![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na drodze szybkiego (bez)ruchu do Katowic, mniej wiĘcej na wysokoŚci RoĹşdzienia szykuje siĘremont wiaduktu. Drogowcy przygotowywujĄ mijakĘ. Zatem, po zakoĹczeniu remontu wiaduktu na Pogoni, do Katowic bĘdzie siĘjeĹşdziŁo tak samo dŁugo, tylko Że w obie strony...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
zajrzalem z ciekawosci, bo czytalem juz o tej sprawie i pierwszy, imo najlepszy komentarz
CYTAT Może i policja ma coś na sumieniu. Ale, kurna, ja jakoś tak chodziłem po ulicach, czasami nawet niezbyt trzeźwy, że nigdy nie miałem nic wspólnego z policją. Może jednak jest to kwestia, wychowania i zachowania się na ulicy. Na działalność policji najczęściej skarżą się ci, którzy sami nie są aniołkami. Moze i nie mialem doczynienia z powazniejszymi sprawami zwiazanymi z policja, juz kiedys byl taki temat, pisalem w nim to samo. Ale odnoszac sie do cytowanej wypowiedzi zgadzam sie z nia w 100%. -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:36 |