu na wysokie ceny w roamingu, więc jak dla mnie inwestycja o kilka lat za późno, kilka lat temu taki net mógłby poratować, obecnie mógłby się przydać jako 'awaryjny' tylko ale się nie przyda ze względu na ograniczenia (wówczas lepsze Aero bo dostępne wszędzie prawie) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:39 |