![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 193 Dołączył: śro, 21 maj 08 Nr użytkownika: 1,296 Płeć: Mężczyzna GG: 784484 ![]() |
gdzie w Dąbrowie albo w okolicy można złożyć komputer stacjonarny z przeznaczeniem do gier w granicach 2500zl ?
fajnie by było aby wziąć komplet na raty(taki wymóg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Do gier bez sensu 8gb, 4gb i i3 starczy jak intel jakaś mocna nvidia, jak jednak amd to radeon nawet na jakiś SSD 128GB starczy. Pytanie tylko czy masz monitor czy bedziesz kupował. Też bym kupił x pudło zamaist pc
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Do gier bez sensu 8gb, 4gb i i3 starczy jak intel jakaś mocna nvidia, jak jednak amd to radeon nawet na jakiś SSD 128GB starczy. Pytanie tylko czy masz monitor czy bedziesz kupował. Też bym kupił x pudło zamaist pc ![]() Jak ktoś sie nie orientuje to na pewno wie o co kaman ![]() Co do konsol to radziłbym sie wstrzymać z zakupem X one do czasu jego premiery w PL we wrześniu, wtedy to wejdzie polski xbox live i będzie można używać wszystkich dóbr sieciowych. W zasadzie poprzednie generacje miałem obie - i zarówno PS3 jak i X360 wspominam dobrze, jednakże jakoś bardziej polubiłem X-a. Teraz przeglądając tytuły chyba wybrałbym PS4. Najważniejsze by nie dać się namówić na Windows 8/8.1 - do gier najlepiej sprawdzi się 7. Ja od jakiegoś czasu w ogóle nie używam Windowsa - wybrałem Maca i nie zamieniłbym OS X-a na nic innego ![]() Ten post edytował Sebastian22 czw, 17 lip 2014 - 01:18 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 416 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Skąd: Mickiewicza Nr użytkownika: 3,277 Płeć: Mężczyzna GG: 9877186 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:05 |